Hääpaikka ja kirkko, chek!

03.07.2017

Noni, nyt tulee ekaa kertaa kunnolla hää juttuja, sekä pientä avautumista tietty niihin liittyen. Tottakai avautumista vielä ilman avaten edes asiaa ;D

No ensinnäkin, pari viikkoa sitten sain vihdoin varattua meille kivan juhlapaikan ja kirkon. Tuo paikan etsiminen meinasi viedä multa iän ja terveyden, eihän siihen mennyt kuin viitisen kuukautta… Luulin jopa että se ei tulisi olemaan hankalaa, mutta en voinut arvata että todella monella paikalla oli puolensa eikä mikään säväyttänyt, edes hieman. Nyt kun tämä on saatu alta ja kummatkin oli paikkaan oikein tyytyväisiä, vierähti pieni (iso) kivi sydämeltä.
Nyt kun on paikka, pystyi varmaan vihdoin kirkon ja suunnittelemaan kaikkea muita asioita. Kuten minkälaista sisustusta/koristeita sinne tarvitaan ja muita palveluita, kuten kuljetus, astiasto jne jne. Nyt ekaa kertaa tuntuu oikeasti siltä että me ollaan menossa naimisiin vuoden päästä ja alkaa kiinnostaamaan kaikki muut siihen liittyvät asiat. Mä kun en ole mikään häätyttö, vaan kaikki on niin uutta ja en edes tajunnut kuinka paljon tähän liittyy asioita. Mulle olisi melkein riittänyt kiva mekko, kirkko ja pirskeet rannalla ;D Myös Las Vegas on ollut pari kertaa vaihtoehto kun paikkaa ei millään löytynyt… kröhöm.Tuossa juuri eilen aloin miettimään etten tiedä mitä ja miten paljon tulen teille jakamaan enemmän yksityiskohdista tai edes häistä. Ensinnäkin ihan sen takia, että jollain tasolla haluan pitää häät enimmäkseen meidä juttuna. Jotenkin se tuntuu ajatukselta jo niin henkilökohtaisena että voisi olla jopa ihan ookoo jos ei ihmeellisemmin tultaisi edes jakamaan päivästä kuvia, paitsi meistä kahdeta. Tällä hetkellä tämä tuntuu ideana todella hyvältä, mutta itseni tuntien tiedän että kuvat nähtyäni niitä on todella vaikea pitää vain itselläni. Katsotaan sitten, ehkä tulee jotain postausta häiden jälkeen tai kuvasatoa instagramiin.

Aluksi olin sitä mieltä että tottakai haluan tämänkin kohokohdan jokaisen hetken jakaa tänne, miksipä ei? Olenhan tänne jakanut elämästäni kaiken.

Mutta nyt on välillä tullut jopa loukkaantunu olo kun on kuullun mitä ihmiset puhuneet meistä tai tulevista häistä, niistä  kommenteista kyllä myös näkee tietenkin aina miten vähän ihmiset mua tai Samppaa  oikeasti tuntee, mutta silti. Tottakai monien oletuksena on yleensä sen että bloggaaja tekee kaiken yhteistyöllä ja häistäkin tulee pelkkää yhteistyötä jne. :D Ei tässä ihan huvikseen säästellä… Toinen oli se että jotkun on todella sitä mieltä että koko juttu on kulissia jne. Ok haha siis toi mua edelleen naurattaa ja nauratti jo ekalla kerralla ;,D Mutta vain sen takia miltä se oikeasti kuulostaa, vielä kun on itse se toinen henkilö mistä puhutaan. ”sinä ja Samppa menitte kuulemma melkein 8-vuoden seurustelun jälkeen kihloihin vain yhteistyön toivossa” Kyllä. Juuuuri näin tapahtui. Me emme rakasta toisiamme, Samppa ei ollut suunitellut tätä jo pitkään ja emme todellaakaan halua viettää loppuelämäämme yhdessä.

