Valkoista kesää varten

28.05.2017

 

Pari valkoista kivaa uutuutta tässä tullut hankittua parin viikon sisällä, joista toinen on tämä Zaran valkoinen tekonahkatakki. Tämä yksilö ehti kummitella mun päässä kolmisen viikkoa ja kävin liikkeessä sitä katsomassa 6 kertaa, kertaakaan kokeilematta… Arvasin mitä käy jos tämän takin harteilleni laitan ja seitsemännen kerran jälkeen kun tätä sovitin, olinkin pian   kassalla takki kourassa :D No mutta ei mulla ollutkaan mitään kesäisempää nahkarotsia, joten tällaiselle oli kyllä tarvetta tietyissä asuissa. Eilen pidin juuri farkkujen ja alhaalla näkyvien popojen kanssa.

Takissa on todella kiva pinta ja tekonahka on jämäkkää, jonka takia takkiin ihastuinkin. Ennen en olekkaan törmännyt oikeesti kauniisti valkoiseen nahkatakki, joka istuu hyvin ja hinta ei olisi päätähuimaava.

Koska nyt tekee mieli enemmän käyttää valkoisia lenkkareita, ajattelin ostaa ihan uudet addut mustalla raidoilla. Sporttisempia kokovalkoisia kyllä hyllystä jo löytyy, mutta näissä on vaan sitä jotain. Kesäisempää ja hieman arkisemmat. On nää jo elämääkin ehtinyt jo näkemään pari käyttökerran jälkeen, joten katotaan kuinka kauan pysyy valkoisina ja milloin  väri alkaa muistuttaa enemmän kuin harmaata 😃


3 Responses to “Valkoista kesää varten”

 1. Janni sanoo:

  Sun snäppii on vähä tylsä seurata kun ne äänet kuuluu ihan superhiljasina nykyään Eikä oo mun puhelimes vika kun kaverit on sanonu samaa

  • Uino Uino sanoo:

   voi olla että silloin kun snäppään langattomien kuulokkeiden kaa, silloi on. Vai onko iiihan jokaisessa?

 2. sofia sanoo:

  Snyggt!!

Kommentoi