MyDay – Kuvailua ja videon editointia

06.08.2017

Eli tähän sunnuntaihin pientä MyDay videolta viikko sitten, joka on tehty kaupallisessa yhteistyössä ASUSin kanssa. Eli normaalia päivää ja hieman videon editoinnin opettelua ohjelmalla joka oli mulle ihan uusi, mutta monet kaverit käyttää YouTube videoiden editoimiseen, joten olin kivaa päästä sitä vihdoin kokeilemaan :) Oon tässä jo aika pitkäänkin miettinyt jotain oikeasti hyvää ja maksullista ohjelmaa, joten pitää harkita jos nytten tuohon vaihtaisin. Alkuunkin pääsin jo ammattilaisen avustuksella, eli ei tarvitsisi aivan peukalo suussa olla silmät pyöreinä.

Tällä hetkellä mulla on käytössä siis pieni ASUS ZenBook 3 -läppäri, kevyt ja pienikokoinen kannettava, jota on helppo kanniskella mukana minne ikinä sitten meneekin. Plussaa on tietty siinä oleva akunkesto joka on 10h ja huippunopea latauskin. Itse kun en aina jaka laturia kanniskella mukana jos on oikeatti pieni laukku, niin aina sitä ei tarvitse mukaan edes ottaa ;D Intel Core suorittimet takaavat tarvittavan tehokkaan suorituskyvyn esim. kuvan- ja videonmuokkausohjelmat toimivat tässä läppärissä täydellisesti. ”Pikkuisia” juttuja, mutta ainakin mulle ihan älyttömän tärkeitä. Mulla on joskus aikoinaan ollut läppäri joka ei kauhean hyvin pyörittänyt näitä ohjelmia ja se oli tuskaa, tai no enemmän hyvin turhauttavaa.

 

 


3 Responses to “MyDay – Kuvailua ja videon editointia”

 1. Ansku sanoo:

  Moi! Mistä on tuo paita mikä sulla tossa videolla on päällä? :) oon ihaillu sitä aikasemminki, onks se sama mikä sulla oli jossain lintsillä kun kävitte :’D mietin jo sillon et mistä saan tommosen paidan! Oot ihanan aito ja ilonen näillä sun videoilla, mukava kattoo :)

  • Uino Uino sanoo:

   Tää on Nellyn, eli tässä olkapäät näkyvillä, mikä esim uusimmassa Lintsi postauksessa on H&M. Tässä oli kivempi malli mun kropalle :)

 2. Ansku sanoo:

  Aa okei, kivoja on kummatkin! Pitää ruveta metsästää :)

Kommentoi