Olisi tosi kiva tietää kyllä nuo ilmaiset jutu, koska niitä ei olla kyllä vielä saatu eikä niitä tule olemaankaan. Ehkä mä jaan tänne kaikista kuiteista kuvan sitten kaiken tämän jälkeen niin jokainen saa rauhan sydämeensä.  Nyt kun sitten päätin etten ala kertomaan mitään yksityihkohtia, tajusin kyllä mös etten voi kertoa mitenkään päivämäärää, kirkkoa, paikkaa…. ei mitään joka voisi jollain tavalla pienelläkin mahdollisuudella päivän pilata tai paljastaa missä häitä vietetään. Vaikka jos joku saisikin selville päivämäärän, niin ainakaan paikkaa ei tietäisi. Tottakai en edes oleta että päivä menisi mukamas mutkattomasti, mutta se on tärkeää että paikalla on vain oikeasti läheiset ja kutsutut, ei muita. Toiset jutut mistä olisi jo asiaa, on mekko ja no mua kovasti nyt jo jännittävät pollarit. MUTTA no eihän niistäkään voi avautua, koska mekkoa en nyt halua monille paljastaa ja kuitenkin joku Samppa eksyy postaukseen tai antaa liikaa mielipiteitä polttareihin, koska mulla on niitä liikaa…. tytöt saa liikaa paineita. Mä olen oikeasti tosi rento ihminen, mutta jos asioita pitää suunitella enkä saa olla siinä mukana :DD Tulen hulluksi.

Eli tämä postaus lyhennettynä. ”kirkko on, juhlapaikka on, mekko tavallaan on, polttareita odotan iik, muusta ei kauheasti hajuakaan, mutta ehkä laitan kuvia tänne sit ensivuonna tai en.” Hienoa…JACKET – JUNKYARD

DRESS – H&M

SHOES – ZARA

Pictures: Sini Savolainen

Oon jotenkin kieli ihan solmussa. Nyt kun päätin etten tuu ihmeellisemmin ennen häitä kertomaan yksityiskohtia tai pakolta edes mitään, tajusin etten kyllä oikeastaan voikkaan. Veikkaan että ainoa juttu mistä saatte kunnolla kuvia on sitten polttarit ja kauheeta avautumista kuinka jännittää ja tuntuu että jotain unohtuu ja blaa blaa blaa. Mutta uskon että tämä on vain hyvä asia, koska kuten oon sanonut ennenkin kaverille niin asiat joista naiset tykkää arvostella toisiaan on: ulkonäkö, lapsenkasvatus ja häät. Niistä tuntuu olevan kaikilla liikaa mielipiteitä, ja noista mulla on jo 1/3 ja se riittää jo mulle ihan hyvin.

Aivan kuten kaipaisin elämääni lisää negatiivisuutta, stressiä ja asioita nettiin jotka ei ole edes totta. Maailmasta ei kauheasti löydy aiheita josta en voi tai enää edes halua kirjoittaa, tämä taitaa olla ainoa. Ensivuonna voi sitten asia olla toisin, tai ei, hyvin vaikea sanoa koska nyt fiilis on vahvasti EI sanan päällä.

 


49 Responses to “Hääpaikka ja kirkko, chek!”

 1. Hanna sanoo:

  Teidän häät tulee olemaan varmasti tosi kaunis ja ihana juhla. Esteettisesti sulla on tosi hyvä makdu

 2. Hanna sanoo:

  Apua kommentit lähtee ihan ennen aikojaan. :D Ei tarvitse julkaista kommenttia, kunhan vain kerron ajatuksia.

  Mutta teidän häät tulee varmasti olemaan tosi kaunis ja ihana juhla. Sulla on visuaalista silmää ja uskon häiden suunnittelun olevan sulle ihan synnynnäinen taito!
  Tietyllä tapaa on todella sääli, ettet aio jakaa blogissa häiden suunnittelusta enempää. Olisi ollut ihanaa seurata valmisteluja.
  Mut tsemppiä häiden suunnitteluun! :) Varmasti tosi antoisaa ja jännittävää aikaa.

