Kesäkuun suosikit

16.07.2017

 


3 Responses to “Kesäkuun suosikit”

  1. Anet sanoo:

    Moikka! Vastailit kyllä just pidennysjuttuihin, mutta kysynpä silti. Kuinka paljon sulla on grammoina tukkaa päässä? Ja osaatko sanoa paljonko teippipidennys koko päähän paksuun tukkaan 50 cm vois maksaa? Pärjääkö 500? :D

  2. Rosa sanoo:

    Koska laitat ennen ja jälkeen kuvii sun ”kesäkunnosta” :) Oisi kiva nähä tulokset kun hehkutit niin sun uutta elämänmuutosta. Näytät hyvää mallia nuorille naisille et ei tarvitse olla hoikka ja luinen ollakseen kaunis.

  3. Jonna sanoo:

    Voin niin samaistua tohon vaatteiden etsimiseen. Mies välillä todennu kun oon etitty jotain tiettyä juttua ja kaikissa on jotain vikaa et ei sellasta oo olemassakaa ku vaan mun päässä. Ja pitäis kyllä ehkä vähän oppia hellittää vaatimuksissa ku ei tahdo sit tosissaa löytyy mitää.. :D

Kommentoi