Erilainen Jussi

25.06.2017

Äsken herättiin oikein lämpimään auringonpaisteeseen, vaikka eilisestä ei voi todellakaan sanoa samaa. Lähdettiin aika mahtavalla porukalla Hankoon ja sää oli huonoin mahdollinen, kuten snäpistä ehkä näitte että kyllä täällä keksittiin paljonkin tekemistä siitä huolimatta :D

Vaikka viime Juhannus tuli koettu ulkomailla ja melkein jopa hieman harmitti ettei tälläkin kerralla ottanut ja repäisssyt, oli tuo eilinen päiä ihan legendaarinen. Tärkein asia oli heti hoidossa, mahtava porukka mukana. Koko päivä, ilta ja yö on naurettu ja itketty pari kertaa koska nauroi niin paljon. Hanko oltiin tälle viikonlopulle ihan täyteen buugattu jokaisessa hotellissa ja Villassa, mutta yhdessä vieraskodissa oli tilaa.

Tämä osottautuikin mahtavaksi valinnaksi, sillä paikka oli nätti, mutta meidän kahden huoneen yhteydessä oli myös yhteinen tila vain meille missä sitten keksittiin erilaisia pelejä ja kilpailuja. Tänne on ehkä pakko tulla uudestaan.

DRESS & NECKLACE – NA-KD*

EARRINGS – H&M

SHOES – ZARA

Kuvat Roomasta, otti Sini Savolainen.

Nyt oikeiin ihanaa ja rauhallista sunnuntaita kaikille <3

 


4 Responses to “Erilainen Jussi”

  1. Minttu sanoo:

    Pakko olla utelias ja kysyä :-D sulla näkyi snäpeissä ihana siniraidallinen, kietaisu mallinen pusero. Mistähän mahtaa olla ostettu? :)

  2. Suvi Y sanoo:

    Tämä nyt menee ihan ohi aiheen mutta oletko koskaan kokkaillut igorin kanaa? Tein sitä tänään ja mieleen juolahti että olisi tosi kiva kokeilla jotain sun ”tuunaamaa” versiota tästä ruoasta :)

  3. Maria sanoo:

    Hei! Oon lukenu sun blogia monta vuotta, se valikoitui lukulistalle ensimmäisten joukossa. Nykyään itse blogin lukeminen on jäänyt vähemmälle, mutta aika ajoin muualla tulee nähtyä kuvia tai katsottua viedeoitasi. En yleensä kommentoi, mutta nämä kuvat on susta älyttömän kauniita! Parhaimpia kuvia mun mielestä on just ne missä ei poseeraa liikaa ja esimerkiks näistä tulee tosi hyvä mieli ja näytät suorastaan lumoavalta! Vaikka en itse ehkä niin perusta ihoa paljastaviin kuviin, ”pyllykuviin” yms. niin mielestäni kommenttikenttien huomauttelu sopimattomuudesta on tarpeetonta ja aika ärsyttävää. Tärkeintä on, että kuvista ja niiden julkaisemista tulee sulle hyvä fiilis! Ja taidettahan se on, jatka samaan malliin! Ihanaa kesää!:)

Kommentoi