From Helsinki to Paris

23.02.2018

Heippa hei vaan piiitkästä aikaan, ihanaa olla taas blogin puolella, sillä tässä pari viikkoa mulla ei ole ollut mitään intoa tai inspistä kirjoitella. Näitä josksu tulee ja menee, oon huomannut että parasta on vain olla kirjoittamatta ja tekemättä postauksia väkisin vaikka ihmiset siitä jaksaisikin moittia. Mutta nyt on fiilistä enemmän kuin kuukausiin, intoa ja varsinkin paaljon kuvia!

Eli elossa ollaan, pois en ole valitettavasti lähdössä vaan pieni loma täältä blogin puolelta :) Eli jos joku on unohtanut, moro, oon Aino 26w, olen kihloissa Samulin kanssa ja meillä on kaksi koiraa.

Pari viikkoa sitten vietettin reilu päivä Pariisissa, kyseessä oli työ juttu jonka takia aika siellä oli noin lyhyt. Mutta koska säät oli siellä aika kauheat, ei sinne ehkä olisi halunnutkaan päiviksi jäädä. Viimeistään ensivuonna kyllä pakko mennä takaisin kesällä ja nauttia kaupungista vielä enemmän. Tämä oli mun toinen kerta Pariisissa ja viimeeksi olin kaverin kanssa keväällä muutama vuosi sitten, siitäkin on ihan liian kauan aikaa…. 

Lentoasu ja alhaalla tuotteisiin myös suoran linkit :)

SHIRT – NIKE *

LEGGINGS – NIKE*

HOODIE – NIKE *

SHOES – NIKE*

Hotellilta näkymät oli todella kauniit, oltiin lähellä kaikkia kaupoja ja ravintoloita, eli liikkuminen oli helppoa. Taxilla mentiin kerran, koska Eiffel oli hieman kauempana ja lumi sekä loska teki kävelemisestä hieman hidasta ja hankalaa.

Sää oli tätä, välillä oli lunta 20cm maassa välillä ei yhtään. Mutta jonkun takia se ei haitannut yhtään, fiilisteltiin vaan kaupunkia ja ainakin oli vähemmän ihmisiä kaikkialla!

Laduree on aina pakollinen paikka, Samppa ihmetteli kovasti miksi siitä hömpöttelin ja sen sinne pakosta melkein raahasin. Mutta tuo paikka, fiilis, macarons!

Tultiin juuri sellaiseen aikaan ettei jonoa ollut yhtään, kun lähdettiin niin ihmisiä oli jonossa parisenkymmentä odottaen pöydän vapautumista.

Napattiin pöytä vielä ikkunan vierestä, ainoa paikka johon tuli valoa kunnolla! Tämä oli yksi minkä halusin tämän päivän aikana kokea, Laduree ja ikkunan viereinen pöytä ;D

postaus sisältää *mainoslinkkejä


6 Responses to “From Helsinki to Paris”

 1. Jepsu sanoo:

  Sampalla on selkeesti Leningrad Cowboys popot :D

 2. Anni sanoo:

  Ajattelin että sinä olet juuri oikea henkilö jolta kysyä: tuottaako lävistyksesi ongelmia lentokenttien turvatarkastuksessa? Minulla on toisessa korvassa daith eikä sitä saa itse pois, enkä haluaisi reissun ajaksikaan ottaa rakasta korua pois

 3. Linda Sofia sanoo:

  Ihanan oloinen paikka!
  Puhuuko kumpikaan teistä ranskaa? Vai saitteko ihan hyvin palvelua englanniksi? Haaveissa kanssa joskus päästä käymään tuolla.

  • Uino Uino sanoo:

   Haha siis muutamia sanoja opeteltiin ja jotkut osattiin, juuri sen takia että saa kyllä hyvää palvelua, mutta aina tuntuu olevan parempaa jos muutamat jutut osaa Ranskaksi sanoa kute hei, kyllä kiitos, lasku jne :)

 4. SK sanoo:

  Hei, olisipa mukavaa, jos esittelisit hieman tarkemmin joskus Sampan tyyliä ja vaatteita. On niin klassisen upea pukeutumistyyli ja ideoita olisi kiva saada oman miehen karderoopiin. :)

Kommentoi