Lotan polttarit

01.08.2017

En ole edes vielä pystynyt keskittymään mun ja Sampan häihin vielä, kun tuntuu että ajatukset pyörii hyvien ystävien Lotan ja Joonaksen ympärillä. Murut on menossa ihan pian naimisiin ja mä sain kunnia olla Lotan yksi kaasoista, Samppa on taas Joonaksen bestman. Harvoin tulee vastaan tällaista vastaan että kumpikin niin morsian kuin sulhanen on sun hyviä ystäviä… mutta myös sun oman miehen ystäviä. :D

Viime kuukaudet meni suunnitellen Lotan polttareita, joka oli myös hieman aikaa vievää ja asteen stressaavaa(mikä ei nyt olisi), mutta niiin hauskaa ja nautin tuollaisesta todella paljon! Pieniä yksityiskohtia, ystävän yllättämistä, hieman juonittelua ja hemmottelua. Oon vielä sellainen ihana ihminen, kun innostun jostain ja haluan tehdä jotai täysillä, tuntuu kaikki ajatukset pyörivän sen ympärillä ja koneella ollessani aina eksyin siihen liittyviin juttuihin, kun olisi pitänyt tehdä jotain ihan muuta. Oli ilo ja kunnia muiden tyttöjen kanssa suunnitella tätä hauskaa päivää rakkaalle ihmiselle. Tuntuu että nytkin hieman liitelee pilvissä heidän tulevien häiden takia, miten voikaan olla jonkun puolesta niin onnellinen <3 Polttarit on ihania kun niistä voi tehdä niin jokaisen näköisen, ollaanhan me kaikki niiin erilaisia ja monet haluaa tehdä asioita, joita toiset ei voisi edes kuvitella tekevänsä.

Siinä pitää yrittää ajatella toisen silmin, eikä niin mikä oli itsestä kivaa ja mahtavaa.
Tuo polttari päivä sisälsi vaikka mitä, mutta yksi idea jonka halusin toteuttaa oli polaroid kuvat päivän mittaan, jotka jäisivät sitten muistoksi tulevalle morsiammelle. Mulla on tuo mini instax kamera, johon ostettiin filimiä 40kpl. Siitä 12kpl meni ystäväkirjaa johon kirjoitimme asioita Lotasta, jokaiseen sivuun tuli yhteiskuva kirjoittajasta Lotan kanssa. Loput nappailin päivän mittaan, aamulla laitoin numerot että pysyvät järjestyksessä ja lyhyen kirjoituksen. Laitoin kuvat pieneen rasiaan rusetin kera, joka avattuun sitten aamuisella brunssilla. Oli niitä niin mahtava katsoa, vaikka niistä oli vain muutama tunti aikaa :) On tuo fyysinen kuva vain niin eri asia.

Tämä idea oli hauska ja onnistunut, pitää alkaa useimminkin juhlissa käyttämään. Polaroid kuvat on nopeasti fiiliksellä otettu, hieman sumeita. niitä otetaan aina yksi ja sen vaan pitää onnistua, tai jos ei onnistu niin kuva on hauska muisto silti :) Kännykkäkuvat yms. katoaa nopeasti, eikä niitä tainnut kukaan oikein edes ottaa. Tuona iltaan kun keskityttiin kaikkeen muuhun kun kuvien ottamiseen, multakin meinasi polaroid kuvien ottaminens illoin tällöin unohtua ja piti jatkuvasti muistutella itseäni siitä. Tässtä muutama kuva ja hieman illan kulkua, vaikka kuvia oli 28 laitan tähä vain osan niistä: 

1. & 2. Aamu oli kunnon draamaa ja viestittelyä kun muija koitti juksata mua, mä huijasin takas ja tätä jatkui hetken aikaa edes takas, kumpikaan ei oikein luovuttanut. Lotta oli tosiaan aika varma että tämä ”jalkahoito” on hämäys ja tytöt olisi kaikki paikalla Kampissa häntä odottamassa. Tein aika selväksi että noh, ei ollut, vaan Samppa on tänään hänen miehensä Joonaksen polttareissa. Nähtiin Kampissa ja mentiin 5krs. BlueLagooniin, missä meillä oli varattuna parihuone ja puolentoistatunnin jalkahoito. Romanttista ;)

