Vaalea parveke

29.09.2017

Onhan tämä ”uusi” parveke ollut valmis jo reilu parisen kuukautta, mutta nyt kun vaihdoin sinne maton, tuntui se vasta toimivalta ja täydelliseltä. Yleensä parvekkeelle valitsen ohuen, helpon maton, mutta mikään ei oikein toiminut. Tämä odotti varastossa, sillä tällä hetkellä se ei vaan sopinut jonkun takia mihinkään huoneeseen, varsinkin kun tuolla teini koiralla on merkkailu menossa. Jännää on se ettei parvekkelle pissi ikinä, siksi sen tuonne uskalsin laittaakkin :D Ja kuten arvasin, puhtaana pysynyt. Halusin lavasta tehdyt sohvan ja pöydä pois, ensinnäkin sen takia koska kun Pablon hampaita alkoi kutittaa huomasin että hän niiden kulmia alkoi katsella ja maistella. Mikään ei auttanut, sitruunasta se jopa innostui. Joten päätin laittaa ne pois myyntiin ennen kun niihin tulisi hampaankoloja. Meillä on myös sen verran pieni parveke, että ajattelin uuden ratkaisun tuovan sinne enemmän tilaa lattialle ja kyllä pieni vaihtelu aina virkistää :)

Koirilla on tilaa leikkiä, pehmeällä matolla ja pedissä voi makoilla, nurkassa oma juomakuppi ja kori täynnä leluja.

Korit löysin Prismasta ja toisen laitoin pöydän alle, josta löytyy pari ohutta vilttiä. Sävy sävyyn tietenkin.

Nyt parveke on oikein mieleen, vaikkei se täydellinen musta olekkaan mutta tällä kertaa menee. Unelmoin isommasta parvekkeesta, koska siellä on oikeasti ihana istua ja hengata, jopa makoilla isolla sohvalla. Nohh, enkä joskus. Nyt tämä palvelee oikein hyvin! HAYn tuoleistakin sai todella mukavat IKEAn pehmusteilla :) Noi kun on näteimmät tuolit ikinä, mutta ei voi istua ilman pehmustetta…

Nämä Stokkalta löydetyt ruukut on ihan lempparit, ne olivat ihmeen edullisetkin, joten näitä löytyy niin pöydältä kuin lattialta :) Tuo kivinen ruukku sopii täydellisesti ulos. Ostin jopa vihdoin kasveja jotka pärjää nyt syksyisinä öinäkin ulkona.

 


5 Responses to “Vaalea parveke”

 1. Anonyymi sanoo:

  Ihanan näköistä! :) Mitä nuo kasvit ovat?

  Tuleeko New Yorkista muuten videoo??

 2. Charlotta sanoo:

  Teiän parveke on ihan täydellinen! Aina katon kateellisena snäpistä :D Mulla on kans ikävä lasitettua parveketta, ilman laseja parveke ei vaan pysy puhtaana, varsinkin kun autotie on ihan vieressä. :( Joskus tulevaisuudessa haluun kans ison parvekkeen, minne voi rakentaa ihanan hengausnurkan <3

  x Charlotta
  http://www.charlottaeve.com/fi

 3. Emma sanoo:

  Ihana

Kommentoi