Valkoinen tukka ja kukkamekko

27.07.2017

Kuten olettekin huomanneet, niin lyhyempi harmaa tukka vaihtui mun klassiseen ”pitkään ja valkoiseen” . Kesällä on kivempi olla pitkä ja huoleton tukka, sekä tämä värikin on helpompi. Vaikka tämä on samalla tylsä ja se sama mikä mulla on melkein aina, rakastan tätä super paljon! 

Kiitos siis ihana Sarah, joka teit taas taikojasi. Kampaajana itsekin tiedän ettei valkoinen ja blondi tukka ole mikään helpoin :D Siksi olenkin hyvin tarkka kenellä käyn ja kuka saa omaan hiuksiin koskea. On se kiva olla itse kampaaja ja mulla on tullut traumat kampaajista monta kertaa, kemikaalinen leikkaus ei oo mikään kaunis juttu. Tällä mennään nyt ainakin kesä, syksyllä haluisin ehkä vielä pidempää ja voi olla että talvella kokeilen taas hetken vielä lyhyempää mallia. Katsotaan mitä sitä keksii, mutta tummempaa ei mennä ikinä, harmaa on tummin sävy mihin oon valmis menemään.

Ikinä ei saisi sanoa ettei ikinä, mutta näin vaalean oman tukan kanssa se tyvenkasvu ei ole nättin näköistä missään muussa kuin, no vaaleissa väreissä. Tässä jo monta kertaa myös huomattu kuinka huonoksi se tummasta vaalentaminen on pidemmän päälle omille hiuksille, niin sitä rumbaa en halua enää kokea.

Tämä mekko, nämä lasit, nuo kengät! Varsinkin mekko ja lasit ovat olleet kovemmassa käytössä ja tuntuu että lasit on jo nähneet elämää…. viikonloppuna polttareina niistä tippui toinen linkssikin kun niitä heittelin, mutta nopsasti sain sen painettua paikoilleen :) Tämä mekko on myös ollut täydellinen kesäinen kukkamekko, tarpeeksi pitkä ja hihat on plussaa. Kaikin puolin söpö! Mä en ole mikään kukkien ja printtien rakastaja, mutta nyt kesänä kun kukkakuosi on ollut kaikkialla, se on vienyt mut ihan mennessään. Onneksi oon ollut rauhallinen ja jos oikein muistan, mulla on vain tämän mekko ja punainen jumpsuit. On kyllä tehnyt mieli välillä ostaa kaiken missä on kukkaa.

Itseastiassa ostin jopa kukkaisia astioita kotiin, jota en kyllä muutama kuukausi olisi uskonut!

DRESS, SUNGLASSES, SHOES – ELLOS*

NECKLASE – GLITTER*

Kuvat: Valtteri Sandberg

*saatu

Onko täällä muita jotka on nyt hullaantuneet johonkin kesän trendiin, mikä ehkä hieman jopa yllätti itsensä?


7 Responses to “Valkoinen tukka ja kukkamekko”

 1. SaRa sanoo:

  Et kai sä oikeesti harpo tollasia harppauksia korkkareilla? :O Niillä kuuluu kävellä rauhallisesti lyhyempiä askeleita.

 2. Oot kyllä aika moinen pukeutumisen muuntautuja. Sulle sopii klassinen kukkamekko, että rosoinen rokimpi tyyli!
  Oon seurannu sun blogia pidempään ja hauska nähä, miten sun tyyli on muuttunut vuosien varrella, kuitenkin aina oot ollut tosi tyylikäs! :)

 3. Anonyymi sanoo:

  Mitkä kaikki Batisten kuivashampoot ovat valkoisia väriltään? Tai kun käsitin sun jostain videosta, että kaikista ei tule sellaista kunnon valkoista jauhetta, vaan osa on perus ”läpinäkyviä”. Tai mitä niistä sä itse käytät? :)

  • Uino Uino sanoo:

   en itse ikinä muista itekkään, joudun aina kaupassa kokeilee iholle ;D ainakin se missä kirsikoita…

 4. Nimetön sanoo:

  Ihana asu ja hiukset!!

 5. Saga sanoo:

  Tää on ehkä upein asukokonaisuus sulta ikinä! Mekko sopii sulle täydellisesti!

Kommentoi