KK – Kupliva naamio

12.07.2017

Koska ja flunssa on tehnyt tässä melkein 3 päivää tehtävänsä, saatte videon sijasta nyt kuvallista postausta :) Harmittaa että joudun aika kivaa ideata viikon skipata eteenpäin, mutta keksinkin vahingossa ihan hauskan KauneusKeskiviikko idean. Sain jo jonkin aikaa sitten eräässä pr-tapahtumassa tällaisen naamion testattavaksi ja se on jäänyt tuonne hyllylle odottamaan. Nämä kulpivat naamiot ovat olleet nyt melko pinnalla ja niistä on ainakin hauskoja kuvia näkynyt somessa :D Monilla merkeillä on varmasti erilaisia, mutta multa löytyi tällainen Skin Republic Oxygen Cleanse Face Mask – Bubble Purifying. En tiedä mistä kaikkialta löytyy, mutta googletuksen avulla esim Yliopiston Apteekista ja hintaa 8euroa. Tässä pakkaus ja edessä lukeekin englanniksi teksti, tässä se suomennetuna tönkösti ja nopeasti:

”Puhdistava kupliva kasvonaamio, joka on tehty lääkehiilestä. Kun naamion kohtaa ilman kanssa, alkaa se kuplimaan ja vaahto sukeltaa syvälle ihoon, ehkäisten epäpuhtauksien syntymisen. Hedelmähapot kuorivat kuolleet ihosoluta tehden ihosta kirkkaan, kuulaan ja tuoden sen luonnollisen hehkun.”

Huomasin kun joku oli tästä kokeillut ja naamio ei kauheesti kuplinut. Voi olla että kohta kakkonen on jäänyt väliin, jolloin ennen paketin avausta sitä pitäisi hieroa jotta naamio alkaa jo siellä kuplimaan. Heti avattua maski näytti tältä: Nopeasti iholle sillä maskin hierottua se alkoi heti kuplimaan! Tämä oli kyllä aika hauska, sillä luulin jo että se jäisi tämän näköiseksi mitä oli ensiminuuteilla.Mutta pian muistutinkin pientä pilveä ;D Maskin plussat ja miinukset:

+Toimii ja kuplii tasaisesti, varsinkin jos käyttää oikein eikä koira nuolaise jostain kohdasta kuplia pois..

+ Hauska ja todella erilainen kuin tavalliset naamiot, sai illan naurut. Kiva vaikka tyttöjen iltaan!

+ Iho tuntuu todella hyvältä, raikkaalta ja puhtaalta. Tietenkään tuloksista on vaikea sanoa mitään, tätä kun pitäisi paketin mukaan tehdä kerran viikossa.

+ Helppo käyttää kun valmis maski, eikä tuotetta pidä alkaa pyhmikään kaikkialta.

– Melko hintava yhdeksi maskiksi, jos kerran viikossa aina pitäisi 8 euron maski tehdä.

– Kuplien takia maskista tulee hieman painava ja sitä pitää välillä nostella, mutta niin melkein aina tällaisia lappumaskeja.

– Tämä ei tavallaan ole miinus sillä vaahtoa oli tarpeeksi , juuri niin että peitti koko ihon. Mutta olis ollut kyllä ihanaa että vaahtoa olisi super paljon tullut ;D
Pakkoa sanoa että suosittelen, tämä oli niin hauska! Ajattelin nyt käytä pari ostamassa ja kokeilla tehdä kerran viikossa katsellen mitä eroa tämä voisi tehdä. Merkin edustaja tätä kun kovasti hehkutteli ja vaikea uskoa että ihan turhan takia oli tästä niin innoissaan :D Eli tuote saatu, mutta postaus tehty ihan omasta halustani kokeilla ja kertoa tästä teille.


3 Responses to “KK – Kupliva naamio”

  1. Taina LS sanoo:

    hei, vaikuttaa jännältä naamiolta. Oletko jatkanut muuten sitä dermarollerin käyttöä vielä? Oletko kokenut muutoksia sitten viime postauksen?

  2. Josku sanoo:

    Olipa mielenkiintoinen juttu. Olen meiannut itsekkin testata naamiota. Kirjoitan myös itse blogia. Keroisitko mielipiteitäsi blogini ulko asusta. Olen aikaisessa muuttaa sitä. Olen lukenut juttuja alusta asti. : )

  3. writerEm sanoo:

    Näyttää kyllä niin hauskalta että pitää melkein itsellekin ostaa testiin näitä :)

Kommentoi