Pimeää

14.11.2017

Koska lumi ei ole vielä tullut pysyvästi ainakaan tänne etelä-Helsinkiin niin alkaa taas tämä vaikea aika vuodesta. Valo ulkona on kultaakin kalliimpaa ja se alkaa jo kadota kolmelta, eli ennen kello kolmea pitäisi kaikki tehdä, ellei halua käyttää kuvausvaloja ja ne ovat vaihtoehto vain tietyissa videossa. Kuviin ne eivät vain oikein sovi, koska niitä ei noin vain viedä ulos ja kanneta mukana. Nyt tuli 9-vuotta täyteen bloggaamista ja joka vuosi sama juttu, sama valitus ja aina tämä tulee yhtä shokkina… kesänä kun voit tehdä kuvausjuttuja vaikka 21 saakka, nyt tuo kuulostaa vain kaukaiselta unelta.

Olen jopa yrittänyt tehdä unirytmilleni jotain, mutta se ei vaan sovi mulle että menisin nukkumaan aikaisin ja heräisin aikasin vaikka unta saisi silloinkin riittävästi. Se ei ole unesta kiinni vaan olen ollut tällainen niin kauan kun muistan, jo kouluaikoina aina kun kaikki nukkuin, mä yöllä muutin huoneen järjestystä, tuunailin vaatteita suunnittelin asioita. Uni ei vain tullut ennen kello 1 tai 2 aamulla. Ja koska ulkona on vain aika masentavaa, oon yrittänyt keksiä välillä erilaisia kuvauspaikkoja joihin pääsisi juuri ennen kello kolmea. Joku kolme viikkoa sitten kävelin Vin-Vin:in ohi ja jäin ihastelemaa sen sohvia ja tunnelmaa, ikkunat oli isoja joten valosta ei olisi kauheaa pulaa. Sinne mentiin sitten viikonloppuna Sampan kanssa muutenki istumaan, samalla ottamaan kuvia ja mies nautti lasillisesta. Tuolla on niin ihana tunnelma!

Sori muuten piiieni hiljaisuus täällä, mulla oli aika iso kansio jossa oli kahdeksan postauksen muokatut kuvat(tai ainakin suurin osa niistä) ja olin hävittänyt sen mun koneeseen… siis se oli mennyt jonkun takia kansion, kansion kansioon :D Huhhu kun meinasi jo hermot mennä, mutta nyt onneksi se löytyi ja postauksia alkaa tulemaan kovaa tahtiin. 


6 Responses to “Pimeää”

 1. Emppu sanoo:

  Heips! Mites niitten sun Zaran kenkien kanssa kävi? Saitko suutarilla ne siihen kuntoon kun oli tarkoitus saada? :)

 2. Elisa sanoo:

  Mistä tuo mekko? Aivan ihana

 3. Ariana sanoo:

  Mistä noi aurinkolasit on? PS: Oot niin kaunis ja ihana että mun sydän sulaa <3

 4. Nyt jos olisin amerikkalainen, sanoisin absolutely gorgeous! ;) Mutta siis niin, upea oot! Ihana tuo mekko, olisin kysynyt samaa, että mistä, mutta vastaus tulikin yllä :)

 5. Nina sanoo:

  Toi mekko sopii sulle täydellisesti!

Kommentoi