Huoneessa odotti kaksi pientä skumppapulloa, jotka olin tuonut sinne aikaisemmin… leikin tietenkin etten tiennyt niistä mitään. Lapussa pyysin Lottaa minun morsiusneidoksi, itkettiin ja halattiin. Kerroin että tämän oli se oikea syy miksi hänet tänne halusin ja hemmotella häntä. Taisi täydestä mennä(sillä tämä kuului hämäykseeni) ja hän alkoi vihdoin uskoa oikeasti, että kyse oli vain tästä. Sitä mä halusinkin, koska tota naista ei ole helppo huiputtaa :D
3. Mun jalat olivat valmiina ja laitoin jo kenkiä jalkaan. Mun tekijä lähti huoneesta ja Lotta katsoi juuri silloin oven suuntaan, hymy nousi hieman suulle ja sanoi mulle ”näinkö mä just ilmapalloja tuolla” . Tytöt avasivat oven ja siellä oli koko konkkaronkka vastassa valmiina polttareihin. Käsissä oli ilmapallot ja pulloja. Se ilme Lotan kasvoilla: iloinen, helpottunut, hieman humaltunut ja yllättynyt. Yllätys onnistui! Ainakin niin hyvin kun tätä naista voi yllättää…

4. Mun yksi toiveista oli se, että eka laitetaan päähän ruma ja kliseinen Bride To Be kruunu, Ei yhtään Lotan tyylinen, mutta pitihän tilaisuudesta nauttia ;) Alkumaljojen jälkeen hän sai käteensä aarrekartan, johon oli piirretty reitti Esplanadin puistoon.

7. Siellä Lotta teki sitten neljän tehtävää, jotka olivat melko nopeita. Miehensä kuvan piirtelyä, runon kirjoittamista, ystäväkirjan täyttöä jne. Eli mitä tehtiin siinä meidän porukalla, viimeisellä pisteellä hän sai lapun jossa oli vihje minne pitäisi seuraavaksi suunnata. Etelärannan STORY.8. Siellä meillä oli pöydät ulkosalla ja silloi vielä säät suosi. Kaikki täytteli ystäväkirjaa ja Lottakin sain palkkionsa. Eli kruunun sai ottaa pois, revin siitä hunnun jonka laitoin pelkästään hänen hiuksiinsa kiinni ja olalle pääsi ruusukultainen olkanauha. Ruokaa, seuraa, viiniä ja pian myös sadetta. Onneksi ulkona oli isoja varjoja, joten se ei menoa haitannut.

Pian muutama lähti autolla edellä (lähtivät ruokakauppaan) ja me loput tilattini tilataxi. Kuiskattiin kuskille osoite ja Lotta yritti kurkistella mihin päin mentiin, hieman naurettiin koska oikeastaan meilläkään ei ollut hajua mihin oltiin menossa. Jonnekkin päin Vantaata…
1o. Siinä pari tuntia vierähti, tultiin ensinä paikkaan joka vuokrattiin Airbnb kautta. Under ground tila, jossa oli infrapunasaunaa, poreallasta, grilli ja paikat melkein kaikille nukkua. Ripustettiin kuvauseinä, otettiin yhteiskuvia, täytettiin ystäväkirjaa, juotiin, naurettin, Lotta kertoi heidän tarinansa Joonaksen kanssa alusta asti, itkettiin naurettiin lisää ja pian alkoikin valmistelu grillailuun.

11. Lotta & Aino
14. Lotalle oli lahja odottamassa sängyssä, jossa oli aamutakki tekstillä ”Bride”. Meillä kaasoilla oli kaikilla samantapaiset tekstillä ”Bride Squad”.

