RUISROCK 2017 2/3

12.09.2017

Jos et vielä ekan ruissi päivän postausta ole lukenut tai siellä olevaa videota katsonut, löytyyy se tästä klikkaamalla :) Toinen päivä ja mun avec saapui Turkuun, ihana Sarah. Myös Jenny saapui paikalle ja meidän jengi vaan kasvoi kasvamistaan, riippuen esiintyjästä välillä oltiin kaikki yhdessä, erikseen, osissa, pareittain jne. Ei siinä edes pysynyt oikein perässä.

Sää suosi jälleen ja lauantai oli kyllä kuumin, paras ja mieleenpainuvin päivä näistä kolmesta.

Tytöt <3 Vaikka yhteiskuvia taisi olla miljoona, tää oli ainoa jonka itse kehtasin julkaista vaikka Sini katsoo ihan muuaella ja Sarppa… no huulet oli joka kuvassa <3 Kvaak. Kuvia tuli kyllä napsittua, tyttöjen kanssa tanssittua ja ilta meni myöhäiseksi.  Ehkä jätetään tää tähän ja jäädään vaan fiilistelee kuvia, ne kertoo ihan tarpeeksi :D

DRESS & NECKLACE – NA-KD

BODY – ELLOS

JACKET – ESPRIT*

SHOES – BIANCO

BAG –

Asukuvat ja postauksen muutamat kuvat: Sini Savolainen

*saatu


2 Responses to “RUISROCK 2017 2/3”

  1. Nelli sanoo:

    Ihanaa kun tuli niin kesäinen fiilis näistä kuvista! Kiva postaus! :)

Kommentoi