The niittitakki

05.07.2017

Ennen kun laitan tänne kuvia tänne viime viikonlopun festareista, laitetaan hieman asukuvia koska tästä takista tulvi kysymyksiä tuon lauantain jälkeen ;D Niittitakin on nyt ehdottomasti tullut takaisin ja naureskelin hieman itsekseni kun niitä tuntui olevan melkein jokaisella päällä. Mekin tyttöjen kanssa kun fiilisteltiin Weekndiä niin jossain vaiheessa joka huomauttikin että kaikilla samantapaiset takit päällä, hups.
Onhan tällainen takki nyt vaan hieno, entisenä niittejen suurkuluttajana kyllä tällaiset yhä iskee muhun kunhan näitä piikkejä löytyy vain yhdestä kohtaan asua. Ennen kun olin päällä niittitakki, niittikorvikset, niinnivyöllä ja niittiballerinat. Siksi laitoinkin aika yksinkertaisen ja rennon asun, joku päivä tuo olisi kiva yhdistää myös sinisiin farkkuihin + valkoiseen toppii + avokkaisiin.

Silloin kun itse aloin katsomaan näitä takkeja kaupoissa sillä silmällä, tuntui monessa olevan hapsuja selässä, käsissä tai jotain ylimääräläistä. Olivat nekin hienoja, mutta yritin etsiä vähän yksinkertaisempaa takkia, missä yksityiskohtia olisi vain olkapäissä yms. Lopuksi täydellisen takin mulle lähetettiin ANAAGAn sivuilta joka oli melkein prikulleen sellainen kun olin hakenut ja istui myös loistavasti. Mietin niin kauan kahde koon välillä, mutta kuten sieltä neuvottiin, oli tässä hieman pienemmät koot. Eli otin nyt M koon ja vastaa aika hyvin 36/38, S olisi ollut jo liian tiukka. Huomasin että siellä on muuten nyt tämä ja muitakin juttuja alessa!

JACKET – ANAAGA*

SHIRT – H&M

TIGHTS – NA-KD

SHOES – DR. MARTENS

NECKLACE – CRRAFT ROOM*

Pictures: Samuli Heikkinen

*saatu

 

Ja hetki sitten postissa tipahti muuten tämäkin, nimikoru jota nyt oikein haluaa pitää ja varmasti kulkee mukana <3_<3 Tämän mulle suunnittelin Craft Roomin  Tuomas Pohjansalo, ihan loistava! Kiitos vielä tästä :)

 


21 Responses to “The niittitakki”

 1. Elena sanoo:

  Wow mikä kaunotar! :)

 2. Marianne sanoo:

  Täydellinen festari asu :)
  Itsekkin olin katsomassa The Weekndiä – hän on kyllä ihan huippu :)
  xx
  http://mariannelle.com

 3. Kiia Tuomi sanoo:

  Uino oot paras

 4. AB sanoo:

  Täykky paita! Onks toi naisten vai miesten osastolta ja mitä kokoa otit? :) viittisitkö vaikka linkkaa tähän? :)

 5. Emma sanoo:

  Hei. Voisitko tehdä päivitettyä videota sinun laukuista. Kertoisit esim missä tilanteissa käytät ja minkälaisen asun kanssa yleensä. Myös vaatekaapin esittelyvideota tahtoisin tai mitkä ovat tällä hetkellä jokaisesta vaatteesta ne top3 vaikka. :)

 6. Julia sanoo:

  Vau! Todella kaunis asu! Säväyttää. Ja toki kauniit kasvot on piste iin päälle!

 7. Sara sanoo:

  Oot nätti!

 8. Ihana toi takki ja asu muutenkin! :)

 9. Usva sanoo:

  Ihana☺

 10. Nessa sanoo:

  Tykkään tosi paljon näistä sun uusista hiuksistasi, näyttää raikkaalta! :)

 11. Meri sanoo:

  Ihana toi ”mekko”! Oliko tollanen rikottu jo valmiiks vai ootko tuunannu? Onko koska ostettu?

 12. Jj sanoo:

  Miks nykyää puet kaikkia löysiä verkkareita päälle ja lenkkareita. Hölmön näköstä. Viimeks ku olitte jossain juhlii, muilla oli mekot/siistit vaatteet ja sulla verkkarit

  • Uino Uino sanoo:

   Koska mä tykkään, mut tyyli ja jossain juhlissa aika monilla aina se oma tyyli :) Joidenkin tyyli vaikka baarissa on pieni glitterimekko, mä taas laittaisin farkut topin yms.

 13. Heli sanoo:

  Miksi et vaan myönnä että oot M-kokoinen, aina vaan selittelet että vaatteet on pientä kokoa tai ”halusinkin että tää on tosi löysä”? Kun et kuitenkaan oo sitä S-kokoa niin miksi selittelet?

  • Uino Uino sanoo:

   Koska vaatteissa ei kannata katsoa kokolappua, mulla on myös hyyvin paljon M ja L kokoisia vaatteita :D Tästä takista M oli esim iso, valitettavasti takeissa mulla on melkein aina S koko ta 36, alaosissa enemmän M. rauhaa ja rakkautta <3

Kommentoi