Roomassa romanttinen illallinen

19.07.2017

Koska kyseessä oli tyttöjen reissu, oli meillä myös tyttöjenilta(joka oli kylläkin joka ilta). Mutta siis eräänä iltana laittauduttiin kunnolla, etsin meille astettan hienomman ravintolan ja ekaa kertaa käytettiin taxia matkan aikana.
Casa Coppelle oli saanut hyvät arvostelut ja sisustus oli todella kaunis. Ruokaan ei pitänyt pettyä vaikka tietty meillä tytöillä jäi sen jälkeen pieni nälkä. En tunnusta että mentiin syömään ehkä vakkari paikkaan takaisintullessa pastaa, mutta EHKÄ. Siinä kävellessä tuli pieni nälkä kun matkaa oli ;)

Kalaa, nätti tyttö vastapäätä ja rauha. Paitsi vieressä oleva mies joka oli naisena kanssa treffeillä ja vilkuili koko ajan Siniä :D Eli ihan kiva ilta meillä kolmella oli.

Oli sen verran viihtyisä paikka, että kyllä mä tänne uudestaan eksyn jos Roomaan menen. Ei ollut edes taxikuskille helpoinlöytää ja aika pitkää mekin vielä kierreltiin, mutta oli sen kaiken arvosta.

Meillä oli kunnon mekotkin päällä, mä olin juuri H&M aleistä löytänyt tällaiset mustan mekon, joka oli päällä paljon kauniimpi kuin kuvittelin. Istui joka kohdasta mulle täydellisesti, ei ollut liian iso tai pieni mistään kohdasta.

DRESS – H&M

JEWELRY – NA-KD*

SANDALS – MICHAEL KORS

Pictures: Sini Savolainen

Tuon illallisen jälkeen oli ihanaa hetki kävellä ja fiilistellä Italian yötä… vaikka hieman viileä vielä tuohon aikaa olikin.


Kommentoi