Pehmeitä paketteja

01.12.2017

Postaus totutettu kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa.

Joulu alkaa lähestyä ja pian pitää jo suunnata joululahjaostoksille. Pehmeät paketit ovat iso osa joulua ja aina toivottua, ystävilleen, perheelleen, miksei jopa itselleen. Kokosin siis kolme erilaista asua jotka sopivat kuusen alle jotakin ilahduttamaan, tai  itselleni joulupäiväksi. Mullakin on yleensä kaksi aika erilaista joulua, toinen kotona jonka vietän mukavassa oloasussa ja toinen perheen luona jolloi yleensä neule tai muun lämpöinen asu on päällä.

Kuvat: Janne Naakka

Kokosin Bubbleroomin sivuille myös oman joululahjashopin jossa on koottuna mun suosikkeja (myös postauksessa näkyvät tuotteet) heidän sivuiltaan, jotka sopivat loistavasti tähän tulevaan jouluun. Ja kuten sanoin, lahjaksi tai itseään hemmotellen ;)
Emsimmäinen oli helppo valinta, sillä tämä samettinen ohut mutta lämmin onepiece sopii loistavasti kotona oleiluun. Mulla on yleensä joka vuosi jouluaattona joku tämäntapainen päällä ja tämä taitaa olla tämän vuoden asu :D Ja koska haalari ei ole niin paksu, siinä ei tule todellakaan liian kuuma sisällä. Lahjaksi tämä menisi jollekkin tyttökaverille, varmasti moni osaisi arvostaa tätä mukavaa oloasua <3

ONE PIECE – HAPPY HOLLY

On huppu, taskut, kultaiset yksityiskohdat ja mä otin tän koossa 40/42 että haalari on istuva, mutta löysä oikeista kohdista.

Tämä neule on yksi uusista suosikeista, harmi että hieman tyhmänä unohdin ottaa takaa kuvan sillä neule menee sieltä ristiin ja selkä on avoimempi, jonka takia tätä voi pitää toistenkin päin. Parempi kuvia onneksi näette alemman kuvan alta löytyvästä linkistä :) Tämä oli mulla torstaina päällä ja ai että kyselyjä tuli paljon! Moni tähän ihastui ja mukava kangas, sekä pitkähköt hihat toimivat loistavasti. Tälläisella lämpöisellä paketilla ilahduttaisin varmaan siskoani.

NEULE – BUBBLEROOM 

Neuleen saa myös nostettua niin ettei se ole käännettynä ja olkapää näkyvillä, eli tämän saa oikeastaan kolmella eri tavalla laitettua :) Koko on mulla 38.

Sitten joko kotijouluun miehen kanssa tai muuten vain olisin tämä vaaleanpunainen kokonaisuus ylläni. Takin selässä lukee vielä ”Girl Boss” ! Säädettävät olkaimet ja mukavat pöksyt, nämä otin kokona 38 ja takki on 40/42 koska musta aamutakin pitää olla aina koon tai kaksi liian isoa kokoa, paljon mukavempi olla ja kääriytyä :) Loistava lahja tyttöystävälle, kaverille, kenelle tahansa joka arvostaa nättejä yöpukuja. Mustat yksityiskohdat tekevät tästä todella kauniin.

TOPPI – BUBBLEROOM

SHORTSIT – BUBBLEROOM

AAMUTAKKI – BUBBLEROOM

Kaikki kuvat ottanut: Janne Naakka


5 Responses to “Pehmeitä paketteja”

 1. Jonna sanoo:

  Ensimmäisenä kiinnitin huomion ekan kuvan kuvausmiljööseen, aivan ihana! <3

 2. lifeofsilja sanoo:

  ÖÖ, wau Aino! Mikä mimmi :D<3

 3. emma sanoo:

  I love you tykkään sun tyylustä

 4. Emmi sanoo:

  Missä miljöössä kuvat otettu?

Kommentoi