äkkilähtö

13.03.2018

Ihan parisen viikkoa sitten juhlittiin meidän 9 -vuotispäivää, ai että miten tämän aika lentää. Mutta miten se nyt menikään, ”times flies when you’re having fun”<3 On sitä aika onnekas olo kun edelleen on sama rakas mies vierellä, elämänkumppani ja samalla paraskaveri. Vuosien aikana on tullut koettua ja mentyä yhdessä kaikkialle, tämä vuosi tulee olemaan myös siitä erikoinen että astellaan myös vihdoin alttarille!

Tämän viimeviikon olen katsonut vihdoin tosi tarkoituksella häämatka juttuja, se ei ollut todellakaan mikään helpoin juttu enkä edelleenkään varauksia tehnyt. Mutta nyt löysin paikat jotka miellyttää, on jopa melko lähellä toisiaan mutta todella erilaisia. Hieman harmitti kyllä kun oltiin Malediiveistä puhuttu ikuisuus eikä haluttu ottaa riskiä mennä sinne syksyn aikoihin koska silloin on sadekaudet. Eikä se tarkoita että aina sataisi mutta entä jos taphtuukin niin että juuri silloin kun siellä itse on, osuu ne huonot säät kohdalle ja muutenkin korvan takana oli mielessä jo pari muutakin kohdetta jossa tulisi vähän enemmän koettua.

Eilen se sitten tapahtui. Mies tuli sunnuntaina kotiin pitkältä työreissulta ja oli ihan puhki, nukkui 12h yöunet ja seuraavana päivänä sohvalla avasi suunsa; ”nyt on pakko mennä johonkin lämpimään”. Olin samaa mieltä, siitä oli yli vuosi kun oltiin lomalla, takana on vain työmatkoja missä ei ehdi päästä loma fiilikseen vaikka kuinka yrittäisikin ja sekin on tultu nähtyä, ettei täällä Suomessa vaan pysty pitämään kunnolla lomaa vaan töitä tulee tehtyä silloinkin. Varsinkin näin maaliskuussa kun ulkona on vettä sekä lunta, taivas musta ja asunnosta ei haluaisi edes poistua. Rahaa voisi laittaa nyt vaikka mihin muuhunkin järkevää, mutta kyllä se pääkoppa on nyt tärkeämpi. Tuntuu että kummatkin tarvitaan nyt kunnolla ”aivot narikkaan ja rannalle viikoksi”- lomaa.

Samalla kun Sampalta pääsi tuo lause suustaan, suljin sähköpostini missä kävin työ juttuja läpi ja otin mukavan asennon, nyt pitäisi keksiä että minne lähtisi ensiviikolla. Paikkaan jossa olisi niin kaunista että sydämeen sattuun ja missä mieli saisi lepää, lämmintä pitäisi olla.. anteeksi ei lämmintä, KUUMA.

Kohta tämä alkoikin eskaloitumaan, ”nopee halpa loma edes jonnekkin” oli pian viisi päivää Malediiveillä. Kohteeseen josta oltiin kolmisen vuotta unelmoitu :D Nälkä kasvoi syödessään ja pian alkoikin tuntuman että mennään nyt sitten kun sinne oikeasti halutaan ja se vastaa sitä mitä tarvitaan. Sattumalta löysin todella hyvät lennot ja Napsu.fi pelastaa aina, hinta oli siellä todella hyvä ja parempi kuin muilla sivuilla, katsoin samoja lentoja toisista nettisivuista niin erot oli paria tuhatta?! Täysin samat lennot jatkolentoineen.

Eilen olin niin innoissaan kun oltiin vihdoin päädytty kohteeseen, että olin koko päivän koneella tehden taustatutkimuksia niin saarista, hotelleista, matkoista, matkasta lentokentältä saarelle, hintoja jne jne. Siinähän se muutama tunti vierähti, pian sähköpostissa oli vahvistukset matkasta ja hotellista. Nyt pitäisi jaksaa tasan viikko. Ihan paria tuntia vaille viikko itseasiassa sillä ti iltana on lento Dohaan ja siitä Malediiveille :D Hyvä että tähän päädyttiin, sillä Samppa oli vihjaillut Alpeista jo hetken… itse kaipasin lämpöä ja lumelta juuri pakoon. Sain kyllä hieman sellaisen fiiliksen että oli tästä lopputuloksesta hieman tyytyväisempi, kyllä se uiskentelu ja ranta palmuineen tekee ihmeitä muutamassa päivässä.

Lumiukot saa jäädä Pariisin ja Suomeen,

 


10 Responses to “äkkilähtö”

 1. Ava sanoo:

  Eikä, meillä kävi ihan sama et otettiin just äkkilähdöt malediiveille, ens tiistaina on kanssa lähtö mut lennetään istanbulin kautta. Ei jaksaid millään odottaa! Eikä osaa jotenkin yhtään kuvitella et viikon päästä ollaan oikeesti siellä, kun koko ikänsä on vaan haaveillut että joskus sinne paratiisiin pääsisi. Löydettiin vielä superhyvään hintaan sellainen vedenpäällinen bungalow niin eiiiii tää oo todellista ota paljon reissussa kuvia ja tee sit postauksia! Hyvää lomaa teille :)

  • Uino Uino sanoo:

   eihää haha ihan mahtavaa!! Joo tää tuli nopeasti mut hyvä vain, ei tarvii kuukausia jännittää ja odottaa vaan heti matkaan :) !! Samoin sinulle!

 2. Laura sanoo:

  Oletteko menossa paikallisten saarille vai resortiin? Ja ilmeisesti lennot ovat Qatarin kautta, kun stoppi on Dohassa? Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia sekä reissusta että ko lentoyhtiöstä, sillä oma reissu Malediiveille odottaa joulukuussa. Ihanaa lomaa teille molemmille!

  • Uino Uino sanoo:

   Kyllä juuri tuolla pysähdyksellä ja resortti on, teen varmasti ekana tästä aiheesta hieman postausta :D Kiitoksia Laura!

 3. Lmp sanoo:

  Hei jee!
  Just tultiin maafushin saarelta malediiveilta. Ihana maa, se meri on niin upea.
  Lähtekää saarihyppelylelly tai snorklaamaan. Se meri on sielä vielä kauniimpaa :o

 4. Maria sanoo:

  Heippa,
  Sulta tulee yleensä vähän nuoremmille lukijoille suunnattuja postauksia, joissa aiheena kauneus/ulkonäkö/meikit. Osaisitko ottaa osaa myös esim.tän postauksesi tiimoilta kantaa Aamukahvilla-blogin Henriikkan herättämään keskusteluun turhan lentämisen epäegologisuuteen varsinkin monen kauneusbloggarin kohdalla? Olisi mukava kuulla sulta sellanen pohdittu ja kantaaottava mielipide <3

  • Nimetön sanoo:

   Tämä aihe on melkoinen kuuma peruna ja norsu olohuoneessa kaikkien paljon matkustavien keskuudessa. Hyvä kommentti! Johon ei ole kovin helppoa ja mielekästä vastata. Lentämisen ilmastovaikutuksia olisi jokaisen hyvä pysähtyä pohtimaan.

 5. Teemu sanoo:

  OI! Nauttikaa reissustanne kunnolla! <3

Kommentoi