Pilkkuja ja raitoja

11.03.2018

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa, jonka nettisivuilta tilasin muutaman lempparin Iconic Clothing -mallistosta. Mallisto on monelle sopiva, helposti yhdisteltävä ja tietenkin keväinen. Näitä pukiessa tuli kyllä ikävä tällaisia asuja, ei takkia, ei housuja mekon kanssa ja kasvoilla vain aurinkolasit. Valitsin juttuja mitä ei ole hetkeen löytynyt mun kaapista, pilkkuja ja raitaa.

Tämä Micka-mekko taitaa olla yksin ensimmäisistä pilkullisista vaatteista joita omistan. Niihin on ollut jo vuosia viha suhde ja nyt se on hiljalleen muttunut viha-rakkaus suhteeksi :D Tummansininen, ihana sifonkinen kangas, hieman röihelöä, 2/3 hihat ja todella kiva leikkaus. Tämä oli koko malliston toinen lemppari ja toinen on ihana keltainen paita joka on vielä matkalla!

Tässä kauluspaidassa oli ihania yksityiskohtia joka sai sen erottumaan toisista paidoista. Malli näyttää aika normaalilta, mutta malli on hieman A-mallinen, ei istuva. Sivulla löytyy nappeja joita vai avata halutessaan ja myös hihat sai enemmän auki.

Raitaisen Amalia-paitapuseron kanssa yhdistin simppelit Thea-farkut jotka menee paidan kuin paidan kanssa. Malli näissä oli mun kroppaan ainakin todella hyvä ja hinta on todella edullinen. Pituus oli myös täydellinen mutta lenkkareiden kanssa oli kiva hieman taittaa vielä lahjetta että nilkkaa tulisi enemmän näkyviin. Ja vaikka nämä ovatkin hyvin istuvat housut, on malli kuitenkin suorempi alhaalta eikä ihan ihoa myötäilevä. Valkoinen ei ole aina ollut ihan eka valinta farkuissa, mutta kyllä keväällä ja kesällä vaaleita sävyjä on ihana käyttää tämän pimeyden jälkeen. Varsinkin juuri sinisen paidan kanssa :)

Löytyikö mallistosta teidän lemppareita? <3_<3


4 Responses to “Pilkkuja ja raitoja”

  1. Äimistynyt sanoo:

    Hei pikkupantteri <3 pilkut sopii sulle ! t. Äippä

  2. Eevi sanoo:

    Mun mielestä nuo kuvat oli tosi hienoja ja kauniita.❤❤

Kommentoi