Korvakorujen metsästys ja esittely

09.02.2018

Koska korvakorut on edelleen yksi aiheista mistä saan kovasti kyselyitä, ajattelin kuvien kera jakaa mun korviksien tarinat, merkit yms. sekä siitä kun VIHDOIN löysin tarpeeksi pieni ja siroja renkaita myös rustoihin. Ne olivat kyllä aikamoisen etsinnän takana, eikä niitä löytänyt täältä kotimaasta.Daith lävistyksen koru on lävistysliikkeestä ja helix missä on pallot, on ihan crazy-factoryn nettisivuilta. Nämä ovat siis titaanisia ja korvalehdissä kaikki kolme korvakorua ovat Pandoralta, jota myy aika moni kultaliike ja heidän pieniin korviksiin olen ihastunut! Ensin ostin nuo kukkaiset, sitten löysin alimmaiset joita voi pitää sellaisenaan tai lisäosan kanssa, nyt viimeisenä ostin vielä pisaran malliset. Tarvitsihan nuo kaksi muuta paria sellaiset viereen jotka sopii tyyliltään siihen :D

Mutta nämä renkaat, Suomesta en ole löytänyt näin siroja ja pieniä hopeisia. Kaikki mitkä ovat olleet edes lähelle, ovat olleet kultaa yms. ja hinnat ovat lähteneet 600€ per pari… eli tämä ei ihan kauheasti houkuttanut, lävistyksiä kun on muutama. Olen tällaisia etsinyt kirjaimellisesti jo vuosia ja luovuttanut asian suhteen, kunnes eräs yö päätin etsiä netin ihmeellisestä maailmasta niin kauan kunnes korut löytyy!

Etsystä nämä löytyi, minikokoisia joita mulla on rustoissa ja yhdet medium kokoiset joka näkyy ulommaisessa conch lävistyksessä. Tämähän riippuu hyvin paljon korvan koosta, paksuudesta, lävistyksen kohdasta jne. Miten koru istuu, meneekö ollenkaan jne. Jenkeistä nämä tuli, joten reilu pari viikkoa taisin odottaa ja tullit piti maksaa, laatu on todella hyvää mutta ei täydellistä. Tilasin näitä viisi paria näitä (yhdet ylimäräiset jos menee rikki jne) ja kymmenestä korusta kahdesta uupui yksi ”timantti” valmiiksi. Ja koska yksi puuttui, näytti se korussa vain mustalta pisteeltä, eli ei kauhean nätiltä :D Meni reilu viikko että sain myyjän kiinni ja astauksen, nopeasti hä lähetti kyllä uudet rikkinäisten tilalle ja ne saapuivat nopeammin mulle, meni ihan muutamia päiviä.


7 Responses to “Korvakorujen metsästys ja esittely”

 1. Venla sanoo:

  Pidätkö noita nukkuessakin korvissa vai kaikki joka ilta pois? Haluaisin itse sellaiset ihan perusreikiin, jotka ei hierrä ja tulehduta nukkuessa..

 2. Anna sanoo:

  Heipo!Milläs nimellä löytyy nuo renkaat kun ei jostain syystä päästä mua nuista linkeistä sinne

  Anna

 3. H sanoo:

  Noi Etsyn linkit ei toimi :(

 4. Hilma.alisa sanoo:

  ihania noi korut

 5. Sara sanoo:

  Hei, linkit ei toimi noihin koruihin… Mikä sulla on halkaisija tuossa conch korussa?

 6. Emma sanoo:

  Toivoisin esittelyvideota teidän uudesta kodista, nykyisestä laukkukokoelmasta esim. missä tilanteissa käytät mitä ja plussat laukusta ja mistä olet hankkinut ja lisää lisää myday videoita. :)

 7. Naanna sanoo:

  Kantsii kattoo kans koruliike Romeo & Julian verkkokaupasta koruja rustoon ynm, sieltä oon itselle löytänyt ihania! :)

Kommentoi