Kohti juhlia

22.05.2017

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa.

Selailin pitkään Bubbleroomin mekkovalikoimia ja halusin löytää sieltä oman tyyliset asukokonaisuudet, tämä loppukevät ja  kesä kun on yleensä yhtä juhlaa. Valmistujaisia, häitä, kesäkuhlia, synttäreitä ja aina löytyy pienempikin syy juhlaan. Vaikka sieltä löytyi minkälaista ja väristä juhla-asua, kyllä tuo musta on vaan mun juttu. Siinä on aina itsevarma fiilis ja oikeastaan juhlasta tai vuodenajasta huolimatta, toimii väri aina. Mulla on melkein aina tapana vielä ostaa juhliin jotain sellaista, joka on mahdollista käyttää arkenakin, poikkeuksiakin on, mutta monesti huomaan että näin se menee :D

Tässä ensimmäisessä asussa on yksinkertainen pikkumusta, jossa on kyllä paras mahdollinen kangas, paksu, joustava ja hitusen jopa muotoileva. Hieman kyllä ehkä nauratti koska tämä kaula-aukko ei ole edes kauhean paljastava, mutta no, mulla tekee vain aika työntävän efektin ;,) Tämän ehkä itse pukisin kaverin synttäreille kesällä, tai arkena bleiserin ja vaikka balleriinojen kanssa. Korviin valitsin hieman timanttia, että asu näyttäisi hitusen juhlallisemmalta.

MOËT SHAPING MEKKO

DROPS CRYSTAL KORVAKORUT

Koska en ole nykyään niin mekko tai hame ihminen, on ihanaa välillä juhliin valita housupukua tai jumpsuittia. Tämän malli oli täydellinen päällä ja leikkaukset oli todella onnistuneita, tästä tuli yksi lemppari! Ei niin juhlava, mutta mun tyylinen ja korkkisten sekä pitsisen korun kanssa tämän kanssa menisin vaikka kaverin valmistujaisiin, arkena taas ilman ihmeellisiä koruja ja vaikka valkoiset tennarit jalassa.

Jokaisella on niin se oma tyyli, jotkut voi olla samass tilaisuudessa näyttävällä prinsessa mekolla ja toinen jumpsuitissa. Sehän on juuri tärkeintä että pukeutuu sen oman tyylin mukaan ja että itsellään on mukava olla :) Bubbleroomilta löytyy kyllä kaikille jotakin, tosi söpöjä mekkoja juhliin, viikonloppuun ja myös kaksilahkeisia asuna meille hieman mukavuudenhaluisille.

ELLE JUMPSUIT

LACE CHOKER KAULAKORU


15 Responses to “Kohti juhlia”

 1. Tiia sanoo:

  Hei!
  Kysyn nyt tässä, kun en muutakaan paikkaa keksi :)
  Kun olitte dubaissa nyt viimeksi, tuliko hotellin kanssa mitään ongelmia että ette oo naimisissa?
  Oon katellu noita hotelleja ja osassa niistä vaaditaan siis oikeasti avioliittotodistus että saat majottua miehen kanssa samassa huoneessa :D

 2. Anni sanoo:

  Hei, en ollut varma mitä kautta kysymys parhaiten menisi perille, joten kysyn nyt tässä uudessa postauksessa!
  Oletko edelleen käyttänyt Swissclinicin rullaa ja seerumia? Koetko avun olleen vaikuttava? Itselläni on punertavia aknearpia, joihin haen apua. Tuotteen hinta on tiukka opiskelijabudjetissa, joten siksi halusin ensin vielä varmistaa sinulta, olisiko ostos oikeasti hyvä :) tuote kun on nyt hirveesti ollut esillä esim. Blogeissa.

  T. Anni

 3. Minna sanoo:

  Kauniit kuvat ja varsinki toi jumpsuit istuu sun kropalle täydellisesti! :)

 4. Alma sanoo:

  Aivan mielettömän kaunis jumpsuit ! Sun kroppa on kyllä kadehdittava ! :)

 5. M sanoo:

  Hei, minkä kokoisena tilasit tuon jumpsuitin? Oon ite kattellut tuota ihan samaa mallia, mutta koko on jäänyt mietityttämään. Ollaan siis varmaan suunnilleen samaa ”kokoluokkaa” kropasta, niin pakko oli tulla kysyyn kun toi istuu sulle niin hyvin ja näyttää ihan superhyvältä sun päälläs! :)

 6. Ella sanoo:

  Voi kuinka kauniita ja kaunis sinä! Mulla usein ongelmana hieman avonaisimmissa mekoissa ym. yläosissa, että en ole löytänyt hyviä rintsikoita alle niin, ettei ne näkyisi kaula-aukosta. Millaset sulla on näissä ja yleensäkkin yläosisissa, joissa on antavampi kaula-aukko? :-)

  • Uino Uino sanoo:

   No itseasiassa toi on niin tukevaa ja paksua kangasta, että näytti kauniimmalta ilman rintsikoita :)

 7. Jenni sanoo:

  Sun piirteet tulee kyllä niin upeasti esille tällasissa istuvissa klassisissa vaatteissa kuin niissä löysissä verkkareissa tai teinikollareissa mitä täällä enemmän näkee. Upeita asuja, lisää tätä!

 8. Charlotta Eve sanoo:

  Oletpas kaunis! Toi jumpsuitti on kyllä ihan sairaan ihana, vaikka ite viihdynkin yleensä juhlissa mekoissa. :)

  http://www.charlottaeve.com

 9. Nanna sanoo:

  Ootpa pyöristynyt kauniisti! Liikaa näkee liian hoikkia bloggaajia, vaatteetkin näyttävät muodokkaampien ja tuhdimpien naisten päällä kauniimmilta! Hyvä!

  • Uino Uino sanoo:

   pyöristynyt liikaakin, muodokas saakin olla mutta onneksi näistäkin kuvistakin on jo hieman keventynyt :)

 10. Rose-Marie sanoo:

  Minusta tämä musta juhlamekko on aivan liian paksua kangasta kesäjuhliin, ei kyllä sovi ! Ajattele että kesähelteellä näin tiukassa mustassa mekossa ei voi olla kiva olla, näin minä ajattelen. Haalariasu on paljon kivempi !

  • Uino Uino sanoo:

   Siis joillekkin voi olla, toi sellaista muotilevaa ja samaa kangasta omistan hameen sekä topin, käyttänyt niitä viime kesänäkin :) Ei ne kyllä niin pahasti hiosta. Mutta tietty riippuu ihan haluaako juuri kevyttä ja ilmavaa :D

Kommentoi