Yö ja päivä

01.06.2017

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa.
Valitsin pari suosikkia Daniel Wellingtonin Petite malliston kelloista, jotka on olleet jo aikaisemmin mulla paljon käytössä. Nyt lähiaikoina olen alkanut enemmän arvostaa siroja, naisellisia ja varsinkin kevyitä kelloja. Valitsin pari suosikkia joidenka inspiroimana kokosin asut, toinen valkoinen kellotaulua myöten, pehmeällä nahkarannekkeella. Toisessa tumma taulu ja raamikas metalliranneke. Samat kellot, mutta vierekkäin todella erilaiset :) Nämä ovat melkein kirjaimellisesti kuin yö ja päivä.

Pakko mainita muuten heti alkuun että saatte alekoodilla UINO -15% koko nettikaupan valikoimasta 30.6.2017 saakka sekä ilmaiset toimituskulut. Alekoodin voi yhdistää muihin tarjouksiin, kuten tähän kesäkampanjaan jossa Classic- tai Classy-kellon tilanneet saavat NATO-rannekkeen (voimassa 5.6.2017 saakka), joka Sampalla näkyykin alemmissa kuvissa.

Ensimmäisenä on Classic Petit Bondi, joka on ihan uusi tulokas, se tosiaan julkaistiin tänään! Kelloa löytyy paljon eri värisenä yksityiskohtia myöten, mutta ajattelin että valkoinen kello voisi olla todella kivaa vaihtelua ja sopia kesäisempään asuun. Vaikka on tuo valkoinen aina hieman pelottava väri, varsinkin tällaiselle sotta pytylle, en kyllä kadu valintaa yhtään! Onhan tuo nytten vaan todella nätti, sitä katsoessa tuli heti mieleen hieman remmompi vaalea asu. Asu jossa ei olisi yhtään mustaa tai muuta tummaa väriä, vaan valkoista ja farkkua.

Tässä näkyy tuo NATO ranneke joka vaihdettiin Sampan kelloon. Siinä oli aluksi yksinkertainen musta rannekke, mutta herra on itselleen jo monta kuukautta halunnut jonkun värikkäämmän rannekkeen kelloon. Toimii todella kivasti kesäisemmän asun kanssa ja yksivärinen kello sai aika erilaisen ilmeen ;D

Toinen on ehkä mun suosikki kaikista näistä. Classis Petit Sterling mustalla kellotaululla, on todella mun tyylinen ja menee mun melkein jokaiseen asuun aina, koska ympäri vuoden pukeudun aika paljolti mustaan… päästä varpaisiin. Tästä tuli heti mieleen hieman kuitenkin naisellisempi asu, mutta mustana, asusteena hieman hopeaa. Lopputulos olisi sitten tämä:

 

Kuten sanoin niin kyllähän nämä kaksi valintaani oli aika erilaisia, toinen vaalea ja asu kesäinen ja raikas. Toinen taas tumma, särmikkäämpi ja moderni.


26 Responses to “Yö ja päivä”

 1. Pakko ihastella tyylikkäitä kuvia! Molemmat kellovalinnat on musta tosi kauniita, mutta joku tuossa tummassa kellossa vetää muakin enemmän puoleensa :)

 2. neela sanoo:

  Mistä ja milloin tuo valkoinen bleiseri ostettu??

 3. Nella sanoo:

  Moikka! Ihan sairaan hyviä ja kauniita kuvia taas kerran, ja kuinka hyvännäköinen pariskunta olettekaan! ;) mukava kun välillä laitat myös kuvia miehestäsi ! … mutta jäin ihastelemaan noita vaaleita farkkuja, mistäköhän ne olisivat :)) mukavaa kesän alkua teille !!

  • Uino Uino sanoo:

   Hehe ihana, todellakin yritän laittaa Sampasta välillä, nytkun se tuntuu jopa haluavan kuviin tulla ja innostuu :D Ne on vanhat jos valitettavasti.

 4. P sanoo:

  Upea tuo kolmas kuva! :) mistä nuo vaaleat farkut on?

 5. Essi sanoo:

  Oho, en olisi uskonut, että tykästyisin noin valkoiseen kellon, mutta toi miellyttää mun silmää kyllä paljon! :-) Tosi kiva, vähän erilainen ja kivaa vaihtelua niihin ainaisiin mustiin ja tummiin kelloihin, joita ainakin multa löytyy :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  • Uino Uino sanoo:

   no siis sama, no ensinnäkin sen takia että likaan sen… mutta sitä tullut jopa käytettyä ja pysynyt oikeasti siistinä :)

 6. Sofia sanoo:

  Daniel Wellington ei kyl ikinä petä, niin elegantteja! Ja nuo farkut oi vitsit mä haluun tommoset, mistä oot ostanu nuo?

 7. Johanna1 sanoo:

  Onko sulla silikonit? :)

  • Uino Uino sanoo:

   Ei ole :D Kertoisin jos olisi, ei mua tuollaiset asiat ”hävetä”. Ihan omat on. Rintsikoilla saa ihmeitä aikaan ;)

 8. Hienoja kuvia, hyvät kontrastit väreissä ja tilanteissa ja nuo Tuomiokirkolla otetut kuvat ovat sinisen ja valkoisen yhdistelmissään tosi kauniita.
  Oikein aurinkoista viikonloppua!

 9. Maria sanoo:

  Mistä noi tän postauksen farkut on?

 10. Hanna sanoo:

  Apua Aino näytät ihanalta tossa vaaleessa asussa!! Ehdottomasti useammin vaaleeta väriä päälle! :) Ihanan fresh ja toi tukka on u-p-e-a, sopii sulle niin hyvin. Hyvää kesää sulle<3

 11. Janna sanoo:

  Miksi, Oi miksi sulla on tuo kello joka kuvassa väärinpäin! Esittäisit edes että käytät noita muulloinkin kun mainosmielessä.

 12. Nimetön sanoo:

  mistä noi ekan asun farkut on?? näyttää just sellasilta mitä oon etsinyt!

  • Uino Uino sanoo:

   voi kun moni kysyy, mutta Vansin vahnat :( Tuollaisia tuntuu kyllä näkyvän kaikkialla nykyään.

 13. Emma sanoo:

  Mistä nuo farkut on? <333 OOT NIIN KAUNIS

  • Uino Uino sanoo:

   Vans, mutta on jo pari vuotta vanhat :P Onneksi tällaisia löytyy nyt monesti liikkestä, zara, hm jne. Kannattaa käydä vaan läpi.

Kommentoi