Operaatio parveke

03.06.2017

Joku mulla napsahti päässä kun päätin vihdoin laittaa parvekken uusiksi, ihan jokaista yksityiskohtaa myöten :D Okei olenhan mä tätä pari kertaa jo vakavasti miettinyt, mutta en ole tuosta pehmeästä sohvasta halunnut milään luopua. Nyt kuitenkin tuli fiilis että haluisin partsista hieman käytännöllisemmän, yksinkertaisemman, edelleen vaalean mutta ehkä modernimman. Olisi kiva jos saisi pari tuolia vastakkain ja koirille enemmän tilaa liikkua, sekä niiden pedille joka aina vaihtaa paikkaa, koska on aina tiellä.

Meidän parveke on kuitenkin melko pieni, sinne kun laitettii sohva ja aika iso pöytä, pieneni se entisestään. Nyt sain vihdoin tämän idean aluilleen, koska löysin olohuoneeseen vihdon uuden sohvapöydän! Olen halunnut jo hetken löytää kauniin, ison ja tasaisen pöydän, jossa ei ole tarjotinta kuten näissä HAY:n pöydissä joita on tällä hetkellä olkkarissa kaksi. Näitä ei ole niin helppo puhdistaa ja nurkkiin kerääntyy koko ajan pölyä ja likaa kun koko ajan tässä ollaan ja touhutaan :D Tässä parissa vuodessa mennyt jo hieman hermo ja heti ajattelin että nämä sopisi kivasti parvekkeelle. 

Pinta on hieman kärsinyt ja pariin kohtaan tullut jopa jostain pieniä värjäytyimiä, ajattelin että pöytiin voisi mittatilauksella jostain tilata lasikannet, osaako kukaan suositella paikkaa? Googlen avulla pari lupaavaa nettisivua löytyikin :)

Koska mattokin oli hitusen Itämainen tyyliltään, tilasin Ellokselta harmaan maton tilalle. Yhä vaalea sävyltään, mutta sopii paremmin kalusteiden kanssa. Hayn Heen nojatuoli löytyykin jo eteisestä, se on ollut siinä vähän turhana jo… no oikeastaan aina. Eli piti vain sille samanlainen kaveri tilata :) Stockmannilta ostin jo muutaman kivisen ruukun, en tiedä päätyykö toiselle pöydälle vai maahan, mutta pakko saada hieman kasvillisuutta ja vihreyttä tuonne. Voi olla että noita pitää hakea ehkä pari lisääkin.

Tuolien päälle laitan taljat, jostain olisi kiva löytää vielä valkoinen kori yms. johon voisi pari vilttiä laittaa. istuinpehmusteet olisi myös täydellinen juttu mutta näihin pitäisi olla 60×60 cm kokoiset, enkä tiedä onko sellaisia edes mistään saavatilla :/ Viikon sisään saatte sitten kuvia uudesta parvekkesta :)


5 Responses to “Operaatio parveke”

 1. Julia sanoo:

  Ikeassa näyttäisi olevan myynnissä 62x62cm kokoisia istuintyynyjä ulkokäyttöön :)

 2. Jenni sanoo:

  Kärkkäisellä oon ainaki nähny tämmösiä kivoja metallikoreja :)

  https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/villa-design-puro-metallikori

 3. Karoliina sanoo:

  Istuintyynyt on tosi iisi tehä ite! Ostat vaahtomuovipatjan ja leikkaat siitä haluamasi koko ja muoto. Siihen voi ite ommella tai ihan tyynyliinat ostaa! (Saat helposti vaihdettua eri väriset tyynyt silloin!) nää on myös sen verran halvat tehdä et ei haittaa vaikka koiralta vähän lirahtaisi ;)

Kommentoi