Asu uuden laukun kanssa

15.05.2017

Oltiin menossa kavereiden kanssa syömään ja oli toka kerta kun olin ulkoiluttamassa uutta laukkua, koska eka asu oli vaan oikeastaan huppari ja lökarit, ajattelin että nyt voisi ehkä laittaa jotain astetta kivempaa päälle :D Katsoin hetken laukkua ja ajattelin heti simppeliä mustaa, mukavaa asua. Jotta en olisi nyt niiin synkkä, piti laittaa kevään kunniaksi vaaleat popot päälle :) joskus näitä asukuvia ei tuu kauheesti edes suunniteltua, nytkin otin kameran huvikseni mukaan ja koska odotettiin hetki Joonasta, oli meillä muutama minuuttia aikaa ottaa kuvia ravintolan edessä! Onneksi Samppa kyllä osaa aina homman nopeasti ja pikaisen kuvailun jälkeen, päästiin syömään. Oli sen verran hyvää ruokaa, että pitää ehkä tehdä jopa oma pieni postaus aiheesta.

Hassua kuinka oon jopa innostunut siitä että olen pään sisällä ottanut vähän rennommin nää kuvaus jutut ja sen takia tuntuukin että kaikesta voisi tehdä postausta tänne ;D Yritän kuitenkin pysyä kohtuudessa, ettette joudu kuunnella kuinka ostin kivoja sukkia. Enkä edes muuten ikinä osta… omistan vain mustia ja valkoisia nilkkasukkia.

JACKET & SHIRT – H&M

PANTS – BIK BOK

SHOES – ADIDAS

SUNGLASSES – PRADA

BAG – CHANEL

Tuli tästä asusta mieleen kun joskus keskutelupalstoilla puhuttiin että onko ns. mautonta pukeutu esim. henkkamaukkaan tai muhun halvan ketjun vaatteisiin ja pitää olalla vaikkapa Chanelia. Muistan kuinka tämä mua silloin huvitti, ensinnäkin sen takia että onhan se nyt aika hauskaa että jos on yksi kallis juttu, niin myös kaiken muun pitää olla. Musta on juuri kiva että vaikka koko asu olisi laukkua ja koruja myöten maksanut 100 euroa, voi se näyttää kalliilta ja tyylikkäältä. Ei sillä hinnalla ole tekemistä melkein ikinä minkään kanssa, parilla kympilläkin voi löytää todella hienoja laukkuja ja kirppikseltä tekee joskus huippu löytöjä ihan parilla eurolla.

Menipä tämä ajatusten kulku outoon suuntaan, mutta se vain tuli jonkun takia mieleen kun tajusin että yleensä vaatteet on mulla Zara,H&M, BikBok, Mango yms. luokkaa. Mä olen sellainen tunari ja sottapytty etten suorastaan sanoen edes uskaltaisi ostaa kauhean kallista paitaa tai housuja. Laukkujen kanssa osaan varoa ja vältellä, mutta oon lukemattomat kerrat onnistunut uuden paidankin pilaamaan täydellisesti samana päivänä. Mä en tiedä mistä tämä mun kömpelö puoli tulee, mutta sellainen olen ollut lapsesta saakka ja äiti on joutunut siitä aina huomauttelemaan, etten rikkoisi kaupassa aina asiota ;,D

ps. Miten ihanaa on oikeasti kun kevät alkaa oikeasti olla täällä ja kesä on ihan oven takana? En muistanutkaan kuinka ikävöin paljaita nilkkoja ja ohuita takkeja!

 


7 Responses to “Asu uuden laukun kanssa”

 1. Petra sanoo:

  Ompa kivoja kuvia! :) Muistatko yhtään minkä malliset noi kengät on tai mistä ostettu?

 2. Sofia sanoo:

  Underbar hårfärg! I wish you a lovely day, Greetings from Switzerland //Sofia (…my blog http://sofiacm.com for wellness och interior)

 3. Jensba sanoo:

  Oisko nuo kengät kuitenki Niken? :)

 4. Katja sanoo:

  Onko housujen ostosta kauan? Tosi kivan näköset, tarttis omaan vaatekaappiin kans!

 5. emilia sanoo:

  Ja minkä nimiset noi housut on ja oliko kalliit?

  • Uino Uino sanoo:

   Ostanut melkein 2 vuotta sitten, mutta samaa mallia ollut kauan, nimeä en muista valitettavasti :)

 6. Alma sanoo:

  Näyttää ihan Nikeilta

Kommentoi