Synttäriviikko

12.01.2018

Ensinnäkin, kiitos kaikille hurjasti onnitteluja joita on tullut kaikkialla <3__<3 Täytin maanantaina 26 ja tästä tuli ihan vahingossa ”synttäriviikko” joka oli myös oikeastaan Sampan idea. Paitsi nyt sanoin että kun tähän tottuu, niin valitettavasti ensivuonna on sama juttu ;D

Lauantaina oli pippalot lähimmäisten kavereide kanssa, tästä päivästä kuvasin myös videota joten se tulee sunnuntainta sitten ulos. Sunnuntaita tuli taas kirppiksen jälkeen mun perhe käymään ja se ilta meni kotona Rossien, hodareiden ja kuplivan lakkajuoman kera. Sitten koitti maanantai milloin oli treffi päivä Sampan kanssa, mutta  miehen työt meni hieman möyhään ja tuo ilta olikin aika nopeasti ohi. Kunnon ravintolan sijasta mentiinkin wokki paikkaan (en valita yhtään, tätä teki silloin todella paljon mieli) ja siitä kiiruhdettiinkin pian katsomaan Jumanji jonka olin kovasti halunnut nähdä.

Synttäriaamuna hemmottelin itseäni lemppari salaatilla, limulla tietenkin ja kurkkasin paremmin kirjaa jonka rakas Emma synttäreinä antoi<3 Mahtava kirjaa, kuvia, eikä tekstiä ja miehiä sekä koiria. TOIMII

Huomasin kyllä puolessa välissä että innostuin aina paljon enemmän koirien kuvista ja edes paidattomat miehet eivät aina hätkäyttäneet….Mitähän tää kertoo oikein musta. Tätä alkoholitonta kuplivaa saatiin muutama pullo ja tämä yllätti aika monet, meidän perhe joi pari pulloa heti ja yksi avattiin taas eilen.  Pullokin oli todella kaunis ja jopa minä tykkäsin jolla ei tunnu kelpaavan ikinä mikään,,Lähipäivinä taivas on ollut todella kaunis, tätäkään kuvaa ei ole muokattu oikein yhtään.Sitten mun synttäri-/joululahjaan jonka ostin jo aikoja sitten ja joka on ollutkin jo käytössä. Koska hei… joulu meni jo ;D Tätä samaa kaunokaista yritin jo viimevuonna metsästää synttärilahjaksi ja eihän sitä vain löytynyt. Nyt löysin saman boyn vielä kauniimpana, caviar pintaisena ja mattamustana. Tämä tilaihme on ollut nyt todella paaaaljon käytössä, rakastan sitä että tämä menee niin iltaan juhlapuvun kanssa kuin kauppaan lenkkareiden ja lökäreiden kanssa. Chanel vaan toimii aina kaiken kanssa.Kannatti säästä ja odottaa <3


5 Responses to “Synttäriviikko”

 1. Kiia sanoo:

  Olet ihana❤ ja par tubettaja

 2. Nimetön sanoo:

  Itseänihän ei ole koskaan kiinnostanu paidattomat miehet, vaikka hetero olenkin :-D

 3. Ellen sanoo:

  Onnea 26 ikävuodesta!!
  Olisi ihanaa jos voisit tehdä päivitetyn laukkukokoelmavideon :)

 4. Henna sanoo:

  Aivan ihana laukku! <3 Itse unelmoin pojusta, on pitänyt jo hetken aikaa pistää säästöpossu pystyyn laukkua varten! Haluaisin reilun vuoden päästä ostaa samalla tavalla itselleni 25v synttärilahjaksi oman boyn :)

 5. Sonja sanoo:

  Myöhästyneet synttärionnittelut!

Kommentoi