KK – Mukana kulkeva kosmetiikka

15.06.2017


2 Responses to “KK – Mukana kulkeva kosmetiikka”

 1. Riikka sanoo:

  Moikka!

  Dödö suosituksia, kun kysyit niin ostin monen vuoden ajan apteekista vichyn antiperspiranttia (kokonaan valkonen purkki on miltein hajuton), se toimii oikeesti. Aloin ostaa niitä, koska tuntu ettei perusdödöt oikeen auta hikoiluun ja niistä tulee vaan ällöttävä haju (jonka on ilmeisti tarkotus olla hyvä) kun hikoilee :D

  Toinen hyväks todettu muutaman euron halvempi on Favora merkkinen, jota saa myös apteekista. Toimii kans tosi hyvin, siirryin oikestaan siihen, koska se on vähän halvempi ja yhtä hyvä mun mielestä, kun toi vichykin. Siinä ei oo myöskään mitään hajua.

  Toisaalta molemmissa taitaa olla alumiinia, joka ei kai oo niin hyväks mutta ite en oo asiaa sen tarkemmin tutkinu..

 2. Laura sanoo:

  Itselläni on jo vuosikaudet ollut käytössä Dermosil merkin punainen appelsiini deodorantti. Omasta mielestä ks. tuote pitää todella hyvin hienhajun poissa ja itse herkkäihoisena pystyn tuotetta hyvin käyttämään, sillä tuotteessa on hyvin mieto tuoksu :) eikä hintalaatu suhdekaan päätä huimaa, sillä sen hinta on vain 2,90e :) suosittelen!

Kommentoi