Rome Part.2

03.07.2017

Tämä on jatkoa tuolle Part.1 postaukselle, nimittäin käytiin hotellilla vaihtamassa vaatteet, hieman lepyyttelmässä jalkoja ja lähdettiin pitkälle kävelylle Sinin kanssa. Koska tuo opas oli jo mukana, vei neiti mua taas kaikkialle ja olihan nuo kaikki paikat ihmeen lähellä, koko ilta käveltiin ja näkymät oli tällaisia:

Pizzaa tietenkin, mites sitä muutenkaan Italiassa… eihän siellä tule yleensä muuta syötyäkkään pastan lisäksi.

Voi kun tästäkin tuntuu olevan jo ikuisuus… tämä nopea pikkuloma oli ihan täydellinen juttua ja nyt alkaa tuntua että kyllä jossain vaiheessa pieni irtiotto tekisi taas hyvää. Vähän tässä pelottaa kyllä ettei sellaiseen juuri nyt irtoisi rahaa kun pitäisi oikeasti säästää sitä suurta päivää varten ensivuonna :D Mutta onneksi siihen on vielä aikaa ja ehkä me keinot keksitään.

Vaikka lomat on Sampallakin niin ei täällä Suomessa tule vaan samanlailla loma lomailtua. Aina sitä tuntuu jumittuvan työjuttuihin ja juuttuvan arkeen, loman idea olisi kuitenkin sen että juuri tuosta kaikesta pääsisi hetkeksi irti ja pääsisi nollautumaan… tekee kyllä mieli alkaa katselemaan lomakohteita, mikähän voisi olla kiva, lämmin ja suht edullinen loppukesästä? :D Onkos ideoita?

 


6 Responses to “Rome Part.2”

 1. Mette sanoo:

  Suosittelen Budapestiä! Halpa, lämmin, suht lähellä ja erittäin kaunis kaupunki. Ja jos kaipaa ”auringonottolomaa” kannattaa ehdottomasti poiketa Budapestin kylpylöissä. ;-)

 2. Veera sanoo:

  Ihania kuvia! Itseäkin Rooma ja Italia kokonaisuudessaan kiinnostaa kovasti, en vain ole vielä saanut aikaiseksi lähteä :)
  https://veeramatilda.blogspot.fi/2017/07/mista-tietaa-haluaako-lapsia.html?m=1

 3. Sonskal sanoo:

  My weekit on hirveen tylsiä jotenki, niis ei oo yleensä mitää hauskaa ja kestää ihan sika pitkään. Niitä on tullu aika usein sulta. Mun mielestä jotenki tylsä spessuvideo.. joku haaste ois kivempi, vaikka jooga challenge sampan kaa. Ihan mikä vaa paitsi my week.

 4. Nelli sanoo:

  Hei Aino kysyisin, että mistä se sun mekko on joka sulla oli päällä siellä Sinin isin synttäreillä?:)

Kommentoi