Roomassa romanttinen illallinen

19.07.2017

Koska kyseessä oli tyttöjen reissu, oli meillä myös tyttöjenilta(joka oli kylläkin joka ilta). Mutta siis eräänä iltana laittauduttiin kunnolla, etsin meille astettan hienomman ravintolan ja ekaa kertaa käytettiin taxia matkan aikana.
Casa Coppelle oli saanut hyvät arvostelut ja sisustus oli todella kaunis. Ruokaan ei pitänyt pettyä vaikka tietty meillä tytöillä jäi sen jälkeen pieni nälkä. En tunnusta että mentiin syömään ehkä vakkari paikkaan takaisintullessa pastaa, mutta EHKÄ. Siinä kävellessä tuli pieni nälkä kun matkaa oli ;)

Kalaa, nätti tyttö vastapäätä ja rauha. Paitsi vieressä oleva mies joka oli naisena kanssa treffeillä ja vilkuili koko ajan Siniä :D Eli ihan kiva ilta meillä kolmella oli.

Oli sen verran viihtyisä paikka, että kyllä mä tänne uudestaan eksyn jos Roomaan menen. Ei ollut edes taxikuskille helpoinlöytää ja aika pitkää mekin vielä kierreltiin, mutta oli sen kaiken arvosta.

Meillä oli kunnon mekotkin päällä, mä olin juuri H&M aleistä löytänyt tällaiset mustan mekon, joka oli päällä paljon kauniimpi kuin kuvittelin. Istui joka kohdasta mulle täydellisesti, ei ollut liian iso tai pieni mistään kohdasta.

DRESS – H&M

JEWELRY – NA-KD*

SANDALS – MICHAEL KORS

Pictures: Sini Savolainen

Tuon illallisen jälkeen oli ihanaa hetki kävellä ja fiilistellä Italian yötä… vaikka hieman viileä vielä tuohon aikaa olikin.


5 Responses to “Roomassa romanttinen illallinen”

 1. Sini sanoo:

  Varmaan siksi jäi nälkä, että tollaisissa hienommissa paikoissa on tapana syödä alkuruoka, ehkä jopa väliruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Eli yhdellä annoksella ei ole tarkoituskaan lähteä nälkä :)

 2. milla sanoo:

  Ai, oliks uusiksi Roomassa? Oon menossa sinne elokuussa, löytyks uusia lemppari paikkoja? :)

 3. Neea sanoo:

  Heippa!

  Pakko kommentoida liittyen viime sunnuntai -videoon (vaikka asia onkin pieni ja mitätön, mutta faktat kuntoon) :) mutta siis:varsinaista vilustumista ei ole, vaan kylmässä bakteerit ja virukset lisääntyvät herkemmin, joka saattaa johtaa sairastumiseen. Mutta kylmä ilma ei siis itsessään aiheuta flunssaa. Lisäksi alilämpöä ei ihmisellä juurikaan esiinny. Hypotermia on asia erikseen, ja siiheen liittyy sitten taas ulkoiset tekijät. Mikäli normaaleissa olosuhteissa (eli taustalla ei pitkää aikaa kylmässä ympäristössä ym.) mitataan alilämpöä, niin todennäköisesti tulos johtuu mittausvirheestä, kuten esimerkiksi kylmettyneestä hiestä kainalossa. Eli alilämpöä ei flunssassa ihmisellä ole :)

 4. Silja sanoo:

  Saanko udella, että miksi julkaiset näitä Rooma kuvia vieläkin vaikka reissusta on jo pari kk eikä ole enää niin ajankohtainen? Tuntuu siltä, että sulla ei ole mitään muutakaan julkaistavaa niin sitten julkaiset näitä Rooma postauksia pelkästään.
  En tiedä onko se tää kesä aika vai jotkin henk kohtaiset syyt, mutta mun mielestä sun blogista on kadonnut vähän ”hehku” ja vaihtelevuus. Postaukset tuntuu väkisintehdyiltä ja ajattelemattomilta. Oon mielelläni seurannut sun blogia ja instaa, mutta nyt oon pienen tasonlaskun huomannu.
  Koitan ilmaista itseni rakentavasti. Nimittäin aion kyllä jatkaa seuraamista, mutta toivoisin vähän vaihtelevuutta ja intohimoa takaisin peliin. ;)

Kommentoi