Lomakuume part. miljoona

25.07.2017

Kun näitä Rooman kuvia tuijottelee, kyllä tuo lomakuume nousee nousemistaan. Kuume joka on ihan kiva joskus olla, joka voi tulla vaan joskus hieman kalliiksi :D Onneksi säät ovat alkaneet Suomessakin olla jo hieman parempia, niin ei täälläkään ole todellakaan huono olla. Vikat festarit vielä tulossa, kaveri menossa naimisiin, kaikkea jännää on tapahtumassa ja vielä tulossa.
Kuitenkin olen alkanut tulla siihen tulokseen että pakko meidän on ehkä edes talvella yritettävä Sampan kanssa karata jonnekkin. Muuten päästään vasta ulkomaille lomailemaan yhdessä vasta häiden jälkeen. Miehellä alkoi juuri lomat mutta se on tässä nyt ekat lomapäivät tehnyt töitä toiseen juttuun liittyen, joka ei liity hänen normaalityöhönsä. Eli veikkaan että sellainen oikea loma loma tulee viimeistään talven aikaan oikeasti tarpeeseen hänelle :D

Tuli jopa mieleen jos pitäisi kerrankin ennakoida ja alkaa nyt tätä matkaa suunnittelemaan, ettei sitten paria viikkoa ennen osta lennot jotka maksaa silloin reilusti enemmän.  

Oletteko te nyt kesällä menneet/menossa ulkomaille, minne? Minne sitä keksisi talvella matkustaa. Ideoita ja vinkkejä saa heittää :)

Suomen kesä on oikeasti ollut ehkä oudoin ikinä. Ensin se alkoi hyvin myöhää ja säät on ollut joko super hyviä tai super huonoja. Kaksi päivää voi sataa ja olla kylmä, pari päivää pilvetön melkein +30 astetta. Katsotaan mihin asti lämpöä riittää, voi olla että jopa syyskuussa olisi melko lämmintä. Musta ainakin joka vuosi tuntuu enemmän että talvi alkaa myöhemmin ja myöhemmin, samoin kesä..

 


6 Responses to “Lomakuume part. miljoona”

 1. Nea sanoo:

  Oi vitsi, sun blogissa on aina nii super lämmin tunnelma ja ihania kuvia! <3
  Mä lähen poikaystävän kanssa Madeiralle pian ja loppukesästä tyttöjen reissu Rodokselle, se on kyllä ihan kauheeta kun tulee matkakuume, ei auta siihen muu kun lähteä reissuun :--D

 2. Anni sanoo:

  Me olemme mieheni kanssa lähdössä tammikuussa Sri Lankaan. Lennot olivat edulliset jos on valmis välilaskuihin ja tasokkaan majoituksenkin saa edullisesti. Eksoottinen Sri Lanka sopii vähän rennompaan matkustamiseen ja aikaa kannattaa varata pari viikkoa, jotta ehtii kokea kaiken mahdollisen.

 3. Nimetön sanoo:

  Ehkä toi sää kannattais tarkistaa. Yhtenäkään päivänä ei oo ollu +30c. Eikä satanu ees yhtä päivää putkeen. Tasaisen pilvistä/aurinkoista ja +17c ollut koko kesän. Ihme valitusta väärillä tiedoilla

 4. Mari sanoo:

  Mun oli pakko tulla vinkkaamaan sulle Vita liberatan tuotteesta, vaikkei tähän postaukseen liitykään!

  Oon sun blogin kautta saanut mahtavia meikkivinkkejä, kiitos siitä! Paljon myös itselle tuttuja tuotteita on täällä vastaan tullut. Vita Liberatan itseruskettaviin tutustuin sun kautta. Hankin moussen lisäksi suosituksestasi yönaamion. En tiedä käytätkö yönaamiota yhä, mutta itse vaihdoin yönaamion Vita liberatan SELF TANNING ANTI AGE SERUMiin ja en voi kuin hehkuttaa! Tällä ei tule ainakaan itselle niin herkästi epäpuhtauksia plus että tää ruskettaa paljon paremmin. (Ja ihmiset suotta hätkähtää anti ageing nimikettä, totuus on kuitenkin ihonhoidon ammattilaisiltakin tullut, että jo parikymppinen voi huoletta käyttää näitä, ennaltaehkäisevästi.)

  Ihanaa loppukesää!

  • Uino Uino sanoo:

   Heiiiiii mulla kai jopa löytyy sitä, mutta en oo kokeillu ;D KOKEILEN HETI, kiitos tästä!

 5. Maija sanoo:

  Mistä kuvissä sun päällä oleva musta pusero/takki on ostettu? :)

Kommentoi