Q&A – HÄÄT

15.05.2017

Hieman kysymyksiin vastausta, vaikka no… eihän niihin edes voinut kauhean tarkasti vastata :D Voisin kirjoittaa tästä hehtaarin pituisen postauksen ja avautua, mutta nyt ei ole vain aikaa ja energiaa. Tuntuu että oon muutenkin aiheeseen väsynyt koska päivittäin käyn paikkoja läpi edelleen ja mietin vaihtoehtoja. Tätä kuitenkin jatkunut joku 3kk niin kyllä alkaa ehkä stressaamaan, vaikka sitä en todellakaan halunnut. Samalla en halua ottaa paineita asiasta vaan uskoa siihen kuten aina, että kaikki järjestyy. Aina.


18 Responses to “Q&A – HÄÄT”

 1. Miia sanoo:

  Juu kerro häistä vasta jälkikäteen niin saate rauhassa juhlia ja sunnutella:)

 2. Hanna sanoo:

  En tiiä, missä päin Suomea haluatte juhlat järjestää, mutta mites Kulosaaren kartano?

 3. Johanna sanoo:

  Häiden suunnittelu kuulostaa ihanalta itse haaveilen häistä ulkomailla ja olenkin selaillu erilaisia sivustoja, kuten divineweddingsantorini jne. Todella hyvän ja kattavan hääpaketin 20 henkilölle voi saada jo 5000 eurolla. Toki vieraiden tulisi itse kustantaa lennot kohteeseen. Kreikassa tai Espanjassa olisi ihana mennä naimisiin ja sääkin olisi varmasti aurinkoinen Tsemppiä suunnitteluun!

 4. Mia sanoo:

  Ihanaa! Kaipaankin sulta sitä vanhaa rentoa otetta! Viime vuoden aikana on ollut vähän turhan pakotetun oloista jopa.. Älä rasita itseäsi turhaan vaan tee sitä mikä tuntuu hyvältä. Se kyllä näkyy kun teet hommia oikeasti tunteen mukaan, ja sellaista on paljon mukavampi lukea ja katsoa. Oot ihana nainen, älä ota turhia paineita siitä että pitäisi olla kenenkään muun mielen mukainen, vaan oo oma aito itsesi!

 5. wuh sanoo:

  Meidän häissä koira pääsi käymään, tosin kirkon pihalla vihkimisen jälkeen. Hoitaja toi koirun sinne ja otettiin parit hääkuvat niin pikkuinenkin pääsi mukaan. Nyt seuraavana on vuorossa odottavana masukuvat ja sen jälkeen vauvakuvat/ ristiäiset ja koira pääsee mukaan jollainlailla. Mulle koira on vaan niin tärkeä, että haluan sen kaikkeen mahdolliseen mukaan

 6. Salli sanoo:

  Et tainnut videolla vastata tähän kysymykseen, mutta aiotko vaihtaa sukunimeä? :)

 7. Emmi sanoo:

  Söderkullassa on sellanen paikka kun Willa Söder, joka näyttää todella kauniilta kuvissa!

 8. j sanoo:

  Moikka! Törmäsin netissä tällaseen juhlatilaan niin itte sen tarkemmin perehtymättä ajattelin linkata tämän jos et oo vielä kattonut, jos vaikka ois jotain apua:)

  https://venuu.fi/tilat/elva-event-loft?ref=sanoma

 9. Jenni sanoo:

  Hei! En tiedä mitä juhlapaikkoja olet jo kattellut. Mutta mielestäni Suomenlinnan myllysali ja pirunkirkon juhlasali on ainakin ihan hienoja paikkoja, lisäksi sinne saa omat juomat ja ruoat:)

 10. Niina sanoo:

  Entäs Espoon tai Kirkkonummen puolella, ootko kattonu paikkoja? Esim. Espoon kartano on kiva :)

 11. Ansku sanoo:

  http://www.aaltosaha.fi/kokous-haat-juhlat-pikkujoulut-tampereenseutu/haat-tampere/

  Suosittelen tsekkaan ton paikan. Veli menee siellä naimisiin tänä kesänä ja vaikuttaa ihan mielettömältä paikalta. On tietty vähän kaukana Helsingistä, mut kaikki vieraat mahtuu majoittuun läheiseen lomakylään ja noi voi kaikki vuokrata koko viikonlopuks, eli saa kunnon bileet, eikä oo kiire lähtee. Ruuat ja juomat saa/pitää myös tilata tai tuoda itse muualta, missä säästää kyl rahaakin. Voin kertoo häiden jälkeen viel miten mesta toimi käytännössä, jos kiinnostaa :)

 12. Annette sanoo:

  Kurkatkaa Villa Kataya https://www.villakataya.fi :)

 13. Oona sanoo:

  Moikka! Kannattaa käydä tutustumassa Suomenlinnan nettisivuihin. Paikkana aika kaunis hääjuhlalle. Nimimerkillä yksissä häissä sielä vieraana ollut! :)

Kommentoi