 3. Nimetön sanoo:

  Harmi, sillä ainoa sisältö joka enää kiinnostaisi on häät! Fanikuntasi on pääasiassa sitä 12wee, joten voin hyvin kuvitella että joku porukka siellä hääpaikalla olisi. Kun eivät ymmärrä, ettei julkisuus tarkota, et voi häiriköidä. Mutta tosi harmi :(

  • Uino Uino sanoo:

   Voi rakas, se että nuoret ovat aktiivisempiä ja kommentoi helpommin esimerkiksi. Ei tarkoita että se on se ikäkunta jota bloggaajaa /vloggaaajaa seuraa :)

 4. Anniina sanoo:

  Jos et kerran halua paljastaa häistä yhtään mitään, niin miksi kuitenkin teet tällaisia turhia ympäripyöreitä postauksia :D Eikö yksi postaus olisi riittänyt, jossa toteat että häistä ei tule blogiin sisältöä.

  • Uino Uino sanoo:

   Sen takia koska tämä on minun blogi, jonne avaan minun fiiliksiäni ja teen vaikka ensiviikolla samanlaisen jos haluan :P

 5. Julia sanoo:

  Unohda vihakommentit! Ne tulevat onnettomilta sieluilta.

 6. M sanoo:

  Otatko Samulin sukunimen, vai pidätkö omasi? :)

 7. Eve sanoo:

  Heippa! Ymmärrän kyllä yksityisyyden, ite en laita ees instaan/snäppiin kuvia kodista tai poikaystävästä. Häät kuitenkin on tosi intiimi asia, sen mielellään pitää ihan itsellään. Lukijat varmasti ymmärtää! Mungolife- blogin Anna mun mielestä rajas tosi hyvin omissa hääpostauksissaan omat jutut pois lukijoilta, mutta kuitenkin antoi lukijoille pienen raapaisupinnan häistä. Ellet oo tutustunu kyseisiin postauksiin, suosittelen tutustuun! Sieltä vois saada hyvää vinkkiä tohon bloggaajan julkisen elämän ja häiden yhdistämiseen :) Kivaa kesää <3

 8. Jenna sanoo:

  Olisi kiva jos laittaisit tänne blogiin kuvia kattauksista ja koristeluista vaikket sitten erityisemmin itse häistä laittaisikaan.

  Toki ymmärrän että häät on todella henkilökohtainen ja iso juttu, eikä sitä ihan ventovieraille halua jakaa, mutta itse rakastan kaikkea hää hömpötystä lukea blogeista.

  Mutta tietenkin tärkeintä on se että sinä nautit päivästä ja teet juuri niin kuin itse haluat, onhan häät suuri tapahtuma elämässä!

  Tsemppiä valmisteluihin, varmasti kaikki järjestyy ennen H-hetkeä. <3 :)

  • Uino Uino sanoo:

   Kyllä häistä joskus tulee, vaikka en nyt olisi jakamssa tunnen kyllä itseni. Ihania kuvia koneella, kaikki kyselee niiden perään. Sitten kun on aika ja kaikki on ohi, eikä niitä voi pilata mikään enää, miksipä ei <3

 9. Sara sanoo:

  No ei oo ihmekään jos et vielä vuoden päästäkään halua kertoa koko asiasta yksityiskohtia saatikka mitään. Se on teidän päivä ja te teette siitä teille ikimuistoisen!

  En ite ainakaan haluais ottaa sitä riskiä, että jotkut kateelliset, itseensä tyytymättömät ihmiset alkaa puhua paskaan sävyyn meidän häistä johon molemmat osapuolet on laittanut niin paljon aikaa ja energiaa tehdäkseen niistä just meidän näköiset.

  Antaa niitten muitten itkeä ja kitistä kun ei todennäköisesti ikinä edes pääse naimisiin ;)

