Viime sunnuntai

13.06.2017

Päätin ottaa kameran ollalle ja kuvaa koko päivän kuvia sieltä täältä, jännästi tämä kyllä meni siihen että tämä on enemmänkin ruokapostaus :)) No mutta, aamupäivä alkoi blogikippiksellä Storyssa. Onneksemme ulkona oli todella mahtava sää, että samalla sai istua ja nauttia auringosta ja hankkitua eroon viimeisistäkin kirppis jutuista

Lähdettiin aamulla aika kiireellä ja älyttiin vasta kirppiksellä ettei kumpikaan ollut syönyt mitään ja nälkä alkoi pian ollakkin kova. No onneksi ravintolan pihalla oltiin, niin pian oli munakkaat nenän edessä :P Pian alkoi rauhoittua ja lopuksi vaan chillailtiin, pojat lennätti leijaa ja istuttiin auringossa.

Lintu, lentokone… vai leija?

Ei kyllä enää tule kauheasti lähdettyä kirppistelemään ilman tätä miestä. Kyllä se helpottuu kun mies kantamassa ja auttamassa <3

Kahden maissa kipiteltiin autoon, mustin&mirrin kautta kotiin tekemään hieman töitä ennen treffejä. Piti pojille ostaa ruokaa, toiselle vielä pissa-alustoja ja samalla pari lelua tarttui mukaan. Tätä pientä vinkulelua katsoessa tiesin että se tulisi olemaan hitti ja Sancho onkin leikkinyt sillä siitä lähtien ;D Ongelmana on ehkä se että kummatkin haluaa sillä leikkiä, varsinkin silloin jos se on toisella, ei jos se on lattialla.Muokkasin videot, vastasin sähköposteihin ja suunnattiin viideksi viereiseen lemppari paikkaan, Treffi Pub & Bistroon. Siellä edessä odottikin jo meidän lempparipariskunta Lotta ja Joonas <3

Koska menu oli vaihtunut hetki sitten, pitihän sitä meidän mennä taas kokeilemaan :P Pojat otti puoliksi lankun niin alku-, pää- kuin jälkiruuaksi.

Otin lohikeiton ja ai että toi oli muuten iso :D No se meni siihen että kohta pojat sai syödä sen loppuun.

Pääruokalankku oli iso kuten yleensä, niin iso ettei mun linssi riittänyt vaan piti ottaa kaksi kuvaa, liittää ne yhteen :) Tämä kannattaa aina valita, koska tässä pääsee maistelemaan herkullista hampparia, mutta sen lisäksi vähän muutakin vaihtelua viereen. Ai ette tiedäkkään kuinka mun teki mieli tuota hampparia haukkaista… Tilasin itselleni kalaa joka oli kyllä myös loistava valinta ja myös iso annos, mutta ei tota Treffin hampparia mikään vaan voita.

Voi näitä söpöläisiä :D Kolmistaan ne tuon vikan lankun tuhosi. Tuo hieman epäilyttävältä näyttävä pannacotta oli kyllä sellainen jonka palaan vielä maistamaan kun saan makeaa taas syödä :P

Kiitos tytöille mahtavasta kirppiksestä jälleen ja Treffille ruuista! Ilta menikin sitten pienessä ruokakoomassa, sohvalla sarjaa katsellen. Eli oikein mukava perus sunnuntai ;)

 


9 Responses to “Viime sunnuntai”

 1. Maija sanoo:

  I h a n a paita! Mikä ja mistä on tämä? Olette kyllä upea ja näyttävä pari Sampan kanssa. Kaikkea hyvää teille <3

  • Uino Uino sanoo:

   Hehe kiitos :D siis se on over size kollari, jonka kaula-aukon ja crop kohdan itse saksilla leikkasin :) Alla musta body, kiitos ihana ja samoin sinulle Maija <3

 2. Minni sanoo:

  Miten sancho on ottanut pennun pisut sisällä? Onko sille tullut merkkailun tarvetta?:P Meille tulossa ensi viikolla pentu ja jännittää ettei jo olemassa oleva pari vuotias sisäsiisti koira ala tekemään sisään pennun perässä! :’)

  • Uino Uino sanoo:

   Ei ole onneksi tullut, leikattu kuitenkin niin sehän vaikuttaa :D Onneksi melkein aina tekee noille pissialustoille niin ei silloin oikein edes haise. Mutta Sanchon ansiosta myös oppi tekemään nopsaa ulos, kun kehuttiin Sanchoa myös kun teki pisut ;D

 3. Kiia sanoo:

  Mukavaa menoa! Tuosta dieetistäsi olisi kiva lukea enemmänkin, voisi olla ajankohtaista ja paikallaan omalla kohdallakin :D Miten muuten taltutat makeanhimon, sehän dieettejä usein kiusaa?

  • Uino Uino sanoo:

   No tästä tullut kovasti kyselyitä ;D Voisin hieman avata vaikken tietty tärkkoja juttuja ehkä avata kun maksullinen ohjelma, mutta onhan aina tollaisissa omat säännöt jne.

 4. oona sanoo:

  minkälainen ruokavalio/”dieetti” sulla on menossa? ja onks jotain erityistä syytä että alotit semmosen, ois kiva jos vähän kertoisit ku itellä vissii menny kokonaan ohi jos oot siitä jossain maininnu :)

 5. Alexandra sanoo:

  Hei, mikä huulipuna sulla on noissa kirppiskuvissa? Joku vastaava olisi haussa :)

Kommentoi