MyDay – Photoshop koulu & Treffit

09.07.2017

Postaus tehty yhteistyössä ASUSin kanssa, joka oli osana mun erästä päivääni :) Eli opettelin ekaa kertaa käyttämään photoshoppia ja illalla olikin treffit miehen kanssa, ihanaa sunnuntaita jokaiselle <3


8 Responses to “MyDay – Photoshop koulu & Treffit”

  1. Kyllikki sanoo:

    Pakko kysyä, saat toki olla vastaamatta, mutta onko sulla jotain täytettä huulissa? :) On niin kovin täyteläisen näköiset että hurjaa jos on ihan omat huulet! Mahtavaa siis tietty jos on!

  2. Hannah sanoo:

    Oot kyllä todella hyvä (ja kaunis!!) blogin kirjoittaja ja tubettaja! Löysin pari päivää sitten kanavasi ja melkein kaikki videosi ja kirjoituksesi on käyty läpi.. jos ei olisi ihania lapsia, niin toki aikaisemminkin jo… ☺ Seuraavia odotellessa…

  3. Minski sanoo:

    Mistä noi upeet korkkarit on <3

Kommentoi