Huomenna kirppikselle, varaston tyhjenny!!

06.01.2018

Täällä kotona on synttärijuhlat menossa, mutta se ei estä sitä että huomenna mennään meidän uuden kämpän lähettyville kirppistelemään Kattilahallille :) Koska muuton takia sai kunnolla käytyä kaiken läpi, niin kyllähän tätä tavaraa löytyi myyntiin ihan ennätysmäärä. Kaappeihin ei mahtunut esim. enää samaa määrää kenkiä, niin varsinkin niitä sain nyt heittää laatikoihin ja myyntiin..

Eli kokoja S ja M enimmäkseen, myös XS ja L löytyy muutamia. Kengät 37-38, hieman koruja ja kosmetiikkaa.HOODIE & PANTS – FILA x Junkyard

SHOES – ADIDAS
Huomenna täällä pöydässä 5 kello 14, eli tasan kahdelta aukeaa ovet ja sitä ennen voi tulla jonoon. Mä tulen ennen ovien avaamista hieman laittaa paikkoja kuosiin :)  Toivottavasti nähdään ja muistin onneksi nostaa vaihtorahaa, mutten rikkomaan sitä… katsotaan miten siis pärjätään huomenna ;,DD


One Response to “Huomenna kirppikselle, varaston tyhjenny!!”

  1. maria sanoo:

    hei ei nyt liity tähän postaukseen mut kiinnostaisi mitä ajatuksia sulla on siitä et ootte ollu sampan kanssa ihan teini-ikäisistä asti yhdessä? onko koskaan mietityttänyt ikänne seurustelun aloittamiselle tai onko se tuonut haasteita? entä ootteko koskaan kokeneet menettäneenne jotain nuoruudesta?

Kommentoi