15. Kaikilla on myös tohvelit teksteillä, jotka tilasin Etsystä! Nämä olivat ihan loisto ostos, koko ajan kun rampattiin terassilla niin ei siinä olisi jaksanut kenkiä aina jalkoihin laittaa ;D 

16. Kun tytöt grillas ja söi, niin me mentiin valmistelemaan kylpy, laitettiin kynttilöitä ja spa tarvikkeet valmiiksi. Vieressä oli korillinen Maroccanoilin suihkutarvikkeita, vaaleanpunaisia ja ruusuntuoksuisia juttuja, sekä Formula 10.0.6 kasvonaamioita.

17. Lotta & Tiia, sekä tietenkin kylpyankka. 19. Sekä hienosti minä ja kylpyankka :D Loppuilta alkoikin olla todella laadukasta settiä, enemmänkin kylpemistä, suolahuoneessa seisomista ja samalla sen ihmettelyä. Tyttöjen juttuja. 22. Tytöt ja Sarkun peppu tottakai. Pian leikittiinkin vielä paria peliä ja syötiin hieman lisää, kello alkoi olla jo reilusti yli kolme aamulta, niin tottakai tuli mieleen että ”morsiussauna” 25. Laitettiin infapunasauna päälle, mutta koska eihän sitä voinut alkaa sotke, tehtiin meidän versio siitä. Mua naurattaa tää kuva älyttömästi koska täät kiteyttää kaiken mitän meidän hieno morsiusauna oli ;D Eli jos ei liitto kestä, voidaan syyttää tätä. Letitin Lotan tukan, tein kasvonaamiota kun hän makoilu muiden kanssa siskonpedissä, kun sauna lämpeni vieressä. Mutta se oli se mihin päästiin, kaikki alkoi olla sammumispisteessä ja melkein kaikki valui nukkumaan. 27. Illalla oltiin jo hieman siivottu, mutta aamulla vielä homma jatkui hetken verran, kunnes lähdettiin kamojen kanssa ulos taxille. Kaikki oli onneksi ainakin melkein elossa ja matka jatkui kohti Fazerin brunssia. Ilta oli onnistunut 5/5, mikään ei mennyt pieleen ja tuntui että kaikki meni paremmin kuin hyvin :) Tärkeintä oli että bride to be oli onnellinen ja tyytyväinen kaikkeen ja se näkyi.


8 Responses to “Lotan polttarit”

 1. Karkkikeppi sanoo:

  WAU!!! Kuulostaa niiiiin kivalle!! hymy tuli huulille tätä lukiessa ja miten välitty tästä postauksesta morsiamen onni ja muidenkin!! Ja Mahtava idea toi polaroid juttukin! Yleensä en kommentoi mihinkään mut tää oli jotenkin niiin ihana postaus!!!

 2. Lotta sanoo:

  I love you so much <3 Kohta mennään taas! TII-TITTIDII-TII-TITTIDII :D

 3. Jennie sanoo:

  Kuulostaa aivan ihanalta polttarikokemukselta, hyvä fiilis välittyi tänne asti :-) Kiva kuulla polttareista missä hauskanpito ja morsiamen hyvä fiilis ovat tärkeitä sen sijaan, että laitetaan morsian tekemään kaikkea extremeä ja tyhmää mistä toinen ei välttämättä edes nauti.

 4. - sanoo:

  Yritin jo snäpin puolella kysyä mutten onnistunut

  Kysyisin tosta sun hiuksien leikkauksesta, näyttää nimittäin mielettömän kivalta kun ne on kiinni ja edessä auki hiusosiot. Pitääkö sun miten paljon laittaa niitä kun ne on auki (suoristaa yms)?

 5. mimmu sanoo:

  Ihanat polttarit olitte järjestäneet! Ei aina tarvi sitä hirveetä dokailua ja baarien kiertämistä. Minäkin nauttisin enemmän tuon tyylisistä polttareista itselleni :) kiva idea nuo polaroid kuvat. Ihanaa syksyn alkua sulle Aino, koiria ja Samppaa unohtamatta :)

 6. Anna sanoo:

  Hei, tosi kivan kuuloiset polttarit ja hyviä vinkkejä ystävän polttareiden järkkäilyyn. Kiinnostaisi tietää et miten paljon jokainen polttariseurueesta maksoi tästä suunnilleen? En osaa yhtään arvioida kuinka paljon yleensä näistä maksetaan.

Kommentoi