Sirot korut

18.05.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Glitterin kanssa.
Oon aina tykännyt pitää kaulassa niin arkena, juhlana kuin muinakin päivinä kaulassa siroja kaulakoruja. Joskus vain yhtä, joskus jopa neljää. Harvoin ehkä viisi pääsee kaulaan samaan aikaa kuten nytten kuvissa, mutta näin näätte parhaiten mun suosikit :) Normaalisti pitäisi ehkä kahta alinta samaan aikaan tai kolmea ylintä.

Kaikki korut, myös sormessa olevat sormukset (paitsi kihlasormus) ovat Glitterin aitohopeisia koruja. Se hopeinen seinä on ollu jo kolmisen vuotta mun suosikki hylly Glitterissä, söpöjä aitohopeisia koruja ja edullisilla hinnoilla. Musta on ihanaa kun joku sen hetkinen lempparikaulakoru ei ala menettää väriä tai muuta sitä kokonaan. Varsinkin monissa sormuksissa tämä tapahtuu joskus ekan tai tokan kerran jälkeen tai uusi lempparikaulakoru ei olekaan parin päivän jälkeen enää hopeisen värinen.

Tässä valitsemani riipukset, joihin voi ostaa haluamansa pituisen kaulakorun. Tai voihan kaulakorun ostaa vaikka parikin riipusta, joita voi käyttää samaan aikaan vierekkäin tai vuorotellen. Nämä uutuudet on tullut juuri liikkeeseen ja vaihtoehtoja on monia, valitsin heti fiiliksen mukaan sellaiset jotka olivat mun mieleen. Ainoa jolla on mulle ehkä jotain merkitystä, on tuo pikkiriikkinen Eiffel torni. Siihen on monta pientä syytä, yksi on se että nuoresta asti ole unelmoinut Pariisista ja aikuisena siellä kerran käynyt, niin kaunis paikka. Äiti osti nuorena mulle Eiffel kaulakorut, jonka valitettavasti hävitin… se oli mulle todella tärkeä. Tuo tornin muotokin muistuttaa A-kirjainta. Siihen aikaan kaikilla oli nimi ja kirjain koruja, mulla oli mun Eiffel <3

Jos nämä aitohopeiset korut kiinnostaa, niin nyt saatte niistä koodilla UINO30 -30% alennukset… ja ainiiin se koskee myös kaikkea muutakin valikoimaa Glitterin nettikaupassa! Eliiii ihan mukava ja tuntuva alennus, niin koruista, kännykänkuorista, hopeakoruista, hiusjutuista ja niin KAIKESTA. Se on voimassa tästä päivästä lähtien 24.5. asti :) Koko Toukokuun ajan on myös verkkokaupassa maksuton toimitus.

Oliko teillä suosikkeja näistä mun valitsemista riipuksista? Mun lempparit oli tuo Eiffel sekä yksinkertainen timantti, joka näyttää tosi kivalta yksin choker koruna <3__<3 Huomaa nyt taas kun tullut kesäisempiä säitä niin myös sormukset ovat päässeet taas enemmän sormiin. Paljon ohuita siroja sormuksia samaan käteen.


10 Responses to “Sirot korut”

 1. Nimetön sanoo:

  Toi alennuskoodi ei toimi :/

 2. Maria sanoo:

  Hei häihin liittyvä vinkki. Jos ei haittaa pitää häät espoossa, niin Soukan venekerhon paviljonki on ainakin meidän valinta kesän häille. Se on ihan sellasen pienen niemen kärjessä hiekkarannan päädyssä. Kuitenkin paikassa on mielestäni hyvin yksityisyyttä, sillä se on rantaa korkeammalla pienen kallion vuoksi. Sinne saa omat ruuat ja juomat tuoda. Vuokrata saa koko vkl kerralla niin pääsee jo pe koristelemaan jos häät on la. Kaksi kerroksinen, sisään tullaan yläkerrasta, jossa on wc:t, keittiö, ja juhlasali. Alakerrassa on saunatilat ja säilytyspaikkoja esim ylimääräisille tavaroille. Ollaan itse suunniteltu vihkiminen siihen ulos :)

  • Uino Uino sanoo:

   Hei ihana kiitos tästä, pitää ehkä alkaa tosissaan alkaa kattoa enemmän nätä Helsingin viereisiä paikkoja :)

 3. Emmy sanoo:

  Moi! Onpas kivan näkösiä, ei ihan heti uskois glitterin koruiks :D lemppari noista ois varmaan keskimmäinen, pitääki käydä kurkkimassa jos löytyis itelleki joku kiva!

 4. Krista sanoo:

  Ihana postaus ja vinkkinä näin glitteriläisenä tuohon Eiffel-torni korvikseen että hommaat jonkun kokoiset aito hopeaiset renkaat tai vaikka vain koukut joita myymälöistämme löytyy ja toisen Eiffel-riipuksen niin meidän henksu kyllä duunaa sulle uudet Eiffel-korvikset niistä! Hälsningar från Vasa!

 5. Soile sanoo:

  Ihana tuo huulipuna! Mitä se on?

  • Uino Uino sanoo:

   äääk, nyxin Satin… sävyä en muista ulkoa mitenkään D: siitä musta on vain yksi kylmä nude!

Kommentoi