Rome part.1

24.06.2017

Tuntuuhan siitä olevan jo ikuisuus aikaa, kun Sinin kanssa päätettii ottaa äkkilähtö Roomaan. Saatte siis nyt hieman myöhässä postauksia meidän reissusta, joka oli kyllä ihan täysi kymppi. Tuntui ettei voinut olla parempaa aikaa pienelle paolle ja tuo eräs aamu eskaloitui yhtäkkii, kun Sini soitti jos nyt oikeesti lähdettäisiin lomalle Roomaan. Oltiin kummatkin sillä hetkellä siinä pisteessä että ekaa kertaa pieni loma oli todellakin paikallaa, Suomessa kun ei noi vaan lomaile, vaan tulee aina tehtyä niitä arkisia juttuja päivästä toiseen ja stressattua samoista asioista.

Ai että mä olen jo kauan halunnut kokea Rooman ja se että Sini on käynyt siellä jo useita kertoja, tuntui tämä kaikki super loistavalta idealta. Vaikka tuo onkin myös yksi kaupunki joka on täynnä turisteja, on se ihana kokea ihmisen kanssa joka tuntee paikat niin loistavasti ettei karttaa tarvita ollenkaan ja jonka kanssa tulee kuvailtua koko päivän. Oli tämä kyllä sellainen kaupunki että jopa kyltit tuntui olevat todella kauniita ja kaikkea super turhaakin tuli kuvailtua :D 

Löysin meille niin mahtavan yöpymispaikan, sillä Sini sanoi vain mistä kohtaa kannattaisi etsiä jonkinlaista hotellia ja sellainen löytyikin ihan Espanjalaisten portaiden vierestä, päästiin siitä kaikkialle niin helposti ja käytettiin koko loman aikana taksia kaksi kertaa saman illan aikana… Ja vain siksi koska meillä oli korkkarit :D Nämä neljä päivää oli täynnä hyvää Italialaista ruokaa, lisää ruokaa, kuvailua, kävelyä ja nähtävyyksiä. Eka loma pitkästä aikaan kun oikeasti täysin rentoutui ja unohti hetkeksi kaikki huolet, työt, somet ja murheet.

Ei otettu meidän huoneeseen lisämaksusta aamupalaa, oli aika mahtavaa joka aamu etsiä erilainen aamupala paikka ja fiilistellä maisemia. Tätä pitää käyttää ehkä jatkossakin lomilla, Yelpin avulla etsin aina muutaman kivana paikan ja saatiin aina vaihtelua jokaiseen aamuun :)

 

 


Kommentoi