Vihasta rakkauteen

06.09.2017

Varmasti jokaisella on ainakin yksi juttu joka ei oikeasti tunnu miltään omalta pukeutumisessa ja mulle yksi niistä on ollut raidat, aina. Oon omistanut vain muutaman raidallisen vaatteen ja kerran tai parin jälkeen tullut aina siihen tulokseen etten vain tykkää raidasta, se ei sovi minulle, ei missään värissä tai raidan paksuudessa. Oli se sitten hieman outoa kun tänä kesänä ihan hullaannuin kapeaaseen sinivalkoiseen raitaan. Ja ei, tämä ei ole se sama paita joka on näkynyt jo pari kertaa ;D Löysin nellyltä vähän kivemman mallin, tässä on puhvihihat, olkapäät palaina ja paitakin tuntuu olevan normaalimman pituinen, toisessa kun tuntui navan jälkeen kangas jo loppuvan.

En edelleenkään kyllä voi sietää melkein mitään muuta raitakuosia kuin tämä ja ne tuntuu jopa sattuvan mun silmiin, mutta aina sitä oppii että viha ja rakkaus on kuitenkin todella lähellä toisiaan.

Ehkä siksi tämä miellyttää omaa silmää, sillä tuo raita ei oikeasti hyppää silmille(kuten musta- tai punavalkoinen on ehdoton nou nou! ), vaan sävyn ja koon takia paitaa on jopa kiva katsoa. En enää uskalla minkään värin, vaate kappaleen tai muodin kohdalla sanoa ”mä en ikinä..!” koska tässä on tullut huomattua ettei se vaan ikinä pidä paikkaansa. Oma maku muuttuu, tyyli muuttuu, nykyään uskaltaa kokeilla vähän enemmän erilaista ja olla välillä jopa rohkea, niin tyhmältä kun se kuulostaakin. En enää valitse pakolta parhaiten istuvampaa takkia, vaan se joka näyttää ja tuntuu hyvältä, vaikka se olisikin pari kokoa liian iso.

Okei, ainoa väri joten olen aina oikeasti vihannut yli kaiken(kaikessa) on se sinapinkeltainen. Keltainen menee ihan jokaisessa sävyssä, mutta tuo vaan ei miellytä silmää edes aavistuksen. Ja tiedättekö kun on juttuja, kuten tämä raita oli mulla ennen ”en tykkää itselläni, mutta muilla näyttää kivalta.”. No tuon sinapinkeltaisen kanssa ei ole tuota, ei näytä ikinä missään hyvältä, ellei se ole oikeasti sinappia, piste.

SUNGLASSES – MADLADY*

SHIRT – NELLY.COM

 PANTS – BIK BOK

SHOES – NIKE

BAG – SAINT LAURENT 

Photos: Sini Savolainen

*saatu

Nyt tää tyttö menee pakkaaman loppuu, ja kyllä, kirjoitan tätä kolmelta aamuyöstä. Mulla on aikainen lento ja oon tässä koko päivän ja illan yrittänyt saada vaan asioita valmiiksi ja vihdoin sain KK videon ladattua, laukun pakattua ja jonkun takia olisi yhä virtaa. Katsotaan miten unirytmin käy kun tulee olemaan myös kiva aikaero sen päälle että pian on myös univelkaa ;D

 


3 Responses to “Vihasta rakkauteen”

  1. Kaisa sanoo:

    Hei,
    Miksi, oi miksi tissejä täytyy esitellä noin avoimesti? Vähemmän on enemmän.. minun mielestä.

  2. Laura sanoo:

    Mitä huulituotetta sulla on tässä? Tosi nätti sävy!

Kommentoi