Lyhyempää ja kevyempää

20.05.2017

Oli kesätukan aika vaihteeksi, vaikka en varmaan koko kesän ”jaksa” lyhyemmällä tukalla mennä, oli tämä mahtava päätös ja kivaa vaihtelua :) Kampaajani ja ihana ystäväni Sarah vinkkaili että olisi hyvä hetken antaa tukan levätä, koska en nyt omalla tukalla kuitenkaan halua olla, niin päädyttiin toiseen vaihtoehtoon. Hiusta laitettiin puolet vähemmän kuin yleensä ja leikattiin reilusti pois, näin ei hiusosiokaan paina niin paljon. Olo on kyllä kevyempi ja tykkään tästä hirmuisesti! Lyhyemmällä tukalla tykkään pitää yleensä aina keskijakausta ja hiusta suoristettuna, toisin kuin pitkällä monesti mulla on sivujakaus ja kiharat melkein päivittäin.

Väriksi tehtiin taas aika kylmä harmaa, tykkään tykkään tykkään! Mites te? ;D Yay on nay nay?

Päällä uusi kollari asu, jonka oon jo pian kuluttanut varmaan puhki.. Tätä oon pitänyt tässä 2vk sisällä aivan liian monta kertaa, eri asuilla, eri tilaisuuksissa, välillä ilman hupparia. Ennen omistin yhdet ”lökärit” ja nyt niitä tuntuu hamstrailevan, vaikka jotkut pyörittelee silmiä tälle verkkarit+korkkari yhdistelmälle, niin mä kyllä tykkään :)

HOODIE & PANTS – NA-KD*

SHOES – ZARA

Pictures: Samuli Heikkinen

*saatu


One Response to “Lyhyempää ja kevyempää”

  1. Noora Haapala sanoo:

    Kaunista uino

Kommentoi