Vuoden viimeiset ja ensimmäiset

01.01.2018

Luvassa olisi teille iso kuvapläjäys meidän tupareista, eli vuoden 2017 viimeiset kuvat ja lopussa 2018 ensimmäiset. Meillä uusivuosi vietetään aina kotona pienellä porukalla tai kavereille, jotenkin että koirat on mukana ja lähellä on vain tärkeimmät ihmiset. Tämäkään vuosi ei siis tulisi olemaan poikkeus, mutta koska oltiin juuri muutettu, päätettiin että olisi kiva samalla pitää tuparit!!!

Niimpä päätettiin kutsua meille läheisimmät ihmiset ja ai että minkälainen kokoonpano meillä oli. Vanhoja sydänystäviä ja uusia kavereita, joita en voi uskoa että olen pystynyt elämään ilman. Niinpä hieman leivoin ja kokkasin, laitoin kodin kuntoon ja vieraata alkoi saapua kuuden maissa paikalla, Samppa heidän mukana koska työvuoro oli hänelläkin :)
Tein mmun suosikkejani rahkamuffineja jotka meni ihmeen kuumille kiville ja loppuivat kokoajan kesken :D Näiden ohje löytyy täältä mutta tein vaihteeksi pieniin muffinivuokiin jotta helpompi syödä parilla puraisulla, tuntui pienempinä maistuvat vielä paremmilta, sillä kuorrutetta oli melkein yhtä paljon kuin itse pohjaa <3

Kaksoispojat valmiina!

Jääkaappi oli täynnä kylmiä juomia vieraille, varsinkin nämä oluet meni kuumille kiville ja itse jäin ihastelemaan tuota makeeta pulloa ja sen korkkia :D

Cavaa maljan kohotukseen, Santiagon valkkaria ja Sampan yks leppari, Bearflag punaviiniä.

Kerrankin mun lempparitypy olin uudenvuoden Suomessa <3

Myös Ranskalaista omenasiideriä löytyi mitkä olin hieman kliseisesti tytöille varannut, mutta koska nämä oli oikeasti hyviä eikä ällönmakeita, kelpasi hyvin jätkille :D Oli pakko ottaa kuva ja ikuistaa nämä Masan ja Joonaksen käsissä.

Meidän kaunis ”pariskunta” Hanna ja Tino <3

Ostin Bloomingvillen söpöjä hattuja, seinälle koristeen ja tällaisia servettejä, mustaa kultaa ja valkoista.

Emmasta erittäin kaunis kuva, mutta tietenkin mä pilasin sen mun Madonna tisseillä..

Myös pari Tamperelaista mustaa makkaraa tuli seuraksi meidän hauvoille <3 Onneksi koirat oli kaikki rauhallisia rakettien suhteen eikä ihmeellisemmin pelännyt, ei varsinkaan kun oli viisitoista ihmistä seurana rapsuttamassa ja hääräämässä.

Ja tämä kaunokainne… aiii että! Tässä kuvia muokkaillessa oon vaan miettinyt kuinka ihania ja kauniita ihmisiä mulla onkaan ympärillä <3__<3

..ja ei Emma, meistä ei saatu yhtäkään hyvää kuvaa. Tän takia viihdyin enemmän kameran toisella puolen. Nyt ei vaan onnistunut.

Okei yksi melko onnistunut kuva oli tämä….human centipede?

Kamerasta löytyi kasa onnistuneitakin kuvia, mutta nämä on yleensä mun lemppareita. Sillä tässä näkyy se aito meno poseerauksien jälkeen.

Parikymmentä minuuttia ennen keskiyötä lähdettiin kävelee viereiselle sillalle ja Mustikkamaan puolelle. Siellä oli rauhallista, mahtavat näkyvämät ja myös hyvä kallio rakettien paukutteluun. Olin ostanut 8 isoa tähtisädetikkuja mutta… ne oli kaikki halkeilleet eikä suurinosa niistä edes syttynyt. Taidettiin saada vaivalla kolme syttymään, eikä nekään kestäneet loppuunsaakka. Mutta eipä se haittanut, se taisi olla koko illan ja tupareiden ainoa ”pilalle mennyt asia”. Joten ei haittaa :D sain jopa yhden hyvä kuvan, kun hetken jaksoi tikku säteillä.

Liukas kallio, Samppa liukastui, mutta se ei miestä haitannut vaan jäi hetkeksi hymyillen makoilemaan ja nauttimaan maisemista ;D

Melkein koko jengi koolla! Pari tipua lähti keskustaan ennen keskiyötä, mutta muuten melkein kaikki samassa kuvassa <3 Aika nopeasti mullakin kotona ”juhlakuteet” vaihtui huppariin ja leggareihin…

Sain napattua 00:00 Joonaksen ja Lotan pusun, kunnes piti rynnätä Sampan luokse. Tästä näkee kyllä myös kuinka säälittävästi tuo tikku kipinöi ;,DD Aika monella näitä näkyi ja ei ollut ihan samanlainen näky.

Käsikädessä kotiin, siinä ilta vielä jatkui ihmeen pitkälle, melkein 4am. Tässä välissä me parin tytön kanssa siivottiin kaikki ylimääräinen pois, pullot pusseihin, roskat roskikseen ja kun ilotulituksia ei enää paukuteltu niin menin koirien kanssa ulos. Todella myöhään moni jaksoi höpistä ja pojatkin taisi pitää musavisaa. Mä olin koko päivän siivonnut joten ryömin jossain vaiheessa väsyneiden koirien kanssa nukkumaan.

Sitä ennen sain kuitenkin ottaa vihdoin meidän ilmapatjan esille! Kuinka innoissaan tästä voi olla, saatiin tämä Jyskiltä ja mä en ole ikinä omistanut tai kokeillut patjaa joka täyttyy nappia painamalla, eli ei pummausta tai muuta rasittavaa. Oon odottanut että joku jäisi yöksi, koska meillä aika usein joku nukkuu ja no sohva on ihan mukava, mutta ei silti yhtää sama asia kuin sänky ja siihen mahtuu vain yksi. Nyt kuitenkin Saloset jäi nukkumaan ja avasin paketin, töpseli seinää ja nappia ylös, pian siinä oli parisänky. Asia, josta oli liiankin iloinen ja innoissaan. 

Pablo tekee tätä TOSI usein Sancholle, mutta en ikinä saa siitä kuvaa!!  :D

Tämä päivä mennyt tässä ilmapatjalla Sampan kanssa, se oli sopivasti teeveen edessä, eli katsottiin elokuvaa, syötiin.. Sam osti uuden pelin ja pelattiin sitä melkein koko päivä zombeja ampuen, tällä patjalla tietenkin. Mikä loistava maanantai!


4 Responses to “Vuoden viimeiset ja ensimmäiset”

 1. Len sanoo:

  Kivan näköiset kemut!
  Vika kuva, Pablo ja Sancho, aivan mahtava!

 2. Nimetön sanoo:

  Pakkoa sanoa että yllätyin ton patjan edullisuudesta! Meillä kans suhteellisen hyvä sohva, mutta ei tähän mahdu nukkumaan kuin vain yksi. Pitänee tilata!

 3. Elina sanoo:

  Sulla oli varmasti ihana uusivuosi!!!

 4. Janika sanoo:

  Teidän vuodenvaihto on näyttänyt aika kivalta! Ihana kun ilo näkyy läpi kuvien :-) Ja varsin ihana tuo Emman mekko! (sydänsilmäemoji)

Kommentoi