Saloset

25.08.2017

Hieman kuva pläjäystä meidän hyvien ystävien häistä, joita vietettiin tässä Elokuun alussa :) En edes muista milloin viimeeksi olen ollut häissä mukana tai edes juhlimassa, viimeeksi ihan nuorena…. Nyt ekaa kertaa mulle oikeasti hyvin rakas ihminen meni naimisiin ja vieläpä miehen kanssa joka on myös mun ystävä. Kaiken kukkuraksi olin ekaa kertaa kaasona! Kaikki oli niin jännää, polttareiden suunnitteluista itse hääpäivään.

Oltiin tyttöjen kanssa jääty Lotan ja Joonaksen kämpille yöksi, vietetty rentoa tyttöjen iltaa pizzojen ja sinkkis leffan kanssa… öö parasta ikinä! Miehet oli meidän luona ja sen ainakin tiedän ettei siellä ollut pizzaa saati sinkkis leffaa ;D Aamu meni yhteisten aamupalan merkeissä, odotettiin kuvaajia ja aloin tekemään Lotan hääkampausta. Aikaa oltiin varattu aamuppa paljon, sillä ainahan kaikki venähtää tai jotain pitääkin tehdä. Näin tapahtui tuolloinkin ja pian oltiinkin pienessä kiireessä kipittelemässä kirkkoa päin.

Tuntui että kirkko osuus meni nopeasti ohi, eniten keskityin kyyneleiden pidättämiseen. Pian oltiinkin heittämässä Salosten ulos tullessa ruusunlehtiä, ottamassa hääkuvia ja lautalla kohti hääpaikkaa. Siitä seuraakin nämä sekalaiset kuvat koko illasta, jotka ei oo oikein minkäänlaisessa järjestyksessä.

Tätä pariskuntaa on kyllä aina yhtä ihana seurata sivusta ja samalla oon niin onnellinen että ollaan heidät löydetty meidän elämää (tai ne löys meidät?). Mikään ei ole parempaa kuin hyvä sydänystävä, jonka mies on oman miehen kanssa hyvä kaveri. Lotta on saanut jopa mussa ihmeitä aikaan ja saanut mut innostumaan häistä, ne ei vaan olleet ikinä mun juttu ja mua ei vaan kiinnostanut. Voi olla että hän tulee olee jopa se joka joutuu mua hieman perseelle potkimaan ;D

Katsokaa muuten tuota Lotan pukua, en vain kestä kuinka täydellinen se oli hänelle kaikilla tavoilla, sekin oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Häät olivat niin onnistuneet kun vaan voi olla, niin pariskunnan näköiset, samalla rennot mutta suunnitellut, hyvä porukka, hyvä musa ja sitäkin ihanemmat muistot. En olisi itsekkään muuttanut päivässä yhtikäs mitään, tottakai sen jälkeen alkoi mietti että niin… nytten olisi vihdoin aikaa alkaa suunnittelemaan mun ja Sampan häitä.

Mua ihan naurattaa kuinka meitä kiinnostaa ja samalla ei kiinnosta ;D Juuri pari päivää sitten sanoin että entä jos mennään kirkkoon, mulla on kaunis mekko ja sulla puku, lähdetään siitä suoraan ulkomaille. Samppa kyllä innostui tästä kovasti ja ei pian ollut edes niin sarkastinen kun mä olin ollut. Sen voin jo luvata että meillä ei tuu olemaan niin kauniit ja klassisen onnistuneet häät kun tällä pariskunnalla, mutta no ainakin nekin tulee olemaan meidän näköiset <3

 


16 Responses to “Saloset”

 1. Petra sanoo:

  Kuvista välittyy ihana tunnelma! Missä juhlapaikassa häät vietettiin? :)

 2. Eeppa sanoo:

  Voi Aino miten ihana toi sun mekko! Mistä oot ostanut tuon?

 3. Sara sanoo:

  Hei! Ihan pakko kysyä sulta nyt ku en pääse tästä eroon, että mitä biisiä lauloit ihan pari päivää sitte sun snäpissä sillä filtterillä!! Hyräilin sitä pari päivää ja yhtäkkiä se vaan katos mun mielestä!!

 4. Nimetön sanoo:

  No

 5. NR sanoo:

  Moi! Tää ei nyt liity postaukseen mutta nukutko aina kaikki korvikset korvassa (tietty ei noita kaikkia rustokoruja ees saa itte pois), mut siis kaikki korvalehdissä olevat korut kanssa? Häiritseekö/onko joskus häirinneet noi korut nukkumista?

  • Uino Uino sanoo:

   Joo nukun ;D Nehän menee umpeen yön aikana, paitsi kolme alinta jotka ammuttu. Iso conch joskus häiritsee, mutta sen takia mä aina nukun sellaisissa asennoissa automaattisesti, ettei oikeesti häiritse :)

 6. Veera sanoo:

  Upean näköinen morsian ja sinä myös! Vitsi miten kauniisti paikka oli sisustettu pieniä yksityiskohtia myöten.

  Suosittelisitko Fit by Sofia valmennusta? Onko se 17 vuotiaalle liian rankka? Olisi kiva saada postausta sinun kokemusista valmennukseen liittyen!

  • Uino Uino sanoo:

   Niitähän on erilaisia, Sofialta voi itteltään kysyä jos haluaa :) Jotkut ei ole niin rankkoja kuin toiset. ja voihan sitä muokata oman laisekseen, jos oikeasti tuntuu rankalta, kuuntelee omaa kehoa

 7. Julia sanoo:

  Todella laadukkaita kuvia.

 8. Milla sanoo:

  Aivan uskomattoman ihania kuvia! Välittyy niin ihana fiilis <3

 9. ANnika sanoo:

  Hei, tiedätkö mistä tuo kiva ”he put a ring on it” muki on ostettu?? :)

  • Uino Uino sanoo:

   Apua en valitetttavasti tiedä ;D ! Veikkaisin etsy yms. mutta laita googleen jos löytyisi!

Kommentoi