Valoa näkyvissä

28.02.2018

Vaikka talvi on yhä vahvasti läsnä, niin kevät kuume alkaa nousta ja vaaleat kengät pääsevät hiljalleen taas käyttöö <3_<3 Varsinkin valkoiset lenkkarit ovat jo hetken olleet mun heikkous, asussa kuin asussa. Farkkujen kanssa, treenihousujen hameiden, mekkojen, sateessa, helteellä, jopa pienessä pakkasessa pakko myöntää.. Tuo vaalea väri tekee vain niin paljon ja tuo heti hieman keväisemmän fiiliksen, nyt kun aurinkokin on alkanut paistamaan.

 Kaupallisessa yhteistyössä Ello:ksen kanssa sain uutuuksista tilata lempparit Agnes Cecilia brändiltä ja eihän se ollut mikään kauhea yllätys että näihin kauniisiin yksilöihin päädyin. Vaikka vaaleita kenkiä jo löytyy, olivat nämä ihan omaa luokkaa. Vaikka ovatkin lenkkarit, tyyli ei näissä ole yhtään sporttinen vaan nahka, siro kärki ja yksityiskohdat tekevät todella paljon.

Pukisin nämä ehdottomasti kapeiden farkkujen tai puvun housujen kanssa! Oli siis heti hieman hinku kokeilla yhdistelyä kesäisempien vaatteiden kanssa. Ihan hullua välillä mietti että muutama vuosi sitten omistin yhden lenkkari jotka oli mun urheilukengät, muuten en olisi ikinä yhdistänyt niitä arkiseen tyylini oli kenkien ulkonäkö mikä tahansa. Nyt taas menee hieman toisinpäin, tuntuu että en muuta haluakkaan pukea ja ei kauheasti löydy asuja, joihin niitä en yhdistäisi.

Ellos yllättää kyllä aina ja siksi se on ollut yksi suosikkinettikauppa jo vuosia, tilasin sieltä vaatteita äidin kanssa jo ylä-asteella ja nykyään tulee paljon niidenkin lisäksi shoppailtua paljon varsinkin sisustuspuolella, jonka lisäksi löytyy kauneutta ja jopa elektroniikkaa. Selkeä, luotettava ja monipuolinen!

Tuntuu että tässä kolmisen kuukautta on tultu pukeuduttua TODELLA paljon kokomustaan, niin kyllä alkoi heti hieman aurinko ja vaaleat lenkkarit inspiroimaan. Melkein on jo unohtanut sen tunteen kun nilkkoja ei pitänyt peitellä, tai pukeutua mahdollisimman paljon kerroksittain ettei kylmä vain yllättä, tai kun lähikaupassa pystyi käydä vain paita päällä ja aurinkolasit silmillä.


2 Responses to “Valoa näkyvissä”

  1. Onpas kivannäköisiä kenkiä tossa kokoelmassa! Niin ihanan keväisiä. Ja nuo sun valitsematkin on tosi ihanat! Nyt kun vaan pääsis tästä hyytävästä talvesta vielä eroon ;)

    • Uino Uino sanoo:

      Hei kiitos!! Siis älä, mutta kyllä kesä tulee vähitellen onneksi, Nyt alkaa olla oikeasti valoisaa ja kaunista :)

Kommentoi