Reissu Uutelaan

20.05.2017

Sampan päivän suunnitelmat meni hieman nurin, jonka ansiosta päädyttiin koirien kanssa autoon matkalla Uutelan metsiin :) Tuolla on aina niin ihan kävellä, sillä kävin koulua Vuosaaressa jonka ansiosta tehtiin tuolla paljon reissuja, liikunnassa suunnistusta ja muita tapahtumia. Tiet on siis tutut ja vain hyviä muistoja sieltä, sillä kuten silloin, edelleen rakastan luontoa ja varsinkin siellä kävelyä. Nyt mukana oli vielä mies ja pari koiraa, luvassa oli siis touhukas reissu!Näissä paikoissa kyllä on tuosta 8 metrisestä flexistä hyötyä, koirat pääsi olemaan tosi vapaasti.

Vaikka ilma ei ollut mikään lämpimin, oli tuolla ihana mennä ja harhailla. Pentu kyllä pari kertaa väsyessään halusin hupparin sisälle lämmittelemään, Sancho kun taas juoksentelin niin itsevarmasti kaikkialla, ettei sillä kylmä ehtinyt edes tulla :D Tuon takia myös tuosta Sanchosta ei oikein tarkkoja onnistuneita kuvia ollut, aina se vaan juoksi ja pomppi, tässäkin ainoassa oikeasti onnistuneessa kuvassa oli silmät juuri kiinni.

Tää oli ehkä paras kuva ikinä! Oltiin aika sivussa ja nään sai aikamoisen hepulikohtauksen että flexit meni aaaivan sekaisin. Otettiin ne irti että voisi ne selvitellä niin oli pakko ottaa kuvia niiden riehumisesta ja ai että tuli pari ihan mahtavaa kuvaa.  Ajatelkaa noi on jo pian samankokoisia, taitaa olla enää 1,5kg suunilleen painoeroa.

Sataman ihailua, kiipeilyä, lintujen kuvailua epäonnistuen, välipalaa kalliolla… niistä oli kyllä loistava reissu tehty! Ihanaa kun nytkin meidän oma auto on vihdoin käytössä, niin päästää useimminkin tekemään näitä pidempiä metsä reissuja.

Ei sitten muuta kuin hyviä unia vain, ihan alkaa nukuttaa kun Pablon nassua tässä katsoo ;D Ei ihan energiaa riitä niin paljon kun Sancholla, vaan pikkuiset päikkärit pitää aina ottaa.


One Response to “Reissu Uutelaan”

  1. Johanna sanoo:

    Hei! Viitsitkö sanoa mikä tuossa youtubevideossa 0:18 kohdasta alkavan kappaleen nimi on. Musiikki on niin tuttu kun voi olla, mutta en saa laulua päähäni millään!

Kommentoi