Kuvailu kaksikko

09.06.2017

Me ollaan Sampan kanssa kuvailtu lähiaikoina super paljon, monesti se on tuo mies nykyään joka kyselee jos mentäisiin ottamaan kuvia hänen instagramiin. Kuinka ihanaa ettei tarvii häirita ja raahat miestä ulos, vaan yksikin päivä lähdettiin ihan keskustaan asti etsimään kivoja kuvauspaikkoja ja ottamaan mulle kuvia blogiin, Sampalle instaan :) Oon saanut tartutettua mieheenkin tuon insta intouden, koko ajan miettimässä värimaailmoja ja asu, jollain tavalla se on jotenkin rentouttavaa. Tämä on nykyään tällainen meidän yhteinen uusi harrastus.Sampallakin kuitenkin löytyy kuvausilmää ja osaa kertoa jos jotain pitää tehdä erilailla. Alempi hiuskuvakin oli hänen ideansa kun olin paikoillani ja sano että heilauta vähän tukkaa, tämä oli eka tai toinen kuva minkä se nappasi ja onnistui. Tuo mies kyllä yllättää välillä :D On se ihanaa vaikka kaikesta samasta ei pidä tykätä, mutta kun mullakin valokuvaus on joka päiväistä melkein ja muutenkin lähellä sydäntä, on se kiva jakaa oman miehen kanssa.JACKET – ZARA

BODY – NA-KD

JEANS – ESPRIT*

SHOES – ADIDAS

SUNGLASSES – DIOR

*saatu

Ja kukkahättitädit ja muut huolestuneet, se joka ekassa kuvassa näkyy farkuista on vielä mut reittä ja jos olisi päällä farkkushortsit niin näkyisi jopa enemmän :D Se on ihoa, kesällä monilla näkyy enemmänkin joten toivottavasti saan elää ja hengittää. Nämä farkut on mun päällä, ei teidän.

Rakkautta, rauhaa ja ihanaa perjantaita!


12 Responses to “Kuvailu kaksikko”

 1. Linda sanoo:

  Niin ihanan freesi toi sun lyhyempi tukka! Näytät super hyvältä!

 2. Helmi sanoo:

  älyttömän upeet noi hiukset! Näyttää omaan silmään jopa kivemmiltä kun pitkät pitkät pidennykset :) näytät paljon aikuisemmalta!

 3. On kyllä kiva että oma mieskin suostuu kuvailemaan ja välillä jopa tykkää siitä. :D Helpottaa elämää!

  • Uino Uino sanoo:

   hehe ihana :D Välillä. Sampalla oli myös sama pitkään, kyllä se kuvailu mutta hitusen piti painostaa ja ajoittaa oikein. Nyt hän on se joka on ”mennään tonne kuvailee” wooot.

 4. S sanoo:

  Millä te otatte näitä hienoja kuvia?

 5. svi sanoo:

  Tosi upeita kuvia! Ja on niin hauskaa kuvailla kun on mukana kuvauskaveri joka on yhtä innoissaan siitä ja kyllä puolison kanssa pitää jotain yhteisiäkin harrastuksia olla! :)

  svi

  • Uino Uino sanoo:

   Kiitos kovasti :) Tämä juuri! Joskus tulee vaan itselle huono olo jo jotain joutuu painostamaan mukaan.

 6. Maria sanoo:

  Ihanaa että oootte saanut tehtyä siitä yhteisen ilosen harrastuksen rasitteen sijaan! :) Kesä innostaa kuvaamaan ja huikeita tuloksia on tullut :)

  • Uino Uino sanoo:

   Maria siis äläs muuta sano ja onhan se aina ollut, mutta nytten vaan korostunut enemmän kun Samppa kunnolla innostunut :) !

Kommentoi