 10. Krista sanoo:

  Ikävää, että ihmiset tekevät hätäisiä johtopäätöksiä sinun elämäsi tärkeimmästä päivästä. Niin kauan kun tekin olette yhdessä olleet niin ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä, että te naimisiin menette. Olet blogissasi puhunut aina todella kauniisti ja arvostavasti omasta parisuhteestasi, tehnyt selväksi lukijoillesi sen kuinka paljon Samppaa rakastat ja kuinka paljon teidän suhde sinulle merkitsee. Olette kaunis pari ja teillä on selkeästi hauskaa yhdessä.. tämä varmasti aiheuttaa kateutta arvostelijoissa. Parisuhde on niin henkilökohtainen asia, ettei siihen pitäisi kenenkään ulkopuolisen puuttua. Mutta sitähän tämä elämä nykyään on, jokaisella tuntuu olevan joku mielipide lähes jokaiseen asiaan. Oli se kuinka lähellä tai kaukana totuudesta. Arvostan päätöstäsi pitää häät teidän ja teidän rakkaiden välisenä asiana.
  Tsemppiä hääjärjestelyihin ja kovasti onnea teille rakastuneille :) !! Maailma on paljon värikkäämpi paikka silloin, kun rinnalla on joku jonka kainalossa tuntee olevansa turvassa <3. Ja silloin, kun sen ihmisen löytää niin sitä pitää varjella ja siitä pitää pitää kiinni.
  Ihanaa kesää sinulle :) !!

 11. Elina sanoo:

  Mielestäni teet aivan oikean ratkaisun päättäessäsi, ettet halua häistäsi juuri mitään jakaa, ainakaan etukäteen. Oikeus päättää omista asioistaan ja yksityisyyttä tulee olla jokaisella myös nykyaikana ja vaikka sinunkin ammattisi on luonteeltaan sellainen, että olet paljon esillä ja avaat tuhansille ihmisille näkymän mm. kotiisi. Olen sitä mieltä, että tässä asiassa päätös on yksin sinun ja Samulin ja sitä tulee jokaisen kunnioittaa. Niin saatte valmistautua ja viettää yhtä elämänne tärkeimmistä päivistä juuri niiden ihmisten kanssa kuin haluatte. Mukavaa kesää ja iloa häävalmisteluihin!

  • Uino Uino sanoo:

   En varmaan haluakaan, veikkaan että fiilistelen ja vihjailen. Mutta ne ole ”jes nyt tällainen mekko tulossa” yms :)

 12. Linda sanoo:

  Varmasti kannattaa pitää itsellään suurin osa häihin liittyvistä asioista. Huomattiinhan se jo uuden koiran hankinnan kohdalla kuinka ilkeitä ihmiset ovat ja miten pitkälle he ovat valmiita menemään..

 13. Sara sanoo:

  Hei! Tämän postauksen luettuani tuli olo, että haluan kommentoida. On surullista, miten paljon on ilkeitä (kateellisia?) ihmisiä, jotka onnistuvat harmistuttamaan bloggaajia. Olisi ollut ihana seurata teidän hääjuttuja, mutta on ehdottoman ymmärrettävää että haluat pitää näin henkilökohtaisen jutun suojeltuna ilkeilijöiltä. Uskon, että päivästänne tulee upea ja sinusta mielettömän kaunis morsian! Positiivisuudellasi ja höpsöydelläsi olet aivan ihana tyyppi :) paljon onnea teille jo etukäteen ja tsemppiä hääsuunnitteluun!

  • Uino Uino sanoo:

   JA mua ärsyttää kun en harmistu, se on oikeasti todella haastavaa että loukkaannun. Mutta jos liittyy esim häihin ja meidän suhteeseen, ne on sellaiset asiat mitkä on mun mielestä meidän asia ja hieman pyhä juttu :D

 14. Julperi sanoo:

  Heippa! Olin sun lukija joskus vuooosia sitten, nyttemin en enää lue blogeja. Satuin eksymään tähän postaukseen ja en pystynyt ohittamaan kaikkia noits kirjotusvirheitä. Mua ehkä vähän ärsyttää et kommentoin ees tälläisestä jutusta, mut aattelin et se on rakentavaa kritiikkiä. Itsekin haluaisin rakentavaa krittiikkiä tekemästäni työstä. Toki en tiedä ootko tän postauksen kirjottanu esim 40 asteen kuumeessa, tai ylipäätään miltä sun muut postaukset näyttää.

