Lomakuume part. miljoona

25.07.2017

Kun näitä Rooman kuvia tuijottelee, kyllä tuo lomakuume nousee nousemistaan. Kuume joka on ihan kiva joskus olla, joka voi tulla vaan joskus hieman kalliiksi :D Onneksi säät ovat alkaneet Suomessakin olla jo hieman parempia, niin ei täälläkään ole todellakaan huono olla. Vikat festarit vielä tulossa, kaveri menossa naimisiin, kaikkea jännää on tapahtumassa ja vielä tulossa.
Kuitenkin olen alkanut tulla siihen tulokseen että pakko meidän on ehkä edes talvella yritettävä Sampan kanssa karata jonnekkin. Muuten päästään vasta ulkomaille lomailemaan yhdessä vasta häiden jälkeen. Miehellä alkoi juuri lomat mutta se on tässä nyt ekat lomapäivät tehnyt töitä toiseen juttuun liittyen, joka ei liity hänen normaalityöhönsä. Eli veikkaan että sellainen oikea loma loma tulee viimeistään talven aikaan oikeasti tarpeeseen hänelle :D

Tuli jopa mieleen jos pitäisi kerrankin ennakoida ja alkaa nyt tätä matkaa suunnittelemaan, ettei sitten paria viikkoa ennen osta lennot jotka maksaa silloin reilusti enemmän.  

Oletteko te nyt kesällä menneet/menossa ulkomaille, minne? Minne sitä keksisi talvella matkustaa. Ideoita ja vinkkejä saa heittää :)

Suomen kesä on oikeasti ollut ehkä oudoin ikinä. Ensin se alkoi hyvin myöhää ja säät on ollut joko super hyviä tai super huonoja. Kaksi päivää voi sataa ja olla kylmä, pari päivää pilvetön melkein +30 astetta. Katsotaan mihin asti lämpöä riittää, voi olla että jopa syyskuussa olisi melko lämmintä. Musta ainakin joka vuosi tuntuu enemmän että talvi alkaa myöhemmin ja myöhemmin, samoin kesä..

 


Kommentoi