Blockfest asut 2014-2016

03.08.2017

Enää parisen viikkoa niin olisi vuorossa vuoden vikat festarit, Tampereella olevat Blockfestit joista on tullut mun ja Emman yhteinen perinne, tämä on se aika vuodesta kun tyttö on ylipäätänsä Suomessa ;) Tämän on nyt neljäs vuosi ja tällä kertaa blockit täyttää kymmenen vuotta, koska jokavuotuinen asukriisi lähelee ja lähenee, ajattelin koota viimevuosien asut kummaltakin päivältä. Mulla käy joka vuosi niin että kun lauantaina on se ”pääpäivä” niin mulla on aina perjantaina ollu se kivempi ja mukavempi asu ja lauantaina asussa ollut aina jotain vikaa ;D Toivottavasti saisin tämän ihanan tavan tänä vuonna pois.
Ensimmäisenä vuosi 2014 ja minä ruskealla tukalla, aina yhtä ihanaa katseltavaa :))) Pe laitoin värikkään tunikan ja gladiaattori sandaalit, kummatkin yhä omistan ja tykkäsin tästä asusta todella paljon, vaikka en enää näitä kahta yhdistäisi ehkä toisiinsa. Nämä olivat muistaaksi elämäni ekat kunnon festarit, enkä kauheasti tiennyt mitä voisi pukea. 

Lauantain oli harmaa kolttu päällä joka oli epäimarteleva ja tukkakin oli hieman takulla. Myös tuo vaalenharmaa oli ehkä hieman herkkä väri festareille, piti varoa koko ajan ;D En vaan tunnista näistä itseäni, muista kun asujen kokoaminen oli todella vaikeeta ja mikään ei oikein tuntunut hyvältä.

 

Seuraavaksi 2015, päätin mennä oman fiiliksen ja tyylin mukaan, joten no hard feelings. Nahkalippis oli kumpanakin päivänä, eipä tarvinnut kauheasti hiuksista stressailla ;)

Jotenkin toinen päivä meni liiankin rennoissa tunnelmissa, sillä ei otettu edes asukuvia. Jep. Sama lippis, musta paita, vaaleat farkut ja vyötäröllä farkkupaita sekä Timberlandit. Tällöin oli jo parempi fiilis kun oli hieman jaksanut asuja ajatella, olo oli hyvä ja itsevarma, mikä on tärkeintä. Parasta on myös asu jossa uskaltaa riehua, tanssia, hyppiä, tehdä vaikka kärrynpyöriä.

 

 

Sitten viimevuosi, eli 2016. Tykkäsin tästä perjantain asusta super paljon, vaikka jotkut naikkoset tietenkin pahoitti mielen mun kaula-aukosta. Onhan se kamalaa, eihän kukaan ole ennen varmaan rintoja (tai no rintavakoa) nähnyt. Mekko, bomber, timberlandit. Voisin laittaa tän ihan täysin saman asun! Ja no jos en keksi muuta, pian myös laitan ;)

Lauantaina oli farkkushortsis, camotakkia, lyhyttä kollaria, ck rintsikat, kaulakoruja ja ehkä liikaa kaikkea ;D Nyt ottaisin tästä ehkä kaulakorut pois, mä myös teen sitä hyvin usein mihin monet aina syyllistyy, niin asustaa asua joskus liikaa. Mulla on jo väriä ja kuosia, korut voi ihan hyvin jättää pois.

Onko lempparia asua ja onko omat asut jo valmiina? Ja onko listat valmiina ketä odotatte artisteista? :)

Mun top3 listalta löytyy Lil Wayne, Evelina ja Migos.


19 Responses to “Blockfest asut 2014-2016”

 1. xxita sanoo:

  Aloin satunnaisesti seurata sinun blogia viime vuoden Blockfestien jälkeen kun näin nuo asut ja mietin että miten huippu tyyli ja sitten eksyin katsomaan sinun videoita vuoden vaihteess ja mietin että muutenki niin hauska tyyppi! Tän vuoden puolelta sit seurannut sekä blogia että YouTuben puolella ihan kunnolla :D :)

 2. Oona sanoo:

  Mun lemppari oli 2016 perjantain asu❤️ Mikä huulipuna sulla sillo oli ku itella saman sävynen on ollu hakusessa

 3. snaa sanoo:

  Mistä toi sun flenelli ruutupaita on? :)

 4. Nimetön sanoo:

  Ekavuosien asut parhaat :)

 5. Sonja sanoo:

  Ite tykkään eniten noista kahdesta ekasta asusta. :) sulle sopii myös tosi hyvin nuo tummanruskeat hiukset. :) Hauskaa Blockfestia!

 6. Saara sanoo:

  Oi tuli juuri oikeaan hetkeen tämä postaus! Kaikki asut kivoja, ehkä eniten itseen iski tää viimeinen asu! :) Itse kans lähdössä blockeille sillä fiiliksellä että mukavaa ja rentoo asuu päälle.

 7. ida sanoo:

  olet aivan ihanan näköinen tuossa tokassa asussa. todella kaunis. ehodottomasti mun lemppari

 8. Minna sanoo:

  Näytät UPEALTA ruskealla tukalla! :O :O

 9. mm sanoo:

  Hui, ompas sun tyyli ja ulkonäkö muuttunut muutaman vuoden aikana paljon! Upeita asuja kaikki :)

 10. Riina sanoo:

  Olet niin kaunis❤️
  Ja mä tykkään tuollaisesta tyylistä mikä näkyy vikassa, toka vikassa ja neljänneksi viimeisessä kuvassa.
  Mutta en vaan osaa yhdistelmä vaatteita

  • Uino Uino sanoo:

   Voi Riina kiitos, kaikkeen oppii, kokeilet peilin edessä ja käytät mielikuvitusta :) En mäkään aina vedä vaan jotain päälle, vaan vaikeroi joskus kauankin peilin edessä kokeillen eri yhdistelmiä.

 11. Nimetön sanoo:

  Paras oli 2014 tokan pöivön

 12. :) sanoo:

  Rakastuin kahteen ensimäiseen! Tommoset tyylit mitkä on muissa alemmissa on niin joka päivästä nykyään kaikilla. (Ei todellakaan millään pahalla tarkoitettu koska itsekkin kuulun tähän joukkoon aika ajoin :D) mutta siis jotenkin nuo sopii sulle hyvin ja tuossa harmaasta mekkotunika kuvasta tulee mieleen ihan joku rentosiistihippi tyyli tai semmoinen, hankala selittää!:D

 13. Rosa sanoo:

  Hei! Ei nyt välttämättä ole aiheeseen liittyvää, mutta ajattelin kysyä silti. :D Olen siis 15 vuotias tyttö, jolla ei ihan itsetunto riitä sinne contouriin ja highliteen (varmaan oikeinkirjoitus päin hevon tuuttia) asti, mutta haluaisin jotenkin varjostusta tehdä. Voisiko varjostuspuuterin korvata jollain vähemmän pikmenttisellä, kuten aurinkopuuterilla? Olet ihanan inspiroiva ihminen, ja blogisi sekä YouTube kanavasi piristävät aina päivää!
  Rakkaudella; Rosa

  • Uino Uino sanoo:

   Tottakai voi, kokeilet mikä tuntuu sopivalta. Arinkopuuteri on vain helposti oranssihtavan sävyinen, eli etsi kylmä sävy, joka ei ole liian tumma. Jotka voi laittaa vahingossakin liikaa, mutta ei näytä pahalta :)

Kommentoi