Lapset linnanmäellä

09.08.2017

Kaikki alkoi siitä kun Samppa lupasi viedä mut lintsille, jos pysyn mun ruokavaliossa kaksi viikkoa (kiitos vaan muru että uskoit muhun :DD ). No tämähän oli helppo juttu ja kuukausi siitä kun lyötiin vetoa, oltiin pian huvittelemassa kolmas pyörä mukana. Hui että nuo rannekkeet on nykyään kalliita, muistan kun ne oli joskus aikuisillekkin reilu parikymppiä ja nyt hipoo hinta jo 40euroa.
Sää suosi meitä, ainakin hieman. Välillä satoi, välillä aurinko porotti. Mutta pienten sateiden takia jonot eivät olleet ihan kauhean pitkiä, vaikka parissa suositummassa laitteessa pojat taisi olla jonossa jopa parikymmentä minuuttia.

Oon aina lintsillä kuin pikkulapsi ja mulle tulee aina kaikki parhaimmat muistot mieleen perheen kanssa. Mun eka muistoni on jopa siellä kun oli vielä välillä rattaissa, kun äiti yritti tarjota mulle hattaraa. Hypin edellä, raahasin poikia laitteisiin ja yksi pehmolelu on pakko aina voitettava! Onneksi tällä kertaa se oli helppo tehtävä kahden miehen kanssa ;D Eka voittivat kolme pientä pehmolelua, jota muutin isommaksi leluksi. Nyt kotona koirien leikkikaverina on sininen lohikäärme.

Joonas menis pussauskoppiin yksin.

Siinä meidän lohikäärme onkin :D Haluttiin myös kuvaan hattara, mutta kun jätkät oli siitä pari haukkaisua ottanut, päätyi se roskiin. Joskus hattara oli se juttu, nyt kyllä parhautta on nakit&ranet sekä metrilakut!

Vaikka ranneke on aika kallis, jonot on joskus sietämättömiä ja joissakin laitteissa rukoilee ettei kuolisi. Onhan tuo vaan ihana paikka, muistoja, värejä, iloisia ihmisiä, vauhtia ja naurua.


12 Responses to “Lapset linnanmäellä”

 1. Inga sanoo:

  Ihanat farkut! Nyt On pakko kysyä niiden alkuperää? Korkea vyötäröiset on niin imartelevat kropalle

  • Uino Uino sanoo:

   Nää on TommyHilfigerit, olllut mulla jo reilu vuoden ja edelleen parhaimmat farkut mitkä omistan :D

 2. Eve sanoo:

  Ihana paita! Mistä olet löytänyt?
  Lintsi kyllä tuo ihania muistoja lapsuudesta. Se ilo ja
  riemu mikä siellä vallitsee!

  • Uino Uino sanoo:

   H&M :) Se tuo oikeasti, rakastan varsikin kävellä iiden laitteiden ohi joita silloin rakastin, vaikka pari onkin jo lähtenyt pois.

 3. T sanoo:

  Ihana paita myös mistäs se? :)

 4. Reeta sanoo:

  Mistä toi paita on?

 5. Annemari sanoo:

  Hei mistä tuo paita on? Teillä sopii ihanasti asut yhteen :)

 6. Mime sanoo:

  Tosi ihana kans tuo paita! Mistä tollasia löytää? :)

 7. Niina sanoo:

  Mua kiinnostais mistä toi sun ihana paita on?

  • Uino Uino sanoo:

   Voi kiitos, H&M on mutta näkynyt melkein jokaisessa nettikaupassa tai ketjuliikkeessä :) Nellyllä, zarassa jne.

Kommentoi