Aamupala Roomassa

12.07.2017

Ehkä hiean turha postaus, mutta en vaan voinut olla jakamatta näitä söpöjä kuvia ihanasta paikasta. Koska ei otettu meidän huoneeseen lisämaksusta aamupalaa, mentiin joka aamu uuteen paikkaan. Tämän löysin Yelpin avulla ja se osotteutuikin todella ihanaksi paikaksi! Valoisa, raikas ja paljon vaihtoehtoja aamupalaksi.

Tilattiin leivät, jotka olikin kaksi kertaa isommat kuin me oletettiin. Sisällä pestoa, mozzarellaa ja tomaattia. Viereen smoothiet ja puoliksi pannarit.

Mekin käveltiin päivässä todella paljon, niin tällainen runsas aamupala ei ollut ollenkaan pahitteeksi vaan se piti täynnä pitkään. Oon myös tullut siihen tulokseen että tuo Yelp sovellus on mitä paras ulkomailla. Suomessa en käytä ikinä, mutta Dubaissakin kun oltiin jossain, haluttiin paikka mikä olisi esim 500m etäisyydellä ja siitä heti pystyi etsimään hinnan perusteella ja nähdä ihmisten arvostelut. Koska sekin on käynyt monta kertaa, että kaunis ravintola ja jopa hintava hieman, mutta ruoka ei vakuuta yhtään.

Varsinkin kun ulkomailla tuntuu ravintoloita olevan joka kulmassa ja valinta jopa haastavaa. Tämän ja yhden toisen kivan paikan löysin, jonne mentiin sitten tyttöjen illalliselle, siitäkin kuvia pian!

Onko teillä muuten appeja joita käytette vain ulkomailla ja joista oikeasti jotain apua? Mua kiinnostaisi ihan super paljon, koska siellä paikat on niin uusia että kännykkä on kyllä kaveri. :)


4 Responses to “Aamupala Roomassa”

 1. Elsu sanoo:

  Citymapper! En todellakaan osais liikkua metroilla yms ilman sitä.

  • Uino Uino sanoo:

   eikä kiitos! tää on kai sellainen josta joskus kuulin mutta unohdin nimen kokonaan, jes kiitos!!!

 2. tytti sanoo:

  Zomato! sitä käytän aina ruokapaikkoja etsiessä. Joka maa ei toki ole sinne rekisteröitynyt.

 3. Emppuu sanoo:

  sun blogi inspiroi mua niin paljon ja jokapäivä (jopa useita kertoja) :D käyn tsekkaamassa sun tuben blogin ja instan ja ootan aina sun postauksia. Vaiks laittaisit vaan jotain turhii höpöttelyvideoita nii kattoisin niit monii kertoja :D siivotessa omaa kotia tai meikatessa sun videot pyörii aina taustalla ja välillä moneen kertaan kattelen uudestaan jos ei oo tullu uusia postauksia! Älä oikeesti koskaan keskity siihen jos joku puhuu susta paskaa tai heittää ilkeit kommentteja ja toivon et jatkat vlogaamista ja blogaamista viel kauan koska ne on oikeesti ihan super inspiroivia ja oot kaunis sekä ulkoo et sisältä kiitos et sä oot tääl ja jaat sun elämää myös meille lukioille blogin ja youtuben kautta! Kiitos uino oot iha mahtava!

Kommentoi