Sininen pariskunta

02.02.2018

Hetki sitten ei ollut kyllä lumesta tietoakaan ja ulkoa pärjäsi lenkkareillakin jopa, hyvä että nyt tuolla pääsee edes eteenpäin kun edessä on niin paljon lunta ;D Koiria ulkoiluttaessa olen käyttänyt kumppareita, koska lumikinokset ainakin täällä päin on aika korkeita ja niiden yli joutuu aika paljon hyppimään.

Helmikuu on täällä ja koti alkaa näyttää mattoja vaille valmiilta, tuntuu että nyt taas jopa haluan keskittyä kaikkeen muuhun kun tuntuu että tämä Tammikuu on mennyt vain sisustus juttujen ympärillä, häitä suunnitellen ja keskittyen vaihteeksi itseeni kun päätin laittaa ruokavalion ja kaiken taas uusiksi. Alkoi hieman paineita tulla kun tajusi ettei kesäkään taaskaan ole kauhean kaukana ja olo on ollut huonon ruokavalion takia ihan kauhea ja vatsa välillä kipeä, ei kiitos. Tästä voin avautua ja jauhaa sitten enemmän kun siltä tuntuu, mutta nyt näihin sinisiin asuihin ja tunnelmiin! Tai no Samppa oli enemmänkin sini-valkoinen.

Päällä oli myös samislenkkarit, mulle mustat ja miehelle valkoiset. Innostus kokosiniseen asuun lähti itseasiassa Sampasta ja näistä kengistä joissa oli sinistä vain aavistus. Väri oli ihana mutta en omista mitään lähellekkään sen sävyistä, joten sattumalta sellainen asu löytyi samalta istumaltaJunkyardin sivuilta heidän omaa prändiä!

HOODIE – JUNKYARD*

PANTS – JUNKYARD*

SHOES – ADIDAS*

Tässä suora linkit tuotteisiin ja vielä ensiviikon ajan (11.2 asti) saatte alennuksen AINO15 on voimassa, jolla saa 15% alennusta yli 50e ostoksista Junkyardin sivuilta. Tätä ei voi käyttää muihin tarjouksiin. :) Huppari on aika over size ja tilasin sen koossa xs, silti huppari on aika löysä ja housuissa taas meni normaali mitoitus. Ihana setti, kivaa saada itsekkin vaihtelua kun olen aina niin mustavalkoisesti pukeutunut…

*saatu, mainoslinkkejä

Nämä säät aina hieman masentaa sen osalta, koska kuvaaminen on ulkosalla mahdotonta.. Kylminä päivinä se on vain haastavaa, mutta nyt en tiedä miten tuolla edes mitään haluisi kuvata. Onneksi ensiviikolla ollaan yksi yö Pariisissa työjutun takia, niin saadaan sieltä ehkä jotain irti vaikka jäätävän kylmä sielläkin on tähän aikaa vuodesta! :D


3 Responses to “Sininen pariskunta”

 1. Moi sanoo:

  Brändi*

 2. Saranda sanoo:

  Ihan super fresh nää asut! :) Lukisin mielelläni lisää hääjuttuja jos jaksat kirjoittaa niistä, t. tuleva morsian itsekin. :)

  http://www.tyhjaajatus.com

 3. Helmi sanoo:

  Samppa on Suomi 101 teemassa!

Kommentoi