KK – Meikkipisteen ja meikkikokoelman esittely 2018

28.02.2018

Asunto alkaa näyttää muutamaa esinettä vaille valmiilta ja ennen kun lähden asuntoa esittelemään, saatte nyt meikkipisteen esittelyn :) Melko saman näköinen kuin viimeeksi, vaikka osa meikeistä on uusiutunut, vaihtunut ja nykyään hyödynnän luonnovaloa enemmän. Meikkipeili ei ollut mun tarpeisiin ihan paras ostos, mutta toimii tällä hetkellä :D Videolla näkyy laajasti kaikkea ja kerron kaiken mitä tulee mieleen, eli en liikaa nyt siksi ala kirjoittelemaan. Ihanaa keskiviikkoa <3

 


5 Responses to “KK – Meikkipisteen ja meikkikokoelman esittely 2018”

  1. Emilia sanoo:

    Moikka! Mistä toi harmaa jakaja on, missä pidät kaikkia noita setting sprayta ja linereita yms? =)

  2. Vilhelmiina sanoo:

    Moi Aino! Tämä kommentti ei suoranaisesti liity postauksesi aiheeseen, mutta mua nyt kovasti mietityttää, mistä oot hankkinu ne sun nyöritetyt ylipolven (ehkä hieman punertavat) saappaat? Pidit niitä siinä sun Ellenin lehtijutussa sen ison t-paidan kanssa. Siis rakastuin niihin ihan totaalisesti! Muistelin että olisit näyttäny niitä kyllä jollain videolla tai postauksessa mutten millään löytänyt! :/ Olis tosi kiva jos joku valaisis mua tässä asiassa, että mistä hemmetistä ne on ostettu! :D

  3. Emilia sanoo:

    Moi! Mistä toi peili mahtaa olla peräisin? :)

Kommentoi