Jouluaatto mökillä

25.12.2017

En ole eläissäni ikinä viettänyt joulua mökillä ja tänä vuonna Heikkiset päätti että olisi kiva jouluaatoksi vuokrata pieni mökki ja viettää siellä pari päivää koirien kanssa. Tämä idea olikin aivan loistava, sillä mökki joulussa on kyllä paljon tunnelmaa. Paljon lunta, sauna, takkatuli ja koirat saa olla vapaana! Toivottavasti tästä tulee perinne, vaikka kyllä täällä Helsingissäkin on helppo ihanaa joulua viettää kunhan on perhe vierellä :) Samalla tästä tuli kaikille pieni loma ja irtiotto, joten kahden päivän ”loma” teki varmasti kaikille hyvää.

Sampan lisäksi mukana oli hänen äiti ja sisko, sekä koira Maija. Eli neljä ihmistä ja kolme koiraa. Tässä hieman kuvia joulusta, mutta kyllä tuo video kertoo hieman enemmän menosta ja meiningistä, sillä kuvia ei kauheasti otettu mutta videota senkin edestä.

Poro ja koira.

Yksi Sampan lahjoista oli hieno jouluinen oloasu ;D Mulla samantapainen punaisena, ihan mahtavat!

Koko konkkaronkka! Vaikka pakkasta oli vain pari astetta, oli lunta korkeat kinokset.

Arvatkaa kuka ei kauheasti lumesta nauttinut….
…ja ketä ei kylmä haitannut!


9 Responses to “Jouluaatto mökillä”

 1. Iina sanoo:

  Sampan sisko on kaksoisolento OC:n Annasta!

 2. Janna sanoo:

  Sampalla reikä haaroissa housuissa?

 3. Sara sanoo:

  Mistä nuo ihanat jouluiset asut? :)

 4. Sini sanoo:

  Ihan järkyttävää se sun käytös Jannen Joulukalenteri videolla, luukulla 24. Miten joku voi olla niin kiittämätön?? Vaikkei tykkääkään lahjasta, täytyisi kuitenkin miettiä miten ystävät on sua ajatellut ja rahaa käyttänyt. Oot niin teennäinen ja ylimielinen. Ja eiköhän sen hupunkin vois joskus ottaa päästä pois?? Aika hyvin valtterilta kommentoitu et se lahja on myynnissä kohta 100€ ;) Sun tavarat on aina ihan yli hinnoteltuja.

 5. Nimetön sanoo:

  Semmosta siellä. Oot koiran tappaja jne

Kommentoi