Ensimmäinen vyölaukku

06.03.2018

Löysin tämän mekon pari kuukautta sitten H&M aleissa ja olen kovasti odottanut kevättä että pääsisin laittamaan sen ylleni. En tiedä mihin muhun on tullut kun hiljalleen värit ja printit ovat alkaneet vettää puoleensa enemmän ja vaan enemmän! Mutta kun tämä matka tuli eteen, tajusin että kyllähän tämä mekko menee myös vielä talvella kun ei Pariisissa niin kylmä edes ollut, lunta oli maassa ja loskaakin, mutta se ei menoa haitannut. Aurinko ei paistanut melkein ollenkaan, mutta mä en aurinkolaseistani luovu  !

Näitä Zaran kengistä on tullut yhdet suosikit, vaikka ne ostin ihan päähänpistoksena hirveessä kiireessä. Tykkään! Klassiset, mutta samalla hieman erikoiset.

 

Vyötäröltä löytyy myös vyölaukku, en ole vielä niihin sporttisiin malleihin tykästynyt mutta tällaisista tosi yksinkertaisista tykkään todella. Ostin tämän jo ennen halloweenia kun asuuni ei oikein sopinut mitenkään laukku, sitä ei edes voinut pitää viitan takia, taskuja ei ollut ja kännykkään piti ainakin kantaa mukana. Löysin tämän melkein heti Aleksi13 ja lyhensin vain hihnaa, sillä sen pituus oli tarkoitettu lantiolle. Tämä on sen verran siro että ei näy liikaa, mutta kännykkä, kortit, huulipuna yms. tarvittavat mahtuu täydellisesti. Ja on muuten outoa ja samalla vapauttavaa kävellä kädet vapaana :D

DRESS – H&M

JACKET – BIK BOK (DIY)

BAG –

SHOES – ZARA

SUNGLASSES – NA-KD*

*saatu


Kommentoi