KK – Näyttävä punainen meikki

21.06.2017

Tässä postauksessa on yhteistyössä mukana Cocopanda.fi, joka on varmaan monelle tuttu. Niille joille sivu on uusi tuttavuus, niin Cocopanda on kauneuden verkkokauppa josta löytyy laaja valikoima meikeistä ihonhoitoon. :)

Valitsin laatikollisen meikkejä joita kaikkia käytän tässä videolla ja kuvissa näkyvässä meikissä. Osa oli tuttuja ja jopa lemppareista, muutamaa olin jo halunnut pidemmän aikaa kovasti päästä testailemaan!  Eli tutoriaalin lisäksi omia vinkkejä ja mielipiteitä meikeistä joita käytän 😊 Videolla siis näkyy itse meikin teko ja tuotteet.

KÄYTTÄMÄNI TUOTTEET

00:38 Youngblood Mineral Primer

01:10 NYX Prof. Makeup Concealer Wand – Green

01:45 Beautyblender Original – Nude

02:38 Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm

03:30 L’Oréal Paris Infallible 24h Matte Foundation – 20 Sand &
L’Oréal Paris Infallible 24h Matte Foundation – 22 Radiant Beige

04:42 BareMinerals Stroke Of Light Eye Brightener – Luminous

05:30 Inglot Translucent Loose Powder

06:48 NYX Prof. Makeup Micro Brow Pencil Chocolate

07:20 NYX Prof. Makeup Tame & Frame Tinted Brow Pomade – 03 Brunette

08:20 glóMinerals Contour Kit

10:00 theBalm Mary-Lou Manizer Aka ”The Luminizer”

11:28 theBalm Meet Matt(e) Trimony Eyeshadow Palette

12:58 NYX Prof. Make up glitter primer 

13:00 INGLOT Amc Pure Pigment Eye Shadow – 86

14:28 theBalm Schwing Liquid Eyeliner

15:04 BareMinerals Flawless Definition Waterproof Mascara Black

15:34 theBalm Meet Matt(e) Hughes – Charming

Lopputulos on täs ja luonnonvalossa niin sävyt tulee paremmin esiin. En vain olisi uskonut että näin paljon tykästynyt punaiseen silmämeikkiin! Mitäs te olette mieltää, toimiiko vai ei? :)

Cocopandalla on menossa isot Juhannusalet, eli koko valikoima – 20-80% alennuksin 27.6 asti 😍💄💗 Saatte myös Alennuskoodilla UINO10 10€ alennuksen yli 50€ ostoksista.
Alennus on voimassa 28.6. asti. (allennuskoodi syötetään ostoskorissa ennen kassalle siirtymistä)


9 Responses to “KK – Näyttävä punainen meikki”

 1. FIDAN sanoo:

  I love you

 2. Nimetön sanoo:

  Muuten tosi hieno meikki mut eyeliner vähä liian överi

 3. Julia sanoo:

  Ihana on! Punainen pukee sinua varsin hyvin!

  Olisi muuten ihana jos olisit voinut tehdä jotain pistausta liittyen festareihin. Ehkä omia stailausvinkkejäsi tai jotain muuta kun kesästä nautitaan ;)

 4. krista sanoo:

  hei! oli pakko kysyä ”suoraan” että miksi haluat muokata kuviasi niin paljon? tarkoitan etenkin tällä hetkellä uusinta ig-kuvaa, josta oikeasti huomaa, että olet luonut jalkaasi lisää varjoja, jotta se näyttäisi pienemmältä. et ole todellakaan isokokoinen, joten miksi koet tarvetta muokata itseäsi pienemmän kokoiseksi? ymmärrän, että kuvien muokkaamisella kuvia saa paremman näköiseksi, mutta eikö kropan muokkaaminen mene vähän yli.. ? :D

  • Uino Uino sanoo:

   Hei :D tuota. oli pakko mennä katsomaan mitä kuvaa tarkoitat, en löyänyt mitään kuvaa enkä ole ikinä luonut tai muokannut JALKOJANI ;D Tietyt kontrastit ja filtterit tekee välillä temppuja varjojen ja tummuden kanssa, mutta en edes ymmärrä mitä kuvaa tarkoitat. Mun jalat siinä kuitenkin on valitettavasti ihan omilla varjoilla.

 5. Maija sanoo:

  Moi!

  Mä todella tykkään sun kuvista ja niiden laadusta. Olisko mitenkään mahdollista, että joskus tekisit jonkun kuvaustutoriaalin blogiin tai youtubeen, jossa periaatteessa näytät millä ja miten kuvaat sekä millaisia asetuksia käytät ja sitten vaikka vähän myös omia käyttötapoja lightroomista? Tällainen postaus kiinnostaisi tosi paljon! Ihanaa kesää!

 6. Hanna sanoo:

  Moi! Miten ootte opettanut koirille odota käskyn? Ootteko käyneet kummaankaan koiran kanssa jossain kursseilla vai itse opettaneet kaiken? :)

  • Uino Uino sanoo:

   mä opetan :) lukenut kirjoja ja katsonut kaikki maailman ohjelmat. niistä saa hyviä vinkkejä!

 7. Nimetön sanoo:

  Ois kiva nähdä sulta sellanen meikkivideo, jossa teet luonnollisen meikin! Vain vähän meikkivoidetta, ei paksuja contoureja ja kevyet kulmat ja huulet :)

Kommentoi