Chanel number 2

12.05.2017


 Kuten kuvasta näkyy niin nyt laukkuja on hyllyllä kaksi. Niin samantapaisia mutta hyvin erilaisia 😊 Aloin jo viime marraskuussa etsimään mulle ”hyvissä ajoin” toista pikkuista Chanelin, mutta kultaisilla yksityiskohdilla sekä tikkauksella. Myös tämä muoto ja koko ekana hakusessa, vaikka harkitsin myös välillä pientä boyta.

No ei juuri sen laukun löytäminen ollutkaan kuin helppoa kuin luulin. Yleensä tämä löytyi joko hopeisilla yksityiskohdilla tai nahka ei ollut caviaaria, mikä tuntuu mulle parhaimmalta vaihtoehdolta.  No nyt metsästys loppui, kun ostin laukun itseasiassa samalta naiselta jolta ostin ensimmäisenkin 😃 On nuo fb ryhmät vaan käteviä!

Muodoltaan laukku on leveämpi ja hieman matalampi, kuitenkin siro ja sisälle mahtuu kyllä ihmeen paljon tavaraa. Käytän pikkulaukkuja paljon ja tuo chevron Chanel on ollut niin hurjassa käytössä, että tiesin haluavani seuraavaksi jotain samantapaista, silti erilaista.

Tässä näkyy ero vielä paremmin, mä oon ainakin niitä ihmisiä joka näkee näiden eron ja Sampan mielestä nämä on taas ihan täysin samannäköiset laukut 😂 Olisitte nähneet ilmeen kun luettelin eroja: koko, muoto, kuosi, yksityiskohtien värit…


5 Responses to “Chanel number 2”

  1. Emma sanoo:

    Aivan ihana! Minäkin tahtoisin tuon saman (uudemman versiosi). Ja onhan nuo ihan erinäköiset. Ihana laukku. Odotan asukuvia tuon kanssa tai esittelyvideota. Hyvää viikonloppua.

  2. Siiri sanoo:

    Oi Chanelin laukut on ihania kumpa mullakin ois joskus rahaa

  3. Elli sanoo:

    Oi toi on ihan täydellinen!! Kunpa itsekkin saisin joskus tuollaisen

Kommentoi