  Pointti ehkä se, että ootko kokeillu oikolukuohjelmia? Niitä on ihan ok tasosia netissä. Näin olis mukavampaa lukea myös tekstiä, kiitos ja pahoittelut :D

 15. Hannele sanoo:

  Voi krääh, näistä sun jutuista tulee niin omat häät mieleen! Aivan ihanaa, mutta samalla myös aivan järkyttävää hullumyllyä :D.

  Tsemppiä matkaan! Teille tulee varmasti ihana päivä :).

  Hannele

 16. MM sanoo:

  Huh, jos olisin sun asemassa en varmaan uskaltaisi edes kertoa että olen naimisiin menossa. Pelottaisi niin paljon, että joku saa tietää hääpaikan ja päivän :-D

  Onko sulla muuten vielä lv speedy jonka ostit jo ehkä vuosi tai kaksi sitten? Pohdin sellaisen ostoa, ja vielä juuri vintage laukkua.. Olisi ajatuksena hi

  • Uino Uino sanoo:

   haha ihana ;D Hei ei ole! se oli kiva, loppujen lopuksi hieman epäkäytännöllinen. En saanut vetoketjua kokonaan auki, esim kamera oli vaikea saada sinne jne.

 17. MM sanoo:

  Kommentti lähtikin omia aikojaan.. Olisi siis ajatuksena hienoa että laukku olisi niin vanha.

 18. Vera sanoo:

  Ihmiset tulevat aina arvostelemaan ja kirjottelemaan ikäviä kommentteja nettiin. Teitpä mitä tahansa, tai vaikka et tekisikään mitään. Valheita keksitään silti. Kannattaa asettua asian yläpuolelle, eikä antaa sen vaikuttaa itseensä. Sain tekstistäsi tosi negatiivisen fiiliksen, mikä mielestäni on vähän epäreilua suurinta osaa lukijoita kohtaan. Jos haluat jakaa teidän kahden henkilökohtaisesta päivästä vähän, tai et mitään, se on sinun asiasi. Jos käsitin oikein, et halua välttämättä jakaa hääpäivää lukijoille, koska jotku arvostelevat ja haukkuvat. Surullista kuulla, että annat heidän vaikuttaa blogiisi. Ja tämä kostautuu myös sinua arvostaville lukijoille. Toki ymmärrän, että ilkeät valheet loukkaavat, ja minun on helppo täältä huudella kuinka ei kannata antaa heidän vaikuttaa sinuun. Mutta sen tiedän varmuudella, että paskan jauhanta ei lopu ikinä. Joko porskutat täysillä eteen päin, taikka annat heidän pidätellä itseäsi. Toivottavasti teet päätöksen jaatko häitäsi blogiin muiden syiden takia. Itselläni on häät muutaman vuoden päästä ajankohtaiset ja kiinnostaisi lukea kokemuksia/valintoja. Tsemppiä sinulle, ei ole helppoa olla kaunis ja menestynyt :-)

  • Uino Uino sanoo:

   Jep tiedän! kiitos Vera, tämä oli jotenkin ihana kommentti :) Tosiaan kuten vihjailin niin häiden jälkeen fiilis varmaan erilainen ja haluan jakaa asioita, juuri sen takia koska täällä niin paljon niitä ihania ihmisiä jotka aina tsemppaa ja joita kiinnostaa. Mutta ennen niitä, uskon että se vie ylimääräistä stressiä pois kun ei laita tänne ihan tarkkoja juttuja ja kuvia. Kiitos oikeasti paljon, oli ihana kommentti <3

 19. Nea sanoo:

  Kurjaa, että oot tällä hetkellä tuon EI puolella ja se on kurjaa varsinkin siksi että se johtuu muiden negatiivisuudesta ja siitä että täytyy pelätä jonkun ulkopuolisen tulevan paikalle hääpäivänä. Hääpostaukset on ehkä omia suosikkejani, koska niistä huokuu onnellisuus ja tässä maailmassa ei ikinä ole sitä tarpeeksi. Toivottavasti teillä on kuitenkin ikimuistoinen päivä :)

  • Uino Uino sanoo:

   Tiedän. Veikkaan että kyllä niiden jälkeen on sen verran pää pilvissä että haluaa jakaa kuvia, en mä ikinä oo pystynyt olemaan hiljaa. Mutta kun pitää suunnitella, niin ehkä nyt en halua muiden negatiivisuutta ja mielipiteitä. Vielä kun niitä ei tule pari vaan satoja, en halua että alkaa meihin vaikuttaa vähäänkään ;D <3

 20. Matilda sanoo:

  Ihanaa! Eikä sitä tarvitse muille jakaa se on teidän päivä❤ onnea!

