KK – Clip-on pidennykset + pari kampausta

09.08.2017

Hellurei ja oikein ihanaa keskiviikkoa :) Tämä postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä RapunzelOf Swedenin kanssa ja pitkästä aikaan hieman hius- ja pidennysaiheista postausta videon kera. Koska teipeistä olen kertonut jo aika paljolti ummet ja lammet, olisi vuorossa nyt Clip-on pidennykset. Vaikka olen teippejä aina käyttänyt, monesti kotona löytyy aina varalta Clip-on pidennykset. Joskus en käytä niitä hetkeen, joskus yhdistelen teippien kanssa eri kampauksiin ja välillä käytän vain niitä jos teipit on otettu pois. Nyt kun omaa tukkaa koko ajan hieman leikattu ja se alkaa olla jopa aika tasainen, voisin ehkä kuvitella että jossain vaiheessa olen pidempääkin omalla tukalla. Senkin takia, koska tiedän että kun mieli tekee olla taas joku päivä pitkällä hiuksilla, onnistuu se clipsien avulla helposti.

Olen hiljalleen lämmennyt näille enemmän ja enemmän, eniten juuri sen takia koska clipsien avulla saa tehtyä sellaisia kampauksia jotka muiden pidennysten kanssa on joko ihan mahdotonta, tai sitten vain hieman rumaa(kun pidennykset paistaa joka kohdasta). :D

Varsinkin ranskanletit on mun ehdoton lemppari näillä pidennyksillä. Näyttää hyvältä, helppo tehdä kun tekniikan oppii ja kymmenessä minuutissa polkkatukka oli muuttunut kivaksi lettikamapaukseksi. Videolla näytän Clip-On pidennysten peruskiinnityksen, vinkkejä, pari kampausta niiden kanssa sekä tuotteita pidennyksille kuin pidennyksille.

Jos pidennykset kiinnostaa, niin tässä linkit videolla mainittuihin clipseihin:

  Clip-on Pidennykset Original 3 pieces  

Clip-on Pidennykset Original 7 pieces  (mulla sävy #60,  sävytetty kylmäksi kampaamossa)

Clip-on Pidennykset European 7 pieces

Käytän aina Rapunzelin omaa pidennyksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta. Kerran viikossa tai harvemmin, käytän sitten hopeashampoota, jotta kylmä sävy pysyy hiuksissa. Lämpösuojasuihke ja argan-oil ovat taas joka päiväisessä käytössä mulla.

Mukana kulkee aina pienehkö harja, hoitoa ja tuoksua hiuksiin Leave-in spraylla (tuoksuu niin ihanalle kookokselle) ja lettikampauksiin parhaat kumpparit.


9 Responses to “KK – Clip-on pidennykset + pari kampausta”

 1. Milla sanoo:

  Hyvä postaus jälleen! Sulle käy ihanasti noi sun lyhyet hiukset, vaikka mun mielestä noi ei ees oo lyhyet!!:)<3 mutta kiva kun kirjoitit noista clipsi pidennyksistä tänne blogiin!!:)

 2. Jonna sanoo:

  Moi,

  käytätkö yleensä yhtä tuollaista pakettia kun laitat pidennykset auki itsellesi (eli 2 kpl kolmosia, 1 kpl nelosia, 2 kpl kakkosia ja 2 kpl ykkösiä) vai laitatko myös lisäksi tuuhennus paketin? Lähinnä siksi kyselen, kun mulla suunnilleen saman pituiset hiukset ja tilasin tuollaisen yhden ”normi” paketin klipsejä, mutta en vaan saa niitä mitenkään fiksusti ja luonnollisesti päähäni. :( Oma tukka on myös normaalia paksumpi.

  • Uino Uino sanoo:

   Heippa! Mulla siis vain toi yks pkt, eli 7. Se riittää myös kampauksiin, mutta välillä tuntuu että yksi rivi voisi olla hyvä lisää kun auki.

 3. Oona sanoo:

  Mitä oot tykännyt tuosta sun uudesta valkoisesta Remingtonin suoristusraudasta? Mulla lähenee uuden raudan osto ja mietin, kuinka potentiaalinen tuo on :)

  • Uino Uino sanoo:

   Hei! Itseasiassa olen paljonkin :D se on ollut ghd korvikkeena ennen kuin hankin uudet, olen tykännyt kovasti!! suosittelen.

 4. Minni sanoo:

  Onko toi vaaleenpunanen mekko joka oli lotan häissä misyä ostettu? Aivan ihana<3

 5. Jonski sanoo:

  Hei, mistä olet ostanut sen sun pinkin maksimekon joka sulla on instassa näkynyt? :)

Kommentoi