KK – Kiiltävä meikkitutoriaali

13.09.2017

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Cocopandan kautta, jonka sivuilta tilasin tällaisen lajitelman meikkejä :) Ideana oli luoda jokin syksyinen ja hyvin kiiltävä meikki. Olen nyt niin ihastunut meikkiin, joka ei ole niin tumma tai värikäs, vaan enemmänkin hohtava ja jossa on eri metallinsävyjä. Tuntuu että kultaista tai pronssia on luomilla tai poskipäissä joka päivä nykyään!

Kuten viimeeksi, paketissa oli muutama suosikki ja muutamia ihan uusia tuotteita mulle. Ehdottomaksi lemppariksi nousi Inglotin kulmavaha, sekä tuo sparkling dust jota käytin… kaikkeen. Myös sensain meikkivoide sopi mun iholle todella hyvin ja yllätyin ehkä itsekkin että jopa tykkäsin enemmän tästä ohuemmasta voiteesta. ”Vanhoja” hyviä tuotteita olivat nude beautyblender, sigman sivellin ja maxfactorin maskara, jotka kaikki löytyy jo meikkipöydältäni, suosittelen!

Saatte muuten nyt UINOFREE koodilla ilmaisen toimituksen Cocopandan sivuilta 19.9. asti. Sivusto on täynnä varmasti jokaiselle tuttuja kauneusbrändejä, hyvillä hinnoilla ja viikottain vaihtuvin tarjouksin, eli pieni varoituksen sana jokaiselle ;D Sieltä ei niin vain tyhjin käsin lähde pois.

Suoran linkit käyttämääni tuotteisiin:

Clinique Superprimer Universal Face Primer

glóMinerals Corrective Camouflage Kit

Beautyblender – Nude

Kanebo Sensai Fluid Finish FF203 Natural Beige

NYX Prof. Makeup Concealer Wand – Fair

NYX Prof. Makeup Studio Finishing Powder – Translucent Finish

INGLOT AMC Brow Liner Gel – 16

Smashit Cosmetics 6 Color Contour Powder Palette – Light Skin Mix 1

Beauty UK Eye Prime FX Eye Shadow Primer

BareMinerals READY Eyeshadow 8.0: The Sexy Neutrals

Sigma E25 Blending Brush 

Max Factor Mascara Masterpiece Waterproof

Jane Iredale Liquid Eyeliner – Black

INGLOT Sparkling Dust – 03

GA-DE Moisturity Luminous Matte Lipstick – Sensual 100

Milani Amore Matte Metallic Lip Crème – Chromattic Addict
Kuten joka kerta, mulla on naaman edessä ja sivuilla kolme isoa kuvausvaloa, jotka syö monesti meikkiä ja värejä aika paljon välillä :) Tässä kuvassa näkyy kuitenkin hyvin aito lopputulos. Kiiltoa, glitteriä ja korostusta. <3__<3


Kommentoi