 21. Nimetön sanoo:

  Eiii! Mä haluisin niin nähdä kuvia häistänne (koska tiedän että niistä tulee upeat ;) ) Mutta ymmärrän tuon yksityisyysasiankin… ❤

 22. Sanna sanoo:

  Heippa Aino. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa siitä, ettei kannata kertoa tarkkaa päivämäärää, eikä varsinkaan paikkaa missä häät vietetään. Sillä maailmassa, kuten valitettavasti tiedät, on liikaa kateellisia ja katkeria ihmisiä joilla on liikaa aikaa, eikä juurikaan tervettä järkeä päässä.. ei kannata ottaa riskiä.
  Ihanaa, että asiat alkaa selkenemään! Toivottavasti saat myös nautittua häiden suunnittelusta :)

  • Uino Uino sanoo:

   Joo eeen, se sovittiin jo aikoja sitten :) Vielä kun ne hmm.. ei oo pakolta edes Helsingissä tai on tai ei. Niin ei kauhean helposti voi arvata ;D

 23. Emma sanoo:

  Heippa! Oletko miettinyt, että meikkaatko itse itsesi hääpäivänä vai luovutatko meikkauksen jollekkin muulle?:)

  • Uino Uino sanoo:

   Miettinyt muuten tätä paljon, veikkaan jopa että itseni tai sitten edes kokeilen että joku testaisi. Niin moni on meikannut mut vuosien mittaan (ammattilaiset) ikinä en ole ollu tyytyväinen, musta on tullut jotenkin liian kyyninen ;D

 24. H sanoo:

  Eipä tästä postaukesta kauheasti saanut irti. :’))

 25. Sanna sanoo:

  En ymmärrä miten joku jaksaa vaivata päätään yrittämällä pilata toisten onnen turhalla p*skan jauhannalla? Ei epäilystäkään että te ette olisi aidosta rakkaudesta toistenne kanssa. Häät ovat niin henkilökohtainen tapahtuma että jokaisella on oikeus pitää ne poissa ”julkisuudesta” Pääasia että teillä on juuri teidän näköisenne päivä. <3

  • Uino Uino sanoo:

   Siis en tiedä :D ja mua jopa huvittaa, koska se olisi jopa sellainen asia johon melkein kukaan ei voisi uskoa… miten joku voi olla sitä mieltä.

 26. Jenna sanoo:

  Olis kyllä ihan seurata häävalmisteluja, mutta ihan täysin ymmärrettävää pitää ne itsellään. Ja on kyllä niiiin suomalaista alkaa kitisemään ja olla kateellinen jos toisella menee asiat hyvin.. Pistäköön noi vihaajat ihan itse blogin pystyyn jos sun menestys niin ärsyttää ja täytyy olla kateellinen blogin kautta saaduista mahdollisuuksista.. :) Näin etukäteen toivotan teille ihania häitä! <3

  • Uino Uino sanoo:

   jep uskon, mutta en tiedä jaksaisinko jatkuvasti ihmisten mielipiteitä. Ehkä silloin jos haluan mielipiteitä ja apua asioissa :)

 27. jenniemilia sanoo:

  Ääää, tosi inhottavaa tollanen ihmisten spekulointi ja arvostelu. Kyllä mäkin haluaisin pitää häät intiiminä juhlana. Toivottavasti sun hääpäivästä tulee ihana :)

  • Uino Uino sanoo:

   Kyllä, näin yritetään :) Varmaan päivän jälkeen kiva jakaaa asioita ja kuvia, mutta ennen sitä ei ehkä muuta kuin mietiskelyä tai sneak peak ;D